Tuna Kiremitçi

Tuna Kiremitçi

Son dakika Tuna Kiremitçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuna Kiremitçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuna Kiremitçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuna Kiremitçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuna kiremitçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 tuna kiremitçi haberi bulunmuştur. Tüm tuna kiremitçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcının büyük gururu: Oğlu Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandı
Ünlü şarkıcının büyük gururu: Oğlu Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandı Tuna Kiremitçi'nin Yasemin Altan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Can üniversiteli oldu. Ünlü şarkıcı oğlunun Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandığını duyurdu.
24.08.2023 Magazin
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız(50), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
3.04.2023 Gündem
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar? Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
6.12.2022 Kültür Sanat
Tuna Kiremitçi'nin üçüncü evliliği de bitti
Tuna Kiremitçi'nin üçüncü evliliği de bitti Yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi, üçüncü evliliğini yaptığı pilates eğitmeni Gamze Elgin’den tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.
9.07.2019 Magazin
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat
Tuvana Türkay: Tövbe bismillah, ne aşkı!
Tuvana Türkay: Tövbe bismillah, ne aşkı! Nişantaşı'nda Tuna Kiremitçi ile kahve içen Tuvana Türkay çıkışta gazetecileri karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
16.01.2019 Magazin
15 kilo verdi
15 kilo verdi Tuna Kiremitçi, ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları 2’ albümü için stüdyo hazırlıklarına başladı
29.08.2018 Magazin
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali olduğu kaydedilen fizy İstanbul Müzik Haftası 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşacak.
16.08.2018 Kültür Sanat
Tuna Kiremitçi ikinci kez baba oldu!
Tuna Kiremitçi ikinci kez baba oldu! Yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi, ikinci kez babalık sevinci yaşadı.
20.10.2017 Magazin
Rock müziğin geçit töreni!
Rock müziğin geçit töreni! 23 Ağustos’ta başlayan Zeytinli Rock Festivali’nde eğlence doruğa ulaştı. Binlerce genç Teoman, Manga gibi isimlerin şarkılarıyla müziğe doydu.
25.08.2017 Magazin
Yıldız Tilbe ödül törenine katılmadı; çünkü...
Yıldız Tilbe ödül törenine katılmadı; çünkü... 'Yine Sevebilirim'in ödül aldığı geceye Yıldız Tilbe, 'Avrupa yakasını sevmiyorum' diyerek gitmedi.
8.05.2017 Magazin
Kadınlar Günü menüsü hazırladılar
Kadınlar Günü menüsü hazırladılar Cemiyet hayatının ünlü kadınları, Arçelik ile Mucize Lezzetler’in ‘Dünya Kadınlar Günü’ için Usla Akademi’de düzenlediği pişirme atölyesinde bir araya geldi
7.03.2017 Magazin
'Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları' konserleri başlıyor
'Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları' konserleri başlıyor 'Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları' albümünün konser maratonu 22 Şubat Çarşamba Bursa Hayal Kahvesi ile başlıyor.
22.02.2017 Kültür Sanat
Tuna Kiremitçi ününü kullanmadı!
Tuna Kiremitçi ününü kullanmadı! Şarkıcı, yazar Tuna Kiremitçi önceki akşam Kadıköy'de taksi kuyruğunda görüntülendi. 20 dakika taksi bekleyen Kiremitçi, bir hayranının kendisine sırasını vermesini kabul etmedi.
12.02.2017 Magazin
Sahnede yıldızlar geçidi
Sahnede yıldızlar geçidi Tuna Kiremitçi, yeni albüm konserini önceki gün verdi. Sahnede Kiremitçi’yi sahnede beraber düet yaptığı kadın sanatçılar yalnız bırakmadı. Yıldız Tilbe, “Bir filmde oynamak istiyorum” dedi
18.01.2017 Magazin
Tuna-Jehan düeti
Tuna-Jehan düeti ‘TUNA’ Kiremitçi ve Arkadaşları’ projesi devam ediyor...
8.01.2017 Magazin
‘Hayatının Hatası’ geliyor
‘Hayatının Hatası’ geliyor ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ projesinin Pamela, Özge Fışkın Gonca Vuslateri ve Öykü Gürman düetleri sonrası yepyeni videosu yayınlandı...
6.12.2016 Magazin
Tuna ve Gonca düet yaptı
Tuna ve Gonca düet yaptı Yazarlığı bırakıp müzik kariyerine yoğunlaşan Tuna Kiremitçi, ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ projesi için Gonca Vuslateri ile düet yaptı...
23.09.2016 Magazin
Oyunculuk daha kolay
Oyunculuk daha kolay Tuna Kiremitçi ve Gonca Vuslateri, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi...
27.08.2016 Magazin
Tuna ve Pamela’nın ses uyumu
Tuna ve Pamela’nın ses uyumu 15 dile çevrilen romanlarının yanı sıra ‘Kumdan Kaleler’ ve ‘Atlas’ gruplarının solisti olan Tuna Kiremitçi, özel bir projeyle dinleyiciyle buluşuyor...
26.07.2016 Magazin
İşte Sema Soykan'ın yeni kitabı
İşte Sema Soykan'ın yeni kitabı Sema Soykan’ın yeni kitabı “Aşk Her Kadına Yakışır”ın lansmanı gerçekleştirildi.
13.06.2016 Kültür Sanat
Tuna Kiremitçi o dizide oynayacak!
Tuna Kiremitçi o dizide oynayacak! Ünlü yazar Tuna Kiremitçi Show TV'de ekrana gelen İlişki Durumu: Karışık dizisine konuk oyuncu olarak katılıyor...
19.02.2016 Televizyon
Ünlü isimler 'Barış' diye haykıracak
Ünlü isimler 'Barış' diye haykıracak Karşıyaka Belediyesi; terör saldırılarının yaşandığı ve şehit haberlerinin ardı ardına geldiği bu süreçte, 1 Eylül Dünya Barış Gününü anlamlı bir etkinlikle kutlayacak...
24.08.2015 Magazin
Standartlar dışında bir ses KALBEN!
Standartlar dışında bir ses KALBEN! Sofar Sounds’un konserlerinden birinde Kalben sahneye çıkıp, son dönemde dinlemelere doyamadığımız şarkısını söyledi...
7.02.2015 Magazin
Anne-kız aynı sahneyi paylaştı
Anne-kız aynı sahneyi paylaştı ‘Dualar Kalıcıdır’ isimli tiyatro oyunu, Nurseli İdiz ve kızı Elif İdiz’in performansıyla Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelendi...
1.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuna Kiremitçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuna kiremitçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.