Torba Tasarı

Torba Tasarı

Son dakika torba tasarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torba tasarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torba tasarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torba Tasarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torba tasarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 torba tasarı haberi bulunmuştur. Tüm torba tasarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis'te kabul edildi! 4 ay süresi var
Meclis'te kabul edildi! 4 ay süresi var Şirketlerin borçlarından, Varlık Barışı’na, yurt dışı harcından, ülkeye getirilen telefonlara kadar pek çok konuyu içeren torba tasarı yasalaştı. Ülkeye farklı şekilde sokulan ve klonlanmış bir IMEI numarasıyla kullanılan telefonlar 4 ay içinde kullanıma kapatılacak.
13.07.2019 Ekonomi
Konut alımındaki destek yüzde 25'e çıkarıldı
Konut alımındaki destek yüzde 25'e çıkarıldı TBMM'de kabul edilen Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı ile vatandaşlara konut desteği artırılıyor.
21.03.2018 Ekonomi
Torba tasarı kabul edildi
Torba tasarı kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı kabul edilerek yasalaştı.
21.03.2018 Gündem
'Torba tasarı'nın 2. bölümünde yer alan maddeler kabul edildi
'Torba tasarı'nın 2. bölümünde yer alan maddeler kabul edildi Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 2. bölümünde yer alan maddeler kabul edildi
15.03.2018 Siyaset
'Torba tasarı'nın 1. bölümü kabul edildi
'Torba tasarı'nın 1. bölümü kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 1. bölümü kabul edildi.
8.03.2018 Siyaset
Torba tasarının 9 maddesi kabul edildi
Torba tasarının 9 maddesi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 9 maddesi kabul edildi.
7.03.2018 Gündem
Havuz sistemi geri dönüyor
Havuz sistemi geri dönüyor İlk kez 1996’da Necmettin Erbakan’ın uyguladığı kamu kaynaklarının tek havuzda toplanmasını içeren sistem, yeniden hayata geçiriliyor. Buna göre, İşsizlik Fonu haricinde yerel yönetimler, KİT’ler, TMSF gibi kurumlar ‘Tek Hazine Hesabı’na alınacak.
21.02.2018 Ekonomi
17 milyar liralık torba
17 milyar liralık torba Devlet torba tasarı ile 17.3 milyar liralık alacaktan vazgeçiyor. İstihdama sağlanacak vergi ve prim desteği 9 milyar lirayı bulacak. Makineye KDV muafiyetinin maliyeti 1 milyar lira olacak
20.02.2018 Ekonomi
Havuz sistemi geri dönüyor...
Havuz sistemi geri dönüyor... 13 devlet üniversitesi ile YÖK, ÖSYM, TÜBİTAK, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, DSİ, GAP, ÖİB gibi kurumların da aralarında bulunduğu 45 kamu kuruluşunun parası Hazine’de toplanacak.
4.02.2018 Ekonomi
Adnan Oktar asıl şimdi yandı! Artık internet yayınları da...
Adnan Oktar asıl şimdi yandı! Artık internet yayınları da... Yeni torba tasarıda internet üzerinden yapılan yayınlara da RTÜK kontrolü geliyor. Düzenleme yasalaşırsa internetten yayın yapan kanalların lisans başvurusu değerlendirilecek ve tıpkı televizyonlar gibi, uygunsuz içerik halinde lisansları iptal edilebilecek
4.02.2018 Gündem
Torba sürpriz yapacak
Torba sürpriz yapacak Ekonomi Bakanı Zeybekci, torba tasarıda ihracat ve üretimi artıracak düzenlemelerin yer alacağını belirterek, “Kimsenin beklemediği güzel sürprizler olacak” diye konuştu
31.01.2018 Ekonomi
Heyecanlandıran açıklama: Sürprizler olacak
Heyecanlandıran açıklama: Sürprizler olacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önümüzdeki günlerde TBMM’ye sunulması beklenen torba tasarıyla ilgili olarak "İhracatla ilgili, üretimle ilgili bunları artıracak, kimsenin beklemediği güzel sürprizler olacak" dedi.
