Tülomsaş

Tülomsaş

Son dakika TÜLOMSAŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜLOMSAŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜLOMSAŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülomsaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülomsaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 tülomsaş haberi bulunmuştur. Tüm tülomsaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tülomsaş Genel Müdürlüğüne personel alınıyor
Tülomsaş Genel Müdürlüğüne personel alınıyor Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne 40 adet sürekli işçi alımı yapılacak.
9.04.2019 Personel Alımı
Yargıtaydan "Devrim" kararı
Yargıtaydan "Devrim" kararı Türkiye'nin ilk yerli otomobili "Devrim", Yargıtay kararıyla Türk tarihi ve kültürü için önemli ve topluma mal olmuş bir değer olarak kabul edildi.
16.02.2019 Gündem
Lokomotifin en kritik parçasına milli imza
Lokomotifin en kritik parçasına milli imza Eskişehir'de Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ ve TÜBİTAK'ın iş birliğiyle yerli ve milli yeni nesil "cer konvertörü" üretildi. Yüksek maliyetin ve dışa bağımlılığın önüne geçecek yerli "cer konvertörü" geliştirilerek yüksek güç gereksinimi olan ana hat lokomotifleri ile milli yüksek hızlı trenlerde kullanılabilecek.
26.11.2018 Ekonomi
Milli YHT için kritik adım
Milli YHT için kritik adım Eskişehir'de kurulu Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ (TÜLOMSAŞ) tarafından üretilecek milli Yüksek Hızlı Tren (YHT) için Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Raylı Sistemler Kümesi, ortak çalışma yapacak.
4.12.2017 Ekonomi
Ve düğmeye basıldı! Türkiye'de ilk olacak
Ve düğmeye basıldı! Türkiye'de ilk olacak Türkiye'nin ilk milli yüksek hızlı treni Eskişehir'de kurulu TÜLOMSAŞ'ta üretilecek.
29.09.2021 Gündem
Türk mühendislerin büyük başarısı
Türk mühendislerin büyük başarısı Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş'nin (TÜLOMSAŞ) mühendis ve işçileri, tip ve gücü itibarıyla Türkiye için ilk olma özelliği taşıyan ‘TLM6V185’ isimli dizel motoru üretti.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım, yerli milli hızlı tren için tarih verdi
Başbakan Yıldırım, yerli milli hızlı tren için tarih verdi Eskişehir’de yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım: "TÜLOMSAŞ 2018’de yerli ve milli hızlı treni de yapan ve bir ilki başaran bir kuruluşumuz olacak. TÜLOMSAŞ bunları yaparken Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı da paraları da tıkır tıkır yabancılara vermeye devam ediyor. 'Benim teröristim iyi senin ki kötü' anlayışını bırakalım, bu tehlike bütün ülkelerin önündeki en büyük tehdittir, tehlikedir"
29.09.2021 Gündem
Yerli YHT ne zaman yola çıkıyor?
Yerli YHT ne zaman yola çıkıyor? Milli Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında üretilmesi planlanan trenin 350 km/s hız yapması ve 2018'de bitirilmesi hedefleniyor...
10.06.2016 Ekonomi
Misafir Başkan Devrim’i gördü
Misafir Başkan Devrim’i gördü Uruguay Devlet eski başkanı Jose Mujica, Vosbağa Derneği üyeleri, klasik Volkswagen arabalarla karşılandı.
2.11.2015 Yaşam
'Milli tren'de tarih belli oldu
'Milli tren'de tarih belli oldu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, milli trenin Kasım ayında raylarda olacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bakan o tarihi açıkladı!
Bakan o tarihi açıkladı! Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "TCDD'nin manevra ve kısa mesafe yük taşıma ihtiyaçlarını karşılamak için 1 megavat gücünde elektrikli lokomotif milli trenin kasım ayında raylarda olacağını" bildirdi.
11.10.2014 Ekonomi
İlk yerli hızlı tren geliyor!
İlk yerli hızlı tren geliyor! Devrim Arabaları’ndan sonra hızlı tren devrimi
24.08.2013 Ekonomi
Sözleşmeli memurlara müjde!
29.09.2021 Gündem
Kelepir doktor ihalesi...
Kelepir doktor ihalesi... Türkiye'de sonunda bu da oldu!
20.01.2013 Sağlık
Avrupa'ya gidiyor
Avrupa'ya gidiyor Yurtdışına gidecek ilk lokomotifin tanıtımı için TÜLOMSAŞ tesislerinde tören düzenlendi
28.02.2011 Ekonomi
49 yıldır uyuyamıyor
49 yıldır uyuyamıyor 12 çocuk babası Mehmet İnanç, 49 yıldan beri hiç uyuyamadığını iddia etti
1.06.2009 Arşiv
'Ağanın eli tutulmaz'
'Ağanın eli tutulmaz' Maliye Bakanı Unakıtan, Ulaştırma Bakanı Yıldırım'dan destek istedi ancak aldığı cevap bir hayli ilginçti...
29.09.2021 Gündem
Tülomsaş ABD'ye lokomotif ihraç edecek
Tülomsaş ABD'ye lokomotif ihraç edecek TÜLOMSAŞ, ABD ile 2,7 milyon dolarlık ihracat anlaşması imzaladı...
6.07.2007 Ekonomi
Hızlı trenin test sürüşleri başlıyor
Hızlı trenin test sürüşleri başlıyor Hızlı trenin Ankara-Eskişehir arası test sürüşleri gelecek ay başlayacak. Proje 2 yıl içinde tamamlanacak YENİ
29.09.2021 Gündem
`Ankara-İstanbul hızlı tren hattı 2008 sonunda tamamlanacak'
`Ankara-İstanbul hızlı tren hattı 2008 sonunda tamamlanacak' Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım hedeflerinin demiryolu çeken ve çekilen araçların imalatında Türkiye'yi üs yapmak olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tülomsaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülomsaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.