Tümgeneral Aydoğan Aydın

Tümgeneral Aydoğan Aydın

Son dakika Tümgeneral Aydoğan Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tümgeneral Aydoğan Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tümgeneral Aydoğan Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tümgeneral Aydoğan Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tümgeneral aydoğan aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 tümgeneral aydoğan aydın haberi bulunmuştur. Tüm tümgeneral aydoğan aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özer ve eşi, öğretmen çiftin iftar sofrasına konuk oldu
Bakan Özer ve eşi, öğretmen çiftin iftar sofrasına konuk oldu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer iftarda, öğretmen Osman ve Zehra Koç’un Keçiören’deki evine konuk oldu.
9.04.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm Türkiye'de öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm Türkiye'de öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den duyuru geldi. Özer, şu anda okulların yüz yüze eğitime devam etmesinin ana odakları olduğunu belirterek, 4. haftayı tamamlamak üzere olduklarını ve sürecin planlandığı gibi gittiğini açıkladı. Vaka nedeniyle zaman zaman bazı sınıfların uzaktan eğitime geçebileceğini söyleyen Bakan Özer, önemli olanın açık sınıfların varlığını sürdürmesi olduğunu vurguladı. Öğrencilerle bir araya gelen Özer, talep ve istekleri dinledi ve bunların hızla karşılanacağını da bildirerek, "Şu anda temel eğitim ve ortaöğretimde öğrencilerin okullara devam oranı çok yüksek. Türkiye genelinde devam oranı yüzde 95'in üzerinde. Süreçte sınıf bazlı bir önlem yaklaşımı yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Eğitim
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek harekâtı bölgesinde EYP'nin patlaması sonucu yaralanan bir askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.
25.04.2021 Gündem
Yerli Gatling ilk kez görüntülendi! Yeni dönem başlıyor
Yerli Gatling ilk kez görüntülendi! Yeni dönem başlıyor Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na bağlı tesislerde yerli ve milli silahları yakından inceleyen Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, 76mm Deniz Topu, Yakın Hava Savunma Sistemi, çeşitli kalibre ve tiplerde tüfekler ile gatling toplara ilişkin ayrıntılı bilgi aldı.
20.03.2021 Ekonomi
Cougar helikopter nerede üretiliyor, hangi ülkenin? AS532 Cougar helikopterin özellikleri neler?
Cougar helikopter nerede üretiliyor, hangi ülkenin? AS532 Cougar helikopterin özellikleri neler? Cougar helikopter Bitlis'de dün meydana gelen helikopter kazasının ardından araştırılan konular arasına girdi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından kazanın detaylarına ilişkin veriler paylaşılırken, helikopterin 1996 yılında TSK envanterine giren Fransız-Alman üretimi Cougar tipi helikopter olduğu belirtildi. Peki Cougar helikopter nerede üretiliyor, özellikleri nelerdir?
5.03.2021 Gündem
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Ankara'da şehitler için acı veda...
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Ankara'da şehitler için acı veda... Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 askerimiz için, Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cuma namazını müteakip cenaze töreni düzendi. Şehitler için Ankara’da Cuma namazını müteakip devlet töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu. Erdoğan, ''Tabi şu anda Korgeneral Osman Erbaş komutanımız, komutanlığın ötesinde tevazu ile, duruşu ile çok farklı bir insandı Tüm milletimize Rabbimden sabırlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.
5.03.2021 Gündem
8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş şehit oldu!
8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş şehit oldu! Türkiye Bitlis'ten gelen acı haberle yasa boğuldu. Bingöl'den 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi bir helikopter Bitlis Tatvan sınırlarında düştü. Helikopterde bulunan 9 asker şehit oldu, 4'ü ise yaralandı. Şehit olanlar arasında Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da olduğu bildirildi. Erbaş'ı Türkiye 2016'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimine gösterdiği tepki ile tanımıştı.
5.03.2021 Gündem
Askeri helikopter düştü! Acı haber geldi, şehitlerimiz var...
Askeri helikopter düştü! Acı haber geldi, şehitlerimiz var... Milli Savunma Bakanlığı Bingöl'den kalkan askeri helikopterin Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğradığını, dokuz personelin şehit olduğunu, dört personelin yaralandığını bildirdi. Yaralı iki askerin hayatını kaybetmesiyle şehit sayımız 11'e yükseldi. Bölgeden gelen son bilgiye göre 8. Kolordu Komutanı Osman Erbaş da şehit düştü. Türkiye'yi yasa boğan kazanın ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a gitti. Bakan Akar kazanın yaşandığı bölgeden açıklamalarda bulundu.
4.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Namaz Dağı üs bölgesindeki askerlerin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Namaz Dağı üs bölgesindeki askerlerin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Namaz Dağı üs bölgesinde askerlerle iftar yapan Bakan Soylu ile telefonla görüşerek askerler ve ailelerinin bayramını kutladı.
16.05.2020 Siyaset
Şırnak'tan acı haber!
Şırnak'tan acı haber! Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, Jandarma Teğmen Şafak Evran şehit oldu.
16.06.2019 Gündem
Şehit yarbay için 'Gebersin abi ya' demişti! Cezası belli oldu
Şehit yarbay için 'Gebersin abi ya' demişti! Cezası belli oldu Jandarma tarihinde bir ilçeye komutan atanan ilk kadın subay olan ve Şırnak'ta geçen yıl şehit düşen yarbay Songül Yakut'a(41) hakarete ceza çıktı. FETÖ kumpasıyla açığa alınan daha sonra haklı hukuk mücadelesini kazanarak görevine geri dönen yarbay Yakut'a, sosyal medya hesabından "Gebersin abi ya şu kadınları orduda vs görünce deli oluyorum" şeklinde hakaret eden Cumaali Cengiz'e (25) verilen hapis cezası, ders niteliği taşıyor.
27.09.2018 Gündem
General ve amiral atamaları Resmi Gazete'de
General ve amiral atamaları Resmi Gazete'de Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla oramiralliğe terfi eden Deniz Kuvvetleri Komutanı Adnan Özbal ile orgeneralliğe terfi eden 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel yeni rütbeleriyle aynı görevlerini sürdürecek.
8.08.2018 Gündem
Mehmetçik 'Küçük Kandil'in zirvesine üs kurdu!
Mehmetçik 'Küçük Kandil'in zirvesine üs kurdu! Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi sınırlarındaki Kato Dağı bölgesinde operasyonlar devam ediyor. Mehmetçik, teröristlerin 'Küçük Kandil' olarak adlandırdıkları ve 'girilemez' denilen bölgede, dağın zirvesine üs kurdu
29.09.2021 Gündem
Ben seni çok sevdim Adem!
Ben seni çok sevdim Adem! Zap operasyonunda şehit olan 4 asker dün uğurlandı. Akıllarda eşinin cenazesini bekleyen Ayşegül Gezer’in haykırışı kaldı: Dün haberleri izledim. ‘Allahım kimseye gösterme’ dedim. Yandım Adem. Ben seni çok sevdim Adem...
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu açıkladı! Gözaltılar başladı
Bakan Soylu açıkladı! Gözaltılar başladı Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olayla ilgili gözaltılar olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Teröristler taş kırıcı makinelerle kazdıkları mağarada öldürüldü
Teröristler taş kırıcı makinelerle kazdıkları mağarada öldürüldü Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde öldürülen 5 teröristin saklandığı mağaraya giren güvenlik kuvvetleri inceleme yaptı.Yapılan incelemelerde teröristlerin taş kırıcı ve delici makinelerle Kato Dağı zirvesinde mağara kazdıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bir haftada 32 terörist etkisiz hale getirildi
Bir haftada 32 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri teröristle mücadele harekatı kapsamında son bir haftadır yürütülen operasyonlarda 32 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan flaş açıklama: Son bir haftada...
TSK'dan flaş açıklama: Son bir haftada... Türk Silahlı Kuvvetlerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda, bölücü terör örgütü mensubu toplam 32 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Kato Dağı'nda 5 terörist etkisiz hale getirildi
Kato Dağı'nda 5 terörist etkisiz hale getirildi Şırnak Valiliği: Kato Dağı'nda sürdürülen operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan şehit Aydoğan Aydın ve 13 asker anısına klip
TSK'dan şehit Aydoğan Aydın ve 13 asker anısına klip Türk Silahlı Kuvvetleri Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 13 asker için klip hazırladı.
22.06.2017 Haber
TSK'dan  şehit Aydoğan Aydın ve 13 asker  anısına  klip
TSK'dan şehit Aydoğan Aydın ve 13 asker anısına klip Türk Silahlı Kuvvetleri Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 13 asker için klip hazırladı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın sözde Şenkaya sorumlusu öldürüldü
PKK'nın sözde Şenkaya sorumlusu öldürüldü Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Beşpınarlar ve Çamlıalan köyü kırsalında gerçekleştirilen 'Tümgeneral Aydoğan Aydın' operasyonunda biri ölü 5 terörist ele geçirildi. Öldürülen teröristin PKK'nın sözde Şenkaya sorumlusu olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
İşte şehit Tümgeneral Aydın’ın yerine atanan isim
İşte şehit Tümgeneral Aydın’ın yerine atanan isim Dışişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve general atamalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın görev yaptığı Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Veli Tarakçı atandı.
29.09.2021 Gündem
Dağın 50 metre altında yüzlerce mağara!
Dağın 50 metre altında yüzlerce mağara! Kato Dağı’nda 52 gündür devam eden operasyonlarda bugüne kadar 14 terörist etkisiz hale getirildi, 1 terörist ise teslim oldu. PKK’nın kullandığı dağın içine oyulmuş 107 sığınak bulundu
29.09.2021 Gündem
Şehitlerin isimleri Kato'nun zirvesine dikilen bayrağa yazıldı
Şehitlerin isimleri Kato'nun zirvesine dikilen bayrağa yazıldı Teröristlere darbe üstüne darbe vuran güvenlik kuvvetleri geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde helikopter kazasında şehit olan askerlerin resimlerinin bulunduğu dev Türk bayraklarını Kato Dağı'nın zirvesine dikti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tümgeneral Aydoğan Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tümgeneral aydoğan aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.