31.01.2018 Ekonomi
En düşük MTV 743 TL en yüksek 35.379 TL
En düşük MTV 743 TL en yüksek 35.379 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi, seneye yüzde 15 ile 25 oranında artacak. 1 Ocak’tan itibaren alınacak otoların değeri de MTV’yi etkileyecek. En düşük MTV 743 TL, en yükseği 35 bin 379 TL olacak
29.11.2017 Ekonomi
Otomobili olan 2018'de ne kadar MTV ödeyecek
Otomobili olan 2018'de ne kadar MTV ödeyecek "Torba tasarı" olarak bilinen Bazı Vergi Kanunları İle Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesiyle araç sahiplerinin 2018 yılında ödeyecekleri Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tutarları da belli oldu.
29.11.2017 Ekonomi
Son dakika! Asgari ücretle ilgili çok önemli düzenleme
Son dakika! Asgari ücretle ilgili çok önemli düzenleme Asgari ücretlilerle ilgili çok önemli bir düzenleme gece yarısı kabul edilen torba tasarı ile Meclis'ten geçti. Buna göre eylül ayından bu yana maaşı düşen asgari ücretlilerin maaşı asgari geçim indiriminin artırılması ile telafi edilecek.
29.11.2017 Ekonomi
'Torba tasarı' TBMM'de kabul edildi
'Torba tasarı' TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
'Torba tasarı'nın 17 maddesi daha kabul edildi
'Torba tasarı'nın 17 maddesi daha kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, 'Torba tasarı' olarak bilinen, Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın, 17 maddesi daha kabul edildi.
21.11.2017 Siyaset
10 yıl ibaresi kalktı
10 yıl ibaresi kalktı Torba tasarıda yer alan “kamu konutlarından 10 yılını doldurmuş bulunanlar” ifadesi “kamu konutları” olarak değiştirildi. Kamu lojmanlarında satış öngören maddedeki 10 yıl sınırı kalktı
16.11.2017 Ekonomi
Engelliler için ÖTV muafiyetini düzenleyen madde Meclis'ten geçti!
Engelliler için ÖTV muafiyetini düzenleyen madde Meclis'ten geçti! TBMM Genel Kurulunda "Torba tasarı" olarak bilinen tasarının engelliler için ÖTV muafiyetini düzenleyen maddesine ilişkin AK Parti milletvekillerinin verdiği önerge kabul edildi.
16.11.2017 Ekonomi
Bakan Ağbal açıkladı: Önemli yatırımlar geliyor
Bakan Ağbal açıkladı: Önemli yatırımlar geliyor Maliye Bakanı Ağbal, "Kamu-özel iş birliği projeleri, önümüzdeki yıllarda da Türkiye'nin büyüme potansiyelini yukarıya çekecek önemli yatırımlar olacaklardır" dedi.
15.11.2017 Ekonomi
Uçaklarda silahlı özel güvenlik dönemi
Uçaklarda silahlı özel güvenlik dönemi Meclis'te kabul edilen düzenlemeye göre uçaklarda özel eğitimli silahlı güvenlik görevlileri bulundurulabilecek.
29.09.2021 Gündem
Kırmızıda geçmenin cezası 235 TL oluyor
Kırmızıda geçmenin cezası 235 TL oluyor Ekim ayı enflasyonuna göre 2018’de vergi, harç ve cezalar yüzde 14.47 zamlanacak. 10 yıllık pasaport 656 liraya yükselirken, kırmızıda geçmenin cezası 235 liraya çıkıyor
3.11.2017 Ekonomi
Oran belli oldu, işte vergi ve cezalara gelecek zam
Oran belli oldu, işte vergi ve cezalara gelecek zam Vergi, harç ve cezalara gelecek zam belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) enflasyon rakamlarına göre, 2018'de çeşitli vergi, harç ve cezaların yüzde 14,47'lik yeniden değerleme oranında artırılması bekleniyor.
3.11.2017 Ekonomi
Son dakika! Milyonları ilgilendiriyor! Hepsi kabul edildi
Son dakika! Milyonları ilgilendiriyor! Hepsi kabul edildi Kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen ve bir çok kesimi ilgilendiren Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan 130 maddelik tasarının, 82 maddesi kabul edildi
18.10.2017 Ekonomi
Torba tasarının dört maddesi daha kabul edildi
Torba tasarının dört maddesi daha kabul edildi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen "torba tasarının" dört maddesi daha kabul edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Torba Tasarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torba tasarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.