Tüdanya

Tüdanya

Son dakika Tüdanya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tüdanya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tüdanya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüdanya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüdanya gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 tüdanya haberi bulunmuştur. Tüm tüdanya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
Gırtlak kanserine yakalanan Tüdanya'nın yardımına Haluk Levent koştu!
Gırtlak kanserine yakalanan Tüdanya'nın yardımına Haluk Levent koştu! Gırtlak kanseri nedeni ile 1 yıldır hastanede tedavi gören ve sesini kaybeden ünlü arabesk şarkıcısı Tüdanya'nın yardımına Haluk Levent koştu. Yardım toplamak için valilikten onay aldığını duyuran Levent, 'Tüdanya'nın bir eve ihtiyacı var' dedi.
24.02.2022 Magazin
Tüdanya kimdir, kaç yaşında? Seni Sevmeyen Ölsün şarkıyla tanınan Tüdanya’nın hayatı…
Tüdanya kimdir, kaç yaşında? Seni Sevmeyen Ölsün şarkıyla tanınan Tüdanya’nın hayatı… Ahbap Derneği'nin kurucusu Levent, Star TV'de yayınlanan programında gırtlak kanserine yakalandığı için sesini kaybeden usta sanatçı Tüdanya'ya yardım edeceklerini açıkladı. Levent'in kendisine yardımcı olacağını öğrenen Tüdanya ise gözyaşlarına boğuldu. Tüdanya kimdi, kaç yaşında? Seni Sevmeyen Ölsün şarkıyla tanınan Tüdanya’nın hayatı…
12.11.2021 Magazin
Demet Akalın'dan Tüdanya'ya yardım
Demet Akalın'dan Tüdanya'ya yardım Gırtlak kanseri olan ve sesini kaybeden Tüdanya'ya ilk destek ünlü popçu Demet Akalın'dan geldi.
29.07.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı sesini kaybetti! Onur Akay duyurdu
Ünlü şarkıcı sesini kaybetti! Onur Akay duyurdu Onur Akay, arabesk müziğin sevilen ismi Tüdanya ile ilgili üzücü haberler verdi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, arabesk müziğine bir dönem damga vuran ünlü şarkıcı Tüdanya'nın gırtlak kanseri olduğunu ve gırtlağının alındığını duyurdu.
24.07.2021 Magazin
Tüdanya kalp krizi geçirdi!
Tüdanya kalp krizi geçirdi! Evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan bir dönemin ünlü arabesk şarkıcısı Tüdanya’nın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
8.02.2020 Magazin
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor 37. İstanbul Film Festivali, Türk sinemasının en tanınmış yapıtlarından birinin yıldönümünü kutluyor. Arabesk, yapımından 30 yıl sonra, yeniden beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor. Film gösteriminin ardından ise izleyicileri %100 Arabesk bir konser bekliyor
1.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tüdanya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüdanya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.