Trafo

Trafo

Son dakika trafo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafo gelişmeleri de dahil olmak üzere 644 trafo haberi bulunmuştur. Tüm trafo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin trafo binasına girerek yaklaşık 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar, hastanenin elektriğinin kesilmesine neden oldu. Olay nedeniyle, diyaliz ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 52 hasta, ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildiği açıklandı.
10.04.2024 Gündem
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike!
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike! İstanbul'un en önemli tarihi yapılarından Kapalıçarşı'da açıkta duran kablolar görüntü kirliliği yaratırken, yangın riskini de beraberinde getiriyor. En son yaşanan sağanak yağışla sular altında kalan Kapalıçarşı için Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa, "Su kısa devre yaratıyor. Kablolarda aşırı ısınmadan dolayı tutuşma ve yangın meydana geliyor. Bu da elektrik kaynaklı bir yangına yol açıyor. Kablo demetleri özellikle Kapalıçarşı gibi eski binaların içinde çok fazla miktarda karşı karşıya kaldığımız risklerden bir tanesi" dedi.
9.10.2023 Gündem
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama Şişli Fulya Mahallesi'nde Cuma akşam saatlerinde yeraltı elektrik kablolarında yaşanan elektrik arızası nedeniyle 7 binaya 4 gündür elektrik verilemediği yönündeki iddialar üzerine BEDAŞ’tan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, arızanın gerçekleştiği alanda inşaat çalışmasına ait konteynerler bulunduğundan arızaya müdahalenin mümkün olmadığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Mardin ve Şanlıurfa’da elektrik dağıtım şirketi personeline saldırı
Mardin ve Şanlıurfa’da elektrik dağıtım şirketi personeline saldırı Mardin’in Mazıdağı ilçesinde mahkeme kararıyla 6 abonenin borcunu tahsil etmeye giden Dicle Elektrik ekipleri saldırıya uğradı. Şüpheliler, jandarmaların da aralarında yer aldığı görevlilere aldırmadan tarlada yangın çıkardı.
2.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yaşanan küresel iklim değişiklikleri mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar ve bunlara eklenen beşeri dikkatsizlikler, orman yangınlarına ne yazık ki davetiye çıkartıyor. Bakanlık olarak dünkü yangınların her birinin sebeplerini ortaya çıkarmak üzere titiz bir şekilde çalışıyoruz. Şu ana kadar dünkü yangınlardan 5'inin sebebini arkadaşlarımız ortaya çıkardılar. Birisi trafo patlamasından, ikisinin doğal nedenlerden olduğu yine ikisinin de kazaen meydana geldiği değerlendirilmektedir" diyek
17.07.2023 Gündem
Çalışan binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi
Çalışan binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi Gece bekçisi olarak çalıştığı farikayı terk edip yan taraftaki komşu işyerine yemeğe giden bekçi, hayatının şokunu yaşadı. Hırsızların talan ettiği fabrikanın sahibi, bekçiyi tazminatsız kovdu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, görev yerini terk eden bekçiyi haksız buldu.
19.03.2023 Çalışan Hakları
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Fuat Oktay: 10 ili deprem bölgesi ilan ediyor olacağız
Fuat Oktay: 10 ili deprem bölgesi ilan ediyor olacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Toplam 1541 hayatını kaybeden vatandaşımız var, 9 bin 733 yaralımız ve 3 bin 471 yıkılan binamız var. Deprem yaşanan 10 ili deprem bölgesi ilan ediyor olacağız" dedi.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak Türkiye, enerji altyapısı Rusya saldırıları yüzünden büyük zarar gören Ukrayna’ya elektrik tedarikinde destek olmaya hazırlanıyor. Türk ‘Karpowership’ ile Ukrayna enerji şirketi ECU arasında elektrik teminine dair ön anlaşma imzalandı. Süreç tamamlandığında Romanya ve Moldova’ya yanaşacak yüzer santrallar Ukrayna’ya elektrik sağlayacak.
27.01.2023 Gündem
Astor halka arz hangi bankalarda, ne zaman, tarihi ne? ASTOR enerji halka arz oransal mı, eşit mi, talep toplama tarihi, hisse fiyatı ve kodu ne?
