Toygar Işıklı

Toygar Işıklı

Son dakika Toygar Işıklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Toygar Işıklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Toygar Işıklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toygar Işıklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toygar ışıklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 toygar ışıklı haberi bulunmuştur. Tüm toygar ışıklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Kanal D ödüle doymuyor!
Kanal D ödüle doymuyor! Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencilerinin oylarıyla belirlenen; her yıl basın, medya, spor, sanat, müzik ve iş dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı, “21. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni” Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde dün gece gerçekleşti. 33 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu geceden Kanal D, 2 ödül ile ayrıldı.
13.01.2023 Televizyon
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara’da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara’da Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarla yorumladığı programı 'Afara', 22 Nisan Cuma gecesi ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Afara’nın ikinci bölüm konukları; başarılı sunucu Esra Erol, oyuncu Barış Falay ve müzisyen Toygar Işıklı oldu.
23.04.2022 Televizyon
Afara’ya bu hafta Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı konuk oluyor!
Afara’ya bu hafta Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı konuk oluyor! Kanal D’nin, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı “Afara” her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.
19.04.2022 Televizyon
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
'Yargı'nın soundtrack albümü dinleyiciler ile buluştu!
'Yargı'nın soundtrack albümü dinleyiciler ile buluştu! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı her Pazar akşamı ekrana damga vuran dizi ‘Yargı’ müzikleriyle de çok konuşuluyor.
14.01.2022 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi
Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi Hercai dizisinin sevilen oyuncularından Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar dün nikah masasına oturdu.
11.09.2021 Magazin
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu?
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Ekranların sevilen dizisi Çukur'da büyük final! Çukur dizisinin merakla beklenen son bölümü ekranlara veda ediyor. Dört sezon boyunca ekranlara damga vuran Çukur dizisi hem hikayesi hem de heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Çukur final bölümü adından söz ettirecek bir proje ile ekranlara gelecek. Peki, Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Çukur ne zaman başladı? İşte Çukur ile ilgili tüm merak edilenler...
7.06.2021 Gündem
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri!
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri! TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Martıların Efendisi'nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
26.12.2017 Kültür Sanat
Toygar Işıklı’nın Kıbrıs gazisi babası toprağa verildi!
Toygar Işıklı’nın Kıbrıs gazisi babası toprağa verildi! Müzisyen Toygar Işıklı’nın Kıbrıs gazisi babası 70 yaşındaki Ahmet Işıklı, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.
14.12.2017 Magazin
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi SHOW TV’nin 24 Haziran Cumartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Ateş Parçası isimli sinema filmi ile başlıyor ve bayram günü birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen oyuncu Jackie Chen’in bir sinema filmi Show TV ekranlarında olacak. SHOW TV’nin 24 Haziran Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Şarkıları albümlendi
Şarkıları albümlendi Başrollerini Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in paylaştığı TAFF Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filminin özgün müzikleri albüm oldu.
16.05.2017 Magazin
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri albüm oldu!
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri albüm oldu! Başrollerini Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in paylaştığı, TAFF Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filminin özgün müzikleri albüm oldu.
16.05.2017 Kültür Sanat
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri Toygar Işıklı'dan
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri Toygar Işıklı'dan ‘Sonsuz Aşk’ filminin müzikleri ünlü müzisyen Toygar Işıklı imzasını taşıyor.
28.03.2017 Kültür Sanat
Kiralık Aşk yeni sezona ne zaman başlıyor?
Kiralık Aşk yeni sezona ne zaman başlıyor? Reyting rekorları kıran dizi Kiralık Aşk yeni sezonu ile içimizi ısıtacak bölümlerle yayınlanmaya hazırlanıyor. Kiralık Aşk sevenleri yeni bölümler için şimdiden hazırlanıyor. Aşk sahnelerine doyuran dizi Kiralık Aşk yeni sezonu ne zaman başlıyor? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Elçin Sangu'ya dava açıldı
Elçin Sangu'ya dava açıldı Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran oyuncu Elçin Sangu son yaşadığı olayla gündeme oturdu. Elçin Sangu'nun eski menajeri Başay Okay çıkan iddialardan sonra suskunluğunu bozdu. Başarılı isim Elçin Sangu'nun hayranlarının merak ettiği soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte ayrıntılar...
19.05.2016 Magazin
Yarım asırlık vefa
Yarım asırlık vefa Modern Folk Üçlüsü’nün kurucularından, gitar virtüözü Doğan Canku, müzikteki 50...
8.03.2016 Magazin
ATV'nin yeni dizisi Beyaz Gece'nin ilk fragmanı yayınladı-izle
ATV'nin yeni dizisi Beyaz Gece'nin ilk fragmanı yayınladı-izle Dizi sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Ay Yapım'ın ATV için çektiği Beyaz Gece isimli dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Beyaz Gece dizisinde kadın başrol oyuncusunun kim olduğu da belli oldu. Senaryosu Deniz Akçay’ın yazdığı ”Beyaz Gece” dizisinin kadın başrol oyuncusu Cansu Dere oldu.
12.08.2015 Magazin
Şili’de rekor kırdı!
Şili’de rekor kırdı! Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Kara Para Aşk’ geçtiğimiz gün Şili’de ilk bölümüyle ekrana geldi...
10.05.2015 Magazin
Kral Türkiye müzik ödülleri adayları açıklandı. Büyük süpriz!
Kral Türkiye müzik ödülleri adayları açıklandı. Büyük süpriz! Her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Kral Tv müzik ödülleri gecesinin bu senede dopdolu geçeceği şimdiden belli oldu. İşte Kral Tv müzik ödülleri adayları ve büyük süprizler!
4.05.2015 Magazin
Hayranlarına müjde!
Hayranlarına müjde! Yeniden ekranlarda...
25.04.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Toygar Işıklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toygar ışıklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.