Tt

Tt

Son dakika tt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tt gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 tt haberi bulunmuştur. Tüm tt haberleri aşağıda listelenmiştir.
TT olmak ne demek? Sosyal medyada viral olmak, ti ti olmak ne demek?
TT olmak ne demek? Sosyal medyada viral olmak, ti ti olmak ne demek? TT kelimesi birçok kişi tarafından araştırılıyor. Son dönemde sosyal medyanın da değiştirdiği jargonlara uyum sağlamaya çalışanlar ti ti olmak ne demek sorusuna da yanıt arıyor. Twitter'da TT olmanın ne anlama geldiği araştırılan konular arasında. Peki sosyal medyada viral olmak ne demek? İşte detaylar...
2.06.2023 Gündem
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu Sevilen oyuncu Yağmur Tanrısevsin, ünlü bir İtalyan markasının reklam yüzü oldu. Yağmur Tanrısevsin'in hayranları harekete geçirdi. Ünlü oyuncuyu Twitter'da gündem yapmayı başardılar.
22.12.2022 Magazin
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, İsveç'in NATO üyeliği için Türkiye ile yaptığı anlaşmaya değinerek, “İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasındaki anlaşma yerine getirilecek, terör örgütlenmelerin önüne geçilecektir” dedi.
18.10.2022 Siyaset
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi!
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi! Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan, yayınlanan her bölümü ile hala izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu final bölümüyle dün akşam ekrana geldi.
26.08.2022 Televizyon
Finlandiya'dan Türkiye açıklaması
Finlandiya'dan Türkiye açıklaması Finlandiya Cumhurbaşkanlığı Ofisi tarafından yapılan açıklamada, “Finlandiya, İsveç ve Türkiye arasındaki resmi düzeydeki görüşmeler yarın devam edecek” ifadeleri kullanıldı.
19.06.2022 Gündem
Yargı'nın yeni bölümünden sürpriz sahne!
Yargı'nın yeni bölümünden sürpriz sahne! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ ekrana gelen yeni bölümüyle yine zirveye oturdu. Dizinin ekrana gelen 16’ıncı bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre; AB kategorisinde 10.39 reyting yüzde 22.28 izlenme payı ile ABC1 kategorisinde ise 10.34 reyting yüzde 21.23 izlenme payı alarak Pazar gününün en çok izlenen yapımı oldu.
17.01.2022 Televizyon
'Yargı'da Engin’i gerçekten Ceylin mi öldürdü?
'Yargı'da Engin’i gerçekten Ceylin mi öldürdü? Gerek hikayesi gerekse izleyicilere yaşattığı ters köşeleriyle büyük beğeni toplayan Kanal D dizisi 'Yargı'nın son bölümünde, Engin’in öldürülmesi bomba etkisi yarattı. Cinayetin tek şüphelisinin Ceylin oluşu ise izleyicinin aklında soru işareti bıraktı.
20.12.2021 Televizyon
TT sigara fiyat listesi! TT sigara markalarına zam mı geldi?
TT sigara fiyat listesi! TT sigara markalarına zam mı geldi? Sigara fiyatlarında peş peşe zam haberleri geliyor. Philip Morris Grubu'ndaki sigara markalarına 2 TL'lik zammın ardından, JTİ Grubu'ndaki sigara markalarına da zam gelmişti. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TT grubu sigaralara da zam geldiğini duyurdu. İşte TT sigara fiyat listesi ve TT sigara markaları…
9.12.2021 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, önceki akşam (27 Ekim) yeni bölümü ile ekrana geldi.
28.10.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Televizyon
50 milyon dolarlık çılgın gelir! Anlaşma tamam
50 milyon dolarlık çılgın gelir! Anlaşma tamam Galatasaray TT Stadı'nın isim hakkı için bir Katarlı şirketle anlaşamaya vardı.
