Ttnet

Ttnet

Son dakika ttnet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ttnet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ttnet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ttnet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ttnet gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 ttnet haberi bulunmuştur. Tüm ttnet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri...
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri... Evde internet kullanan kişilerin kablosuz bağlantıyla cihazlarını internete bağlamak istemeleri durumunda Wi-Fi ile bağlanmaları gerekmektedir. Wi-Fi şifresi, internet bağlantınıza sizin izninizin dışında gerçekleştirilebilecek olan bağlanmaların önüne geçmektedir.
10.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Emeklilikte yaş şartı yok! Erken emeklilik için prim yetiyor! On binlerce kişiyi kapsıyor...
Emeklilikte yaş şartı yok! Erken emeklilik için prim yetiyor! On binlerce kişiyi kapsıyor... Emekli olmak isteyen on binlerce kişiye güzel haber geldi. Emeklilik için yaş şartı aranmıyor. Engelli çalışanlar için emeklilikte yaş şartı yok. Belli bir süreyi ve primi doldurduklarında emekli olma imkanına kavuşuyorlar Sosyal güvenlik mevzuatımızda bazı rahatsızlıkları ya da engelleri bulunan vatandaşlar için erken emeklilik imkânları bulunuyor. Bunlar malulen emeklilik ve engelli emekliliği. Bu iki emeklilik arasında önemli farklar var. Ancak çoğu zaman karıştırılıyor. Malulen emeklilik sigortalı olduktan sonra ortaya çıkan rahatsızlıklarla gerçekleşiyor. Ya da iş kazası ile oluyor.
14.05.2022 Emekli
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve...
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve... Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Erken emeklilik, ücretsiz ulaşım otomobil alırken indirim yapılıyor. Engelli yaşlılara 1.084 lira ödenirken, evde bakım parası da 2 bin 345 lira. Ayrıca evde sağlık hizmeti de sunuluyor. İşkur, Engelli Hibe Desteği kapsamında, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşların yararlanabilmesi için 65 bin liraya kadar hibe sağlıyor. Bunun 5 bin lirası işletme kuruluşu, 15 bin lirası işletme gideri, 45 bin lirası da demirbaş desteği oluyor. Elektrik şirketleri de engelli bireylere belli konularda destek oluyor.Yüzde 40’ın üzerinde engeli olanların elektriği, borcu nedeniyle 3 ay boyunca kesilemiyor.
13.05.2022 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti! İlk cezalar kesildi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti! İlk cezalar kesildi Vatandaşların çoğu şikayetçiydi. Bakanlık harekete geçti. İlk cezalar kesildi. 0850'li hatlardan arayarak vatandaşa internet satmaya çalışan dolandırıcılara karşı Ticaret Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) harekete geçerken bu konuda ilk cezalar da kesilmeye başlandı.
12.09.2021 Ekonomi
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 1.657 lira para ödemesi yapılıyor, detaylarıyla tek tek açıklandı. Emeklilik, hibe, indirim, vergi avantajı, ücret desteği, ulaşım ve istihdam... Çok sayıda destek mevcut. Engelli vatandaşlar için devlet ve özel sektör birçok isim altında destek sağlıyor. 65 bin liraya kadar hibe veriliyor. Erken emeklilik hakkı tanınıyor. Ev ve araç alımında vergi avantajı sağlanıyor. Engelli bakımını üstlenenlere 1.657 lira maaş bağlanıyor. Elektrik fatura bedeli desteği sağlanıyor. Bunlar sadece desteklerden birkaçı. İşte engelli vatandaşlara sağlanan destekler
12.05.2021 Ekonomi
10 yılda emeklilik, indirim, ücretsiz ulaşım ve...
10 yılda emeklilik, indirim, ücretsiz ulaşım ve... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 10 yılda emeklilik, indirim, ücretsiz ulaşım, emlak vergisi muafiyeti gibi çok sayıda destek sağlanıyor engellilere. İşte aileleriyle birlikte 25 milyonu bulan engellilere devlet tarafından sağlanan destekler...
26.10.2020 Çalışan Hakları
Engelliye büyük destek!
Engelliye büyük destek! Türkiye’de 10 milyona yakın engelli vatandaş bulunuyor. Aileleriyle birlikte 25 milyonluk bir kitle var. Devlet hem engellilere hemde engellilerin yakınlarına birçok destek sağlıyor. Her yıl, 10-16 Mayıs tarihleri ‘Engelliler Haftası’ olarak kutlanıyor. İşte engellilerin haklarını ve hayatını kolaylaştıracak bilgiler.
14.05.2019 Ekonomi
Bakan Turhan'dan önemli açıklamalar!
Bakan Turhan'dan önemli açıklamalar! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Turhan, İstanbul Havalimanı'nın taşınma süreciyle ilgili yaptığı açıklamasında; "5 Nisan'da 03:00'te başlayıp 7 Nisan 00:00'da taşınma operasyonları bitecek." dedi.
22.03.2019 Ekonomi
Türk Telekom ödenmemiş faturalarda faizleri sıfırladı
Türk Telekom ödenmemiş faturalarda faizleri sıfırladı Türk Telekom’un Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na desteği kapsamda başlatılan 'Faizleri Sıfırlıyoruz' kampanyası ile 31 Aralık 2017 tarihinden önce telefon, internet ve mobil hattı iptal edilmiş ancak kuruma halen borcu olan müşterilerin geçmişe dönük tüm borçlarının faizleri silinecek.
