Top Atışları

Top Atışları

Son dakika top atışları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan top atışları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını top atışları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Top Atışları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan top atışları gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 top atışları haberi bulunmuştur. Tüm top atışları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Tayvan gerginliği sıcak savaşa evriliyor! Çin ordusu peş peşe füzeler fırlattı
Tayvan gerginliği sıcak savaşa evriliyor! Çin ordusu peş peşe füzeler fırlattı Tayvan Savunma Bakanlığı, Çin ordusunun Tayvan'ın kuzey, güney ve doğu kıyıları açıklarına toplam 11 Dongfeng balistik füze fırlattığını açıkladı.
4.08.2022 Dünya
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi...
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi... Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken kriz NATO ülkesine sıçramak üzere. Avrupa'nın göbeğindeki Rus toprağı Kaliningrad'a giden trenlere geçiş izni verilmemesi Moskova'nın gözünün dönmesine yol açtı, hem Kremlin hem de Rusya Dışişleri Bakanlığı tehditler savurdu.
20.06.2022 Dünya
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya hava ve kara saldırıları için harekete geçti! Yerleşim yerlerinde büyük patlama sesleri...
Rusya, Ukrayna'ya hava ve kara saldırıları için harekete geçti! Yerleşim yerlerinde büyük patlama sesleri... Rusya-Ukrayna’ya resmen girdi, dünya diken üstünde! Bu gelişmelerin ardından ABD ve Avrupa’dan Kiev’e destek mesajları gelirken, Türkiye de güvenlik zirvesini toplama kararı aldı. Putin'in Donbas'a askeri operasyon emri vermesinin ardından Ukrayna Başkanti Kiev ve diğer pek çok kentte patlama sesleri duyuldu. Mariupol kentinde yerleşim alanlarına top atışları yapıldı, birçok ev isabet aldı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri...
24.02.2022 Dünya
MSB duyurdu! Suriye'de rejim sivilleri hedef aldı
MSB duyurdu! Suriye'de rejim sivilleri hedef aldı Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı Suriye’de rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan sivillerin hedef alındığını, 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin de yaralandığını duyurdu.
17.07.2021 Gündem
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi!
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi! İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümü kutlanıyor. Hazreti Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul’un fethinin 568. yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor. Peki, 29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi nasıl oldu? İstanbul'un Fethinin önemi ne? İstanbul nasıl feth edildi? İstanbul ne zaman fethedildi? Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethettiğinde kaç yaşındaydı? İşte 29 Mayıs 1453 İstanbul'un kurtuluşu tarihi!
29.05.2021 Gündem
Aliyev ve Macron, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmaları görüştü
Aliyev ve Macron, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmaları görüştü Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmaları ele aldı.
3.10.2020 Dünya
Bakan Akar: Ermenistan'a karşı Azerbaycan'ın yanındayız
Bakan Akar: Ermenistan'a karşı Azerbaycan'ın yanındayız Bakan Akar yaptığı açıklamada, "Hocalı'da tüm dünyanın gözleri önünde soykırım yapan, Yukarı Karabağ'ı işgal eden Ermenistan'a karşı Azerbaycan'ın yanındayız." dedi.
13.08.2020 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Azerbaycanlı gençlere destek mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan Azerbaycanlı gençlere destek mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hazırladıkları video ile Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısı karşısında Türkiye'nin ülkelerine verdiği destek için kendisine teşekkür eden Azerbaycanlı gençlere, "Can gardaşlarımıza canımız feda" yanıtını verdi.
26.07.2020 Siyaset
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Azerbaycan-Ermenistan açıklaması!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Azerbaycan-Ermenistan açıklaması! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmaları yakından izlediklerini ve bu durumun Rusya için çok hassas olduğunu belirtti.
24.07.2020 Dünya
Ermenistan'ın Türkiye korkusu: Endişeliyiz
Ermenistan'ın Türkiye korkusu: Endişeliyiz Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, Türkiye'nin Azerbaycan-Ermenistan çatışmasına olası müdahalesi konusunda endişeli olduklarını söyledi.
22.07.2020 Dünya
Dünyaca ünlü futbolcu Michael Essien'den Azerbaycan'a destek
Dünyaca ünlü futbolcu Michael Essien'den Azerbaycan'a destek Dünyaca ünlü futbolcu Michael Essien, Azerbaycan'ndaki şehitler için paylaşım yaptı.
