Abone

Abone

Son dakika abone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abone gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.316 abone haberi bulunmuştur. Tüm abone haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Haberleşme sektöründe rekor büyüme!
Haberleşme sektöründe rekor büyüme! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı son çeyreğinde elektronik haberleşme sektörü operatör gelirlerinin 70,1 milyar TL’ye ulaştığını açıklayarak, “2023 yılında bir önceki yıla göre tam tamına yüzde 72,3’lük rekor bir artış yaşanarak toplam gelir 224 milyar TL’yi aştı. Ayrıca tüm işletmecilerin yatırımları bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 68,6 gibi önemli oranda artarak 2023 yılında 52,4 milyar TL’ye ulaşmış durumda. Yapılan yatırımlarla birlikte mobil abone sayısı da 92,2 milyona ulaşırken bunun 84,9 milyonunu ise 4,5G aboneleri oluşturdu” dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye, fiber altyapıda Avurpa'da 2'nci sırada
Bakan Uraloğlu: Türkiye, fiber altyapıda Avurpa'da 2'nci sırada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Avrupa'nın öncü kuruluşlarından FTTH Avrupa Konseyi (FTTH Council Europe) tarafından gerçekleştirilen FTTH/B Market Panorama Araştırması'na göre, Türkiye'nin eve kadar fiberde 18 milyon hane erişimi ile Avrupa'da ikinci sıraya yükseldiğini açıkladı.
24.03.2024 Gündem
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık Turkcell, 2023 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Şirketin Genel Müdürü Ali Taha Koç 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
22.03.2024 Yaşam
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor Fiber altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek fiber ağ uzunluğunu 2023 yıl sonu itibariyle 437 bin km’ye ulaştıran Türk Telekom’un yoğun faaliyetleriyle Türkiye, FTTH Council Europe’a göre eve kadar fiber erişim sayısında Avrupa’da ikinci sıraya yükseldi.
21.03.2024 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar verildi. Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı Ankara'da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi. Mum ışığında yaşayan kiracı Aktaş, evden çıkmayacağını, mahkemeye başvuracağını söyledi.
7.03.2024 Ekonomi
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları Türkiye Twitch abonelik ücreti ne kadar? Twitch abonelik fiyatları zam haberleri bir anda en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Ülkemizde 9,90 TL olan Twitch abonelik ücreti güncellendi. Peki, Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi?
21.02.2024 Yaşam
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Bakır Kullanım Alanları Nelerdir? Bakırın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bakır Kullanım Alanları Nelerdir? Bakırın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bakır, insan tarihinde çok eski çağlardan beri kullanılan bir elementtir. Günümüzde ise tüketimi 13 milyon tonun üzerine çıktığı için en çok kullanılan ikinci metal olma özelliğine sahip olmuştur.
12.01.2024 Yaşam
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir?
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir? Aylık 438 TL'ye kadar doğal gaz yardımı alabilecek dar gelirli aileler yıllık 3500 TL'ye çıkabiliyor. e-devlet'ten başvurusu onaylanan vatandaş kışı sıcak geçiriyor. İşte doğal gaz yardımının ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası Tüketicilere mağduriyet yaşatan dijital abonelik platformlara şikayetler üzerine incelemeler başlatılırken konuyla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
17.11.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı "Tüketicilere mağduriyet yaşatanlara 166 milyon TL ceza uygulandı" açıklamasını yaptı.
17.11.2023 Ekonomi
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr Turkcell üçüncü çeyrekte 5,5 milyar TL net kâr açıkladı. Genel Müdür Dr. Koç, “Turkcell gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracak” dedi.
9.11.2023 Finans
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti Türk Telekom, 2023 yılı üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 78,2 büyüyerek, 22,4 milyar TL konsolide gelir elde etti. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam geliri geçen yıla oranla yüzde 69,6 artışla 55,6 milyar TL’ye ulaştı.
8.11.2023 Finans
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu Turkcell yılın üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL, FAVÖK ise yüzde 88,9 oranında artarak 11,3 milyar TL oldu. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128,7 artışla 5,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, genişleyen müşteri bazı, dijital servisler ve techfin faaliyetlerinin katkısıyla Turkcell'in yılın üçüncü çeyreğinde de istikrarlı ve güçlü büyümeye devam ettiğini söyledi. Dr. Koç, şirketin gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracağını vurguladı.
8.11.2023 Finans
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
6.11.2023 İddaa
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Hafta sonu bülteninin heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
20.10.2023 İddaa
7 yıldan 1 yıla düşürüldü! Cep telefonu kararı Resmi Gazete'de
7 yıldan 1 yıla düşürüldü! Cep telefonu kararı Resmi Gazete'de Cep telefonu ile ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle sinyal alınamayan cep telefonlarının kapatılması için süre 7 yıldan 1 yıla düşürüldü. 1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek.
12.10.2023 Ekonomi
Yonca Evcimik bu kez tarzıyla olay oldu! '1995 Yoncimik geri döndü'
Yonca Evcimik bu kez tarzıyla olay oldu! '1995 Yoncimik geri döndü' 90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik, renkli tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri, ünlü şarkıcıya beğeni ve yorum yağdırdı.
8.10.2023 Magazin
Yonca Evcimik gençlere taş çıkarıyor! 'Yaşım 60 ama ruhum ergen'
Yonca Evcimik gençlere taş çıkarıyor! 'Yaşım 60 ama ruhum ergen' 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde 60 yaşına girdi. Ünlü popçuya, dansçıları Ankara'da verdiği konserde sürpriz yaptı.
21.09.2023 Magazin
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama Şişli Fulya Mahallesi'nde Cuma akşam saatlerinde yeraltı elektrik kablolarında yaşanan elektrik arızası nedeniyle 7 binaya 4 gündür elektrik verilemediği yönündeki iddialar üzerine BEDAŞ’tan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, arızanın gerçekleştiği alanda inşaat çalışmasına ait konteynerler bulunduğundan arızaya müdahalenin mümkün olmadığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Yonca Evcimik anne ve babası için lokma dağıttı!
Yonca Evcimik anne ve babası için lokma dağıttı! 90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş isim Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da görüntülenmişti.
2.09.2023 Magazin
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama geldi. 19.8 milyon abone nisanda doğal gaz faturası gelmezken, o tarihten bu yana 2.7 milyar metreküpün bedeli olan 13.4 milyar lirayı Hazine ödedi. Öte yandan BOTAŞ eylülde de zam olmayacağını açıkladı
2.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.