13.11.2018 Ekonomi
Binlerce vatandaşın alacağı çıkabilir
Binlerce vatandaşın alacağı çıkabilir e-Devlet sisteminde milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir sorgulama ekranının daha olduğu ortaya çıktı. Telefon, internet ve TV abonelikleri ile ilgili geçmiş yıllara ait borcun yanı sıra yapılan fazla ve hatalı ödemelerden kaynaklı ortaya çıkan alacaklar da görülebiliyor. Alacak çıkması halinde ise paylaşılan hesap numarasına 15 gün içinde söz konusu ödeme gerçekleştiriliyor.
6.03.2018 Ekonomi
'Haddinden Fazla' rekor peşinde!
'Haddinden Fazla' rekor peşinde! Ebru Yaşar’ın 4 yıl aradan sonra çıkardığı “Haddinden Fazla” isimli albümü dijital platformlarda hızla yükseliyor.
19.06.2017 Kültür Sanat
‘Haddinden  Fazla’ rekor peşinde
‘Haddinden Fazla’ rekor peşinde Ebru Yaşar’ın 4 yıl aradan sonra çıkardığı “Haddinden Fazla” isimli albümü dijital platformlarda hızla yükseliyor.
18.06.2017 Magazin
Şahan Cem’e karşı
Şahan Cem’e karşı Sinemada birbirlerine rakip olan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, şimdi de banka reklamlarında karşı karşıya gelecek. İş Bankası’nın reklam yüzü olarak Cem Yılmaz’ı seçmesinden sonra Halkbank da Şahan Gökbakar ile anlaştı
27.09.2016 Ekonomi
5 ilde elektrik kesintisi!
5 ilde elektrik kesintisi! Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep ve Osmaniye'nin bazı bölgelerine, 17 Ağustos Çarşamba günü elektrik verilemeyeceği bildirildi.
14.08.2016 Yaşam
Cep 2 yılda, uygulama 2 haftada çöpe gidiyor
Cep 2 yılda, uygulama 2 haftada çöpe gidiyor DORinsight’ın araştırmasına göre Türk insanı cep telefonunu 2-2.5 yılda bir değiştiriyor. adjust’ın araştırması da telefonda kullanılan uygulamaları 2 haftadan kısa sürede sildiğimizi ortaya koydu.
22.05.2016 Bilim ve Teknoloji
TTNET Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?
TTNET Borç Sorgulama Nasıl Yapılır? İnternetten ttnet faturanızı kolayca ödeyebilirsiniz. İşte ayrıntılar
29.09.2021 Gündem
Avea ve TTNet yok, tek telekom Türk Telekom
Avea ve TTNet yok, tek telekom Türk Telekom Türk Telekom; mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea, TTNET ve Türk Telekom markalarını tek marka altında birleştirdi. Logosu yenilenen Türk Telekom’un müşterileri artık tüm hizmetlere tek mağaza, tek çağrı merkezi ve tek internet sitesinden erişecek.
26.01.2016 Ekonomi
Game Of Thrones tanıtım videoları devam ediyor
Game Of Thrones tanıtım videoları devam ediyor Game Of Thrones'ta heyecan gittikçe artıyor. Yayıncı kuruluş HBO tüm dünyanın merakla beklediği 6. sezona ilişkin üç yeni tanıtım videosu yayınladı.
26.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Avea, Türk Telekom oldu
Avea, Türk Telekom oldu Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, Avea ve TTNET'in Türk Telekom çatısı altında birleştiği bilgisini vererek, "Mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerimizi 'Türk Telekom' tek markası altında bir araya getirerek yeni bir dönem başlatıyoruz" dedi.
26.01.2016 Ekonomi
Artık Türk Telekom'un da bir akıllı telefonu var
Artık Türk Telekom'un da bir akıllı telefonu var Türk Telekom, artık mağazalarında farklı şirketlere ait ürünlerinin yanına kendisine ait bir cihazın da satışını gerçekleştirecek...
1.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Türk Telekom ismini taşıyan ilk telefon TT175 resmen tanıtıldı
Türk Telekom ismini taşıyan ilk telefon TT175 resmen tanıtıldı Türk Telekom bugün düzenlediği etkinlikte kendi ismini taşıyan ilk akıllı telefon TT175'i resmen açıkladı.
30.11.2015 Bilim ve Teknoloji
‘Kurumsal’ akademide 34 bin çalışanı eğitecek
‘Kurumsal’ akademide 34 bin çalışanı eğitecek Türk Telekom Grubu; Türk Telekom, Avea ve TTNET akademilerini birleştirerek 34 binden fazla çalışanını kapsayan Türkiye’nin en büyük entegre kurumsal okulu Türk Telekom Akademi’yi kurdu.
28.10.2015 Ekonomi
Dünya starlarıyla yarışıyor!
Dünya starlarıyla yarışıyor! ‘Kalbimi Koydum’ adlı yeni albümünü 7 gün önce piyasaya süren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, hem iTunes’un en çok indirilen şarkılar listesinde hem de en çok satılan albümler arasında zirveye oturdu...
28.10.2015 Magazin
Sibel Can'dan  olay yaratan pozlar
Sibel Can'dan olay yaratan pozlar Sibel Can’ın Tarkan’la düet yaptığı ‘Bir Parmak Bal’ın yer aldığı single TTnet’te piyasaya çıkıyor...
31.07.2015 Magazin
Ballı Sibel!
Ballı Sibel! Sözü müziği Tarkan’a ait olan “Bir Parmak Bal” şarkısının single çalışması bugün TTnet’te piyasaya çıkan Sibel Can “Bir dünya starıyla çalışmak büyük ayrıcalık...
30.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ttnet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ttnet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.