Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin avukatlarından açıklama: Yasal yollara başvurulacak
Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin avukatlarından açıklama: Yasal yollara başvurulacak CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen'in avukatları, müvekkiline ait ses ve görüntülerin sosyal medyada izinsiz paylaşıldığını ve yasal yollara başvurulacağını açıkladı.
30.06.2022 Siyaset
Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşi  Tuba Torun Erdoğdu ne iş yapıyor?
Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşi  Tuba Torun Erdoğdu ne iş yapıyor? CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve YDK üyesi eşi Tuba Torun Erdoğdu, partiden istifa etti. Erdoğdu ve eşi, istifa dilekçelerini genel merkeze ilettikten sonra partiden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "İstanbul Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu ve YDK üyemiz Tuba Torun Erdoğdu, gördükleri lüzum üzerine partimizden istifa etmiştir. Sayın Genel Başkanımız, yaşanan süreç ile ilgili kararı, kendi takdirlerine bırakmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendileri üzerinden yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını bildirdiler" ifadeleri kullanıldı. Peki, Tuba Torun kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşi  Tuba Torun Erdoğdu ne iş yapıyor?
29.06.2022 Gündem
Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa etti
Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa etti CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi YDK üyesi Tuba Torun Erdoğdu partisinden istifa etti.
29.06.2022 Siyaset
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı da sosyal medyaya düştü. CHP’li Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı Özge Erdoğdu ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ses kaydı sosyal medyaya düştü. Yeni ses kaydı, Sosyal medyadaki ‘Özge’ adlı hesaptan, özetle “Dolarla vekil oluyorlar, ben olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu’yu aldın sırada vekillik var” ifadesi eşliğinde paylaşıldı
27.06.2022 Siyaset