30.06.2021 Galatasaray
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün Melek Mosso, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Magazin
Beşiktaş'tan 'TT Stadı' açıklaması
Beşiktaş'tan 'TT Stadı' açıklaması Gelecek hafta şampiyonluğu garantilemesi halinde TT Stadı'nda kupa kaldıracağı iddia edilen Beşiktaş'tan yalanlama geldi.
2.05.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'tan TFF'ye flaş talep! 'TT Stadı'nda...'
Beşiktaş'tan TFF'ye flaş talep! 'TT Stadı'nda...' Beşiktaş, Galatasaray'ı yenmesi halinde TT Stadı'nda kupa kaldırmak istiyor.
2.05.2021 Beşiktaş
Camdaki Kız 2. bölümü ile de zirveye oturdu!
Camdaki Kız 2. bölümü ile de zirveye oturdu! Kanal D’nin ikinci bölümü ile izleyiciden tam not alan iddialı dizisi Camdaki Kız, Perşembe reytinglerinde günün en çok izlenen yapımı oldu.
16.04.2021 Televizyon
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması ‘Issız Adam’ filmiyle hayatımıza giren Cemal Hünal daha sonra birçok projede de rol aldı. Şimdi de Kanal D’de yayımlanan ‘Sadakatsiz’in kadrosuna katıldı. Cemal Hünal, pek bilinmeyen dünyasının kapılarını açtı, aldatılmasından Survivor adasında yaşadıklarına pek çok şey anlattı.
28.02.2021 Magazin
Hekimoğlu'nun vurulması olay oldu!
Hekimoğlu'nun vurulması olay oldu! Kanal D’nin her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, yediden yetmişe ciddi bir hayran kitlesi olan dizisi “Hekimoğlu” yeni bölümü ile ekrana geldi.
23.12.2020 Televizyon
İzleyici yine 'Sadakatsiz' dedi
İzleyici yine 'Sadakatsiz' dedi Kanal D’nin başladığı günden bu yana gündeme damga vuran, gerek oyuncu performansları gerekse hikayesi ile izleyicilerin gözdesi dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana geldi.
10.12.2020 Televizyon
Türk Telekom 16 şehirde 1600 personel alımı yapacak! Türk Telekom Assis TT personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır?
Türk Telekom 16 şehirde 1600 personel alımı yapacak! Türk Telekom Assis TT personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır? Türk Telekom personel alımı yapacağını duyurdu. TT tarafından yapılan duyuruda 16 farklı şehirde istihdam etmek üzere 1600 yeni personel alımı yapılacağı açıklandı. Türk Telekom grup şirketine bağlı AssisTT’de çağrı merkezlerinde istihdam etmek üzere yapılan personel alımı şartları da belirtildi. Türk Telekom Assis TT personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır?
20.10.2020 Personel Alımı
Tokat kirazı tt oldu
Tokat kirazı tt oldu Tokat kirazı ünlülerin de katılımı ile sosyal medyada başlatılan #KirazTokattaYenir etiketi yoğun ilgi gördü.
24.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Hekimoğlu hem ekranda hem sosyal medyada zirvede
Hekimoğlu hem ekranda hem sosyal medyada zirvede Hekimoğlu, reytinglerde zirvede yer alırken sosyal medyada da çok konuşuldu.
12.02.2020 Televizyon
Google çöktü mü? İnternetteki sorun Google kaynaklı mı? (TT'den açıklama geldi)
Google çöktü mü? İnternetteki sorun Google kaynaklı mı? (TT'den açıklama geldi) İnternet erişiminde sorun yaşayan sosyal medya kullanıcıları, Google servislerine giremiyor. Başta Google Search Console olmak üzere Google servislerine giremeyen kullanıcılar konuyu sosyal medyaya taşıdı. Peki Google çöktü mü? Konuyla ilgili google'den resmi bir açıklama gelmezken, GSM operatörü Türk Telekom bir açıklama yaptı.
20.01.2020 Gündem
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanan yeni karara göre, 'Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Akademisi Başkanlığı Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde', 'Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinde' ve 'Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Temin Yönetmeliğinde' değişiklik yapıldı.
8.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.