Tülay

Tülay

Son dakika tülay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tülay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tülay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.224 tülay haberi bulunmuştur. Tüm tülay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi oldu
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi oldu Adana'da 27 yaşında yeteneği keşfedilerek basketbola başlayan down sendromlu milli basketbolcu Onur Kurtulmuş, dünya ikincisi milli takımın da önemli oyuncularından oldu.
3.05.2024 Adana
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Barışmak istemeyen eski sevgilisini tabancayla ağır yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi! Kan donduran olay
Barışmak istemeyen eski sevgilisini tabancayla ağır yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi! Kan donduran olay Adana'da, eski sevgilisini barışmak istemediği için tabancayla boynundan vurarak ağır yaralayan şahıs, adliyeye sevk edildi.
5.03.2024 Adana
İmamoğlu'na destek şartı Esenyurt mu? DEM Parti’den dikkat çeken açıklama
İmamoğlu'na destek şartı Esenyurt mu? DEM Parti’den dikkat çeken açıklama Yerel seçime geri sayım sürerken CHP ve DEM Parti'nin genel başkanlarının iki kez görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeler başladı. DEM Parti'nin Ekrem İmamoğlu'na destek için İstanbul'da Esenyurt'u talep ettiği iddia edildi.
22.01.2024 Gündem
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.
5.01.2024 Gündem
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Bu da fenomen pazarcı: Kadınlar pazara gelip stres atıyor
Bu da fenomen pazarcı: Kadınlar pazara gelip stres atıyor Sakarya ve Düzce’de pazarcılık yapan Mevlüt Akın, işine kattığı müzikli şovlarla vatandaşları kendine hayran bırakıyor. Videoları sosyal medyada 1 milyonun üzerinde izlenen ve 500 bin takipçisi bulunan Akın, vatandaşlardan tam not alıyor.
21.12.2023 Gündem
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı Bursa’da 2012'de Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emekli olan Tülay Atasoy'un (51) maaşı, 36 ay aldıktan sonra kesilip, geri ödemesi için dava açıldı. Hayatının şokunu yaşayan kadın bu süreçte kansere yakalanıp, 2022'de hayatını kaybetti. Atasoy'un davası, ölümünden 1 yıl sonra sonuçlandı ve haklı olduğu ortaya çıktı.
5.11.2023 Gündem
Tuğba Ekinci ile Tuğçe Kazaz'dan hakaret davası
Tuğba Ekinci ile Tuğçe Kazaz'dan hakaret davası Tuğçe Kazaz ile Tuğba Ekinci sosyal medya üzerinden kendilerine ağır hakaret içerikli yorum yazan iki kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
21.10.2023 Magazin
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi Tülay Ö., meme dikleştirme ameliyatı için geldiği İstanbul’da yanlış tedavi uygulayarak memelerini küçülttükleri iddiasıyla hastane yönetimi ile ameliyatı yapan doktora 3 milyon liralık tazminat davası açtı.
10.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı Eyüpsultan'da eşine 5 yıl önce cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği kuzeni Abdullah Koşar'ı başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aslan İlhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, olay yerinde 'Namussuzluğun bedeli budur' notu bulunmasına rağmen, cinayetin maktul Koşar, şüpheli Aslan İlhan, İlhan'ın eşi ve ağabeyleri arasında Trakya'da bulunan definenin paylaşımı konusundaki anlaşmazlık yüzünden gerçekleştiğine kanaat getirdi. Savcılık, Aslan İlhan, eşi Semanur İlhan ve ağabeyleri Erdal İlhan ve Nedim İlhan'ın "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cezalandırılmaları talebiyle dava açtı.
26.08.2023 Yaşam
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı!  Şehidin cevabı göz yaşarttı
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı! Şehidin cevabı göz yaşarttı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın saldırıya uğramadan bir gün önce annesi ile yaptığı konuşma ortaya çıktı.
13.08.2023 Yaşam
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Annesi ile hastaneye giden Enes sırra kadem basmıştı! Cansız bedeni bulundu
Annesi ile hastaneye giden Enes sırra kadem basmıştı! Cansız bedeni bulundu Kayseri'de 21 Temmuz'dan bu yana haber alınamayan Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'i arama çalışmaları devam ederken oğluna seslenen anne Tülay Tekin; "Oğlum, ne olur dön yavrum. Biz seni çok özledik. Hiç bu kadar ayrılmamıştık" diyerek gözyaşı döktü. Kayseri21 Temmuz'dan bu yana haber alınamayan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'in cansız bedeni bulundu.
3.08.2023 Yaşam
'Lavaboya gidiyorum' diyerek annesinin yanından ayrılan tıp öğrencisi 11 gündür kayıp!
'Lavaboya gidiyorum' diyerek annesinin yanından ayrılan tıp öğrencisi 11 gündür kayıp! Kayseri'de, 11 gündür haber alınamayan tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin'i (25) arama çalışmaları sürüyor. Tülay Tekin (57), oğlunu en son, beraber gittikleri hastanede gördüğünü söyleyerek, "Lavaboya gidiyorum' diyerek yanımdan ayrıldı. Bir daha göremedim. Çok korkuyorum. Ne olur oğlum gelsin" dedi. Baba Osman Tekin (60) ise "Ahmet'in tıp fakültesini sevmediğini, bizi kırmamak için devam ettiğini öğrendik. İstemiyorsan okuma oğlum. Evine gel. Eve gelmek istemiyorsan da yerini bildir" diye konuştu.
1.08.2023 Yaşam
Pendik’te İETT otobüsüyle cip çarpıştı! Yaya olarak kaçtılar, 4 yaralı var
Pendik’te İETT otobüsüyle cip çarpıştı! Yaya olarak kaçtılar, 4 yaralı var Pendik’te İETT otobüsüyle cip çarpıştı. Kazada otobüsteki 4 kişi yaralanırken, cip sürücüsüyle yanındaki kişi olay yerinden kaçtı. 
22.06.2023 Yaşam
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Türk tarihinin en önemli sanatlarından açılan minyatür ve tezhip sergisi Ayvalık Belediyesi’ne ait Kırlangıç AVM’de açıldı.
22.06.2023 Kültür Sanat
Hangi TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı? Gözaltına alınan 120 TİKTOK fenomenleri kimler, isimleri var mı? (TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı)
Hangi TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı? Gözaltına alınan 120 TİKTOK fenomenleri kimler, isimleri var mı? (TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı) Sosyal medya platformu TikTok'ta 1,2 milyar TL'lik vurgun yaptıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. 37 ilde eş zamanlı gerçekleşen operasyonda aralarında ünlü fenomenlerin de olduğu 120 kişi gözaltına alındı. Peki, gözaltına alınan TİKTOK fenomenleri kimler, hangi TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı? Gözaltına alınan fenomenler kimler?
21.06.2023 Gündem
Tire’de otomobil devrildi: 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı
Tire’de otomobil devrildi: 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı İzmir’in Tire ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil devrildi. Meydana gelen kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı.
16.06.2023 Yaşam
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Başkanlık seçiminde kendi adaylarını çıkaran DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Erol, "Meclis Başkanı adayına oy vermeyerek kendi adaylarını çıkarmaları büyük bir siyasi nezaketsizliktir" ifadelerini kullandı.
8.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tülay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.