17.07.2020 Futbol
Azerbaycan Ermenistan arasında neler oluyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı tarihi! (Azerbaycan Ermenistan gerilimi son durum)
Azerbaycan Ermenistan arasında neler oluyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı tarihi! (Azerbaycan Ermenistan gerilimi son durum) Azerbaycan-Ermenistan sınırında 5 gün önce çıkan çatışmada, gerginlik sürüyor. Ermenistan Azerbaycan mevzilerine top atışları da dahil saldırı girişiminde bulunmuş, Azerbaycan ordusunun karşılık vermesi üzerine kayıp vererek geri çekilmişti. Ardından günlerdir süren çatışmanın sonunda Azerbaycan 7 şehit verdi. Ermenistan’da ise 100 asker öldü. Bu gelişmeye bağlı olarak, Ermenistan, Azerbaycan sınırında yerleşim yerlerine ateş açtı. Azerbaycan ordusu da Ermenistan'a ait İHA'yı düşürdü. Peki, Azerbaycan Ermenistan arasında neler oluyor? Azerbaycan Ermenistan gerilimin Türkiye’nin tutumu ne? İşte Azerbaycan Ermenistan geriliminde son durum…
17.07.2020 Gündem
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor Ermenistan'ın, Azerbaycan'la sınırdaki Tovuz iline saldırarak Türkiye ve Azerbaycan'ın bölgeden geçen ortak enerji ve ulaştırma projelerini hedef almayı amaçladığı düşünülüyor.
17.07.2020 Dünya
Ermenistan-Azerbaycan sınırında yeni çatışma!
Ermenistan-Azerbaycan sınırında yeni çatışma! Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşanan çatışmalarda Azerbaycan ordusundan bir asker şehit oldu. Öte yandan gelen bilgilere göre; Ermenistan ordusundan 20 askerin de öldürüldüğü belirtildi.
16.07.2020 Dünya
Azerbaycan kanalı duyurdu: Türk F-16'ları Ermenistan sınırında!
Azerbaycan kanalı duyurdu: Türk F-16'ları Ermenistan sınırında! Azerbaycan'da yayın yapan İTV'nin iddiasına göre Türk F-16 savaş uçakları Bakü'ye destek için Ermenistan sınırında uçuş gerçekleştirdi.
16.07.2020 Dünya
Sınırda sıcak çatışma! Azerbaycan duyurdu: Şehitler var
Sınırda sıcak çatışma! Azerbaycan duyurdu: Şehitler var Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri, Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Meseleleri Daire Başkanı Hikmet Hacıyev, uluslararası toplumu, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırgan politikasını ve iki ülke sınırındaki provokatif eylemlerini şiddetle kınamaya çağırdı.
12.07.2020 Dünya
Son dakika... Barış Pınarı Harekatı'nda terör örgütüne darbe üstüne darbe, peş peşe açıklamalar geliyor
Son dakika... Barış Pınarı Harekatı'nda terör örgütüne darbe üstüne darbe, peş peşe açıklamalar geliyor Barış Pınarı Harekatı'nda 3. gün... Operasyon bölgesinden gelen son haberlere göre, harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 342 oldu. Tel Halef'in teröristlerden temizlenmesiyle Rasulayn ve Tel Abyad arasındaki bağlantı kesildi. Harekatta kurtarılan köy sayısı 13 oldu. Harekat kapsamında Tel Abyad ve Resulayn'daki köyler teröristlerden temizlenirken, paniğe kapılan teröristlerin, özellikle Tel Abyad bölgesinde TSK ve SMO unsurlarının hassasiyetini bildiği için camilere gizlendiği ve buralardan saldırılar düzenlediği belirtildi. Teröristlerin, Tel Abyad'daki bir kiliseyi karargah olarak kullanmaya başladığı ve buradan Mehmetçiğe saldırı düzenlediği öğrenildi. MSB "TSK'nın Kamışlı ve Derik’te halkı hedef aldığına dair yalan haberler akıl sınırını zorluyor. Bu bölgelerde TSK’ya ait operasyon unsuru yok" açıklaması yaptı.
11.10.2019 Gündem
Atak helikopteri telefonlara iniyor
Atak helikopteri telefonlara iniyor Güvenlik güçlerine muharebe sahasında önemli üstünlükler sağlayan Atak helikopteri için hazırlanan mobil oyun TEKNOFEST İstanbul etkinliğiyle birlikte ücretsiz olarak erişime açıldı.
19.09.2019 Bilim ve Teknoloji
TSK'dan Fırat'ın doğusuna topçu atışı
TSK'dan Fırat'ın doğusuna topçu atışı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zor Mağar mevkiini top atışları ile vurdu
15.12.2018 Gündem
İsrail çevre kirliliğini Gazze halkına karşı silah olarak kullanıyor
İsrail çevre kirliliğini Gazze halkına karşı silah olarak kullanıyor Beyt Lahya bölgesinde arıtılmamış kanalizasyon suyu havuzlarının bitişiğinde tepe şeklini almış çöplük Filistinlilerin sağlığı için ciddi tehdit oluşturuyor.
16.11.2018 Dünya
Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek
Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yemekte yaptığı görüşmede FETÖ, PYD/YPG, Fırat’ın doğusu, Kaşıkçı cinayeti ve Halkbank konularını etraflıca konuştuklarını anlattı.
13.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Top Atışları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki top atışları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.