Toner

Toner

Son dakika toner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toner gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 toner haberi bulunmuştur. Tüm toner haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, İstanbul ve Tekirdağ'da yapılan sahte dolar operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Sahte dolar basılan matbaada yapılan aramada, 2650 adet tabaka halinde basımı yapılmış 1 milyon 60 bin sahte Amerikan Doları, 8 bin adet tabaka prova baskısı yapılmış değeri 3 milyon 200 bin sahte Amerikan doları, 76 adet kesimi tamamlanmış 100'lük banknotlar halinde sahte Amerikan Doları, sahte Amerikan Doları yapımında kullanılan klişe kalıp, sahte para yapımında kullanılan 10 paket pelür kağıt ele geçirildi. Pelür kağıtın basımı tamamlandığında piyasa değeri 5 milