Kato Dağı

Kato Dağı

Son dakika kato dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kato dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kato dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kato Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kato dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 kato dağı haberi bulunmuştur. Tüm kato dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaklaşık 40 yıldır yaşanan terör olayları nedeniyle zengin yer altı yatakları kullanılmayan Şırnak, petrol keşifleriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Osmanlı İmparatorluğu’nun 34’üncü padişahı II. Abdülhamit tarafından başlatılan petrol haritası gerçek çıktı.
27.07.2023 Ekonomi
Gabar'dan bir müjde daha geldi! Şırnak Valisi: Artezyen kuyusundan petrol çıktı
Gabar'dan bir müjde daha geldi! Şırnak Valisi: Artezyen kuyusundan petrol çıktı Şırnak Valisi Osman Bilgin, Şehit Esma Çevik petrol sahasında çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Dün de çok şükür artezyen dediğimiz bir su kuyusundan çıkan su derecesinde, çok yoğun petrol çıktı. Bu bizim için çok sevindirici. Kuyunun tespit çalışmaları daha yeni aşamadadır. Rakam verme şansımız yok ama mevcut kuyuların 4-5 hatta 10 katı büyüklüğünde bir kuyu" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Şırnak’ta 45 koyunun kesildiği aşiret düğününde yarım kilo altın, 1 milyon lira para takıldı
Şırnak’ta 45 koyunun kesildiği aşiret düğününde yarım kilo altın, 1 milyon lira para takıldı Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı eteklerinde görkemli aşiret düğününe binlerce kişi katıldı. Düğünde davetliler için 45 koyun kesilirken, yarım kilo altın ve 1 milyon lira para takıldı.
5.05.2023 Haber
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı!
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı! Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı eteklerinde görkemli aşiret düğününe binlerce kişi katıldı. Düğünde davetliler için 45 koyun kesilirken, yarım kilo altın ve 1 milyon lira para takıldı.
5.05.2023 Yaşam
MİT'ten nokta operasyon! Ahmet Gümüş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Ahmet Gümüş etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde eğitim sorumlusu Ahmet Gümüş'ü, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
4.05.2023 Gündem
Bir petrol haberi daha! CNN Türk bölgeye girdi: Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz
Bir petrol haberi daha! CNN Türk bölgeye girdi: Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz Türkiye Petrolleri Anonim Ortalıklığı (TPAO), Şırnak Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gabar Dağı Şehit Esma Çevik-1 Kuyusunda önemli bir petrol keşfi yaptı. Tesiste kuyulardan günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılırken ileride günlük üretimin 10 bin varil olması hedefleniyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, petrol rezervinin bulunduğu Gabar'da petrol sahasındaki son durumu aktardı. TPAO Arama Bölge Sorumlusu Tuğba Özdağan ise "Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz" dedi.
5.01.2023 Ekonomi
Yazın ortasında kar yağdı! 1 metreyi aştı...
Yazın ortasında kar yağdı! 1 metreyi aştı... Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde karla mücadele yaz aylarında da devam ediyor. 3 bin rakımlı askeri üs bölgesinin yolları kardan temizleniyor.
5.07.2022 Yaşam
Teröristbaşı Murat Karayılan'dan alçak talimat!
Teröristbaşı Murat Karayılan'dan alçak talimat! Gara'da 53 teröristin öldürüldüğü "Pençe Kartal-2" operasyonunda sağ olarak yakalanan 2 PKK'lının Şırnak'ta Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındı. İfadelerde teröristbaşı Murat Karayılan'ın alçak talimatı ortaya çıktı.
25.02.2021 Gündem
Bakan Süleyman Soylu: Türkiye'nin karşısında kimse şımarmasın!
Bakan Süleyman Soylu: Türkiye'nin karşısında kimse şımarmasın! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin 15 Temmuz’dan bu yana tüm güvenlik problemlerini bütüncül bir yaklaşımla çözdüğünü belirterek, "Türkiye terör karşıtı politikalarında en başından beri samimi ve kararlıdır. Önümüzdeki süreçte de YPG ve PKK süreçleri bu işin son darbesi olacak. Batı'nın üzerinden de sonra anlayacaklar büyük bir yük almış olacağız" dedi.
9.10.2019 Siyaset
Kato Dağı, teröristlerden temizleniyor
Kato Dağı, teröristlerden temizleniyor Terör örgütü PKK'ya yönelik üç ilde başlatılan Kıran Operasyonu kapsamında Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin 3 bin 400 rakımlı Kato-Marinos Acar Tepe Üs bölgesinde denetlemelerde bulundu.
20.08.2019 Gündem
Aşiret düğününde geline bir kilo altın, damada ise 100 bin lira takıldı
Aşiret düğününde geline bir kilo altın, damada ise 100 bin lira takıldı İstanbullu Meryem Aydemir, burada tanıştığı Şırnaklı Cüneyt Aydemir ile Beytüşşebap ilçesinde 3 gün 3 gece süren düğünle dünyaevine girdi. Aşiret düğününde geline bir kilo altın, damada ise 100 bin lira takıldı.