Astor halka arz hangi bankalarda, ne zaman, tarihi ne? ASTOR enerji halka arz oransal mı, eşit mi, talep toplama tarihi, hisse fiyatı ve kodu ne? SPK Astor Enerji’nin halka arz başvurusunu onayladı. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamada ASTOR Enerji AŞ'nin halka arzına onay geldiğine yer verildi. Astor enerjinin halka arz onayından sonra yatırımcılar, halka arza yönelik detayları araştırmaya başladı. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda, ne zaman, tarihi ne?
23.12.2022 Ekonomi
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları!
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu!, 18 farklı ilde 1098 işçi alımı yapılacak. MSB İŞKUR üzerinden 1098 işçi alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları MSB personel alımı ilanına başvuruda bulunabilecek. Peki, 2022 MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSB işçi alımı başvuru şartları!
22.11.2022 Personel Alımı
Trafo binası, Togg'un grafitisi ile renklendi
Trafo binası, Togg'un grafitisi ile renklendi  Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, trafo binasının dış cephesine Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un, grafitisi yapıldı.
19.11.2022 Gündem
Adapazarı'nda okul inşaatında çökme: 2 işçi yaralı
Adapazarı'nda okul inşaatında çökme: 2 işçi yaralı Adapazarı'nda bir okul inşaatında beton dökme işlemi sırasında meydana gelen çökme nedeniyle 2 işçi yaralandı. 
30.09.2022 Yaşam
Keşif yapıp, minibüsteki 200 kilo peyniri 2 seferde çaldılar
Keşif yapıp, minibüsteki 200 kilo peyniri 2 seferde çaldılar Erzurum'da, 6 şüpheli, 3 ay önce, peynircilik yapan Mehmet Özmen'e (46) ait minibüsün içindeki 200 kilo civil peynirini 2 seferde çaldı. Peynirlerin değerinin 14 bin lira olduğunu söyleyen Özmen, "Araca yüklediğim peynirleri 'Sabah satarım' dedim ama gece önce keşif yapıp sonra çalmışlar. Minibüsün kapısını açtığımda peynirler yoktu. Çok üzüldüm" dedi.
25.09.2022 Yaşam
Bakan Dönmez: Yıllık kömür üretimimiz 1 ile 1.5 milyon ton arasında
Bakan Dönmez: Yıllık kömür üretimimiz 1 ile 1.5 milyon ton arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin kömür rezervleri açısından son derece zengin ülkelerden biri olduğunu belirterek, “Son keşiflerle birlikte yaklaşık 20 milyar ton kömürümüz var. Linyit ve taşkömürü. Bunun 1,5 milyar tonu bu havzadaki taşkömürü ve son derece kaliteli kömürden bahsediyoruz. Ama yıllık üretimimiz 1 milyon ila 1,5 milyon ton arasında değişiyor. Bu şekilde baktığımızda burayı bin yılda bitiremezsiniz” dedi.
20.09.2022 Ekonomi
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Ekonomi
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Gündem
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Ukrayna'da nükleer teyakkuz! 1000 Hiroşima gücünde felaket...
Ukrayna'da nükleer teyakkuz! 1000 Hiroşima gücünde felaket... Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik başlattığı savaşın altıncı ayında çatışmalar ülkenin güneyindeki Zaporojya bölgesinde nükleer santralın etrafında yoğunlaştı. Reaktörlerin kazara isabet alarak büyük bir nükleer felaketi tetiklemesi endişesi yaşanıyor, reaktörlerden bir acilen devre dışı bırakıldı.
7.08.2022 Dünya
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi Türkiye, yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Güneyde sıcaklar 40 derecenin üzerine çıktı. Diğer bölgelerde de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Uzmanlar 10.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.07.2022 Yaşam
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı...
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı... Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan ve 600 hektar alanda etkili olan orman yangını ile ilgili iyi haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Datça'daki yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi. 24 saat boyunca söndürülme çalışması devam eden yangından etkilenen 7 kişi tedavi görüyor, 4'ü ağır toplam 10 ev hasar aldı.
14.07.2022 Gündem
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada kırmızı uyarı yapılan 6 il genelinde meydana gelen sel ve su baskınları nedeniyle toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldığı kaydedildi. Düzce ve Kastamonu'da kayıp 1'er kişi için arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilen açıklamada ayrıca Meteoroloji Müdürlüğü verileri dikkate alınarak yarın Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Bartın, Zonguldak ve Düzce illeri için sarı uyarı yapıldığı aktarıldı. 
29.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.