20.06.2019 Yaşam
Bakan Soylu, Kato'da Mehmetçikle bayramlaştı
Bakan Soylu, Kato'da Mehmetçikle bayramlaştı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı'nda bayram namazını birlikte kıldığı Mehmetçik ile bayramlaştı. Bakan Soylu, "Bu coğrafyayı gül bahçesine sizler çevireceksiniz, hep beraber çevireceğiz. Bu coğrafyadaki ateşi söndüreceğiz" dedi.
4.06.2019 Gündem
Turuncu listedeki terörist  Berfin Savuşkan öldürüldü!
Turuncu listedeki terörist Berfin Savuşkan öldürüldü! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "30 Nisan'da Siirt'in Baykan ilçesi kırsalında 6 terörist etkisiz hale getirilmişti. Teröristlerden birinin turuncu kategoride yer alan 'Berfin Savuşkan' kod adlı Rojda Koç olduğu tespit edilmiştir."
4.06.2019 Gündem
Bakan Soylu: Zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti
Bakan Soylu: Zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sadece 2018'de 134 bin 88 operasyon yaptık. Yaklaşık 80 ton esrar, 19,6 milyon captagon tablet, 7,8 milyon adet ecstasy yakaladık. Yakaladığımız eroin miktarı 15,9 tondu. Dün arkadaşlarımız Erzincan'da bir TIR'ın kasasında 1271 kilo eroin yakaladı" dedi.
6.12.2018 Gündem
Böyle görüntülendi! Aç kalan ayı üs bölgesine girdi
Böyle görüntülendi! Aç kalan ayı üs bölgesine girdi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı'nda, karla kaplı bölgede yiyecek bulamayan ayı, dikenleri telleri tırmanarak aşıp, askeri üs bölgesine girdi. Askerlerin konserve ve ekmek verdiği ayının dikenli telleri aşması saniye saniye görüntülendi.
1.12.2018 Yaşam
Kato Dağı'nda operasyondaki Mehmetçiklerden 'Öğretmenler Günü' mesajı
Kato Dağı'nda operasyondaki Mehmetçiklerden 'Öğretmenler Günü' mesajı ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesi yakınlarında bulunan, önceleri teröristlerin büyük kamplarının bulunduğu Kato Dağı'nda, gece gündüz operasyon halinde olan Mehmetçik, çektiği video ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmen gününü kutladı.
23.11.2018 Gündem
Asker kendisine ayran getiren aşiret kızına aşık oldu
Asker kendisine ayran getiren aşiret kızına aşık oldu Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, Kayserili uzman çavuş, görev esnasında, kendisine ayran verirken tanıştığı Kürt aşiret kızı ile dünya evine girdi, düğünde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
24.10.2018 Yaşam
Öldürülen 5 teröristin kim oldukları ortaya çıktı!
Öldürülen 5 teröristin kim oldukları ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen teröristlerin haziran ayında şehit edilen iki askerin katilleri olduğu ortaya çıktı.
24.09.2018 Gündem
3 gün 3 gece süren düğünde geline 1 kilo altın damada...
3 gün 3 gece süren düğünde geline 1 kilo altın damada... Şırnak'ta Kato Dağı'nda, artık silah sesi değil müzik yankılanıyor. Son olarak, Uludere'nin Uzungeçit beldesinde İdris-Fatma Yıldırım çifti, yüzlerce konuğun katıldığı düğünle yaşamlarını birleştirdi. Davetlilerin çalan müzikler eşliğinde halay çektiği düğünde, geline 1 kilogram altın, damada ise 230 bin lira takıldı.
17.09.2018 Yaşam
Kato Dağı'nda artık silah sesi yerine müzik yankılanıyor
Kato Dağı'nda artık silah sesi yerine müzik yankılanıyor Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçeleri yakınlarındaki Kato Dağı'nda, son 2 yıldır gerçekleştirilen operasyonlarla güvenlik ve huzur ortamı sağlanırken, dağlarda artık silah sesi değil, müzik yankılanıyor.
17.09.2018 Gündem
Kato Dağı'nda artık müzik sesi yankılanıyor
Kato Dağı'nda artık müzik sesi yankılanıyor Bir zamanlar adı terör saldırıları ve çatışmalarla gündeme gelen Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı'nın eteklerinde bulunan köy ve mezralarda artık silah değil, müzik sesi yankılanıyor.
16.09.2018 Gündem
Beytüşşebap'ta PKK'ya yönelik büyük operasyon
Beytüşşebap'ta PKK'ya yönelik büyük operasyon Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Faraşin ve Marinos bölgelerinde barındığı tahmin edilen teröristlere yönelik büyük operasyon başlatıldı. Şehit Yarbay Songül Yakut ismiyle başlatılan operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede barındığı tahmin edilen ve göçerlerin arasına sızdıkları istihbaratı alınan teröristler kıskaca alınırken bölge geneli asker ve korucular tarafından kuşatıldı.
30.08.2018 Gündem
‘Büyük mücadele sürdürüyorsunuz’
‘Büyük mücadele sürdürüyorsunuz’ Milli Savunma Bakanı Akar Yüksekova’da, İçişleri Bakanı Soylu Kato Dağı’nda askerleri ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan iki bakanın telefonlarıyla askerlere hitap etti, bayramlarını kutladı
21.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kato Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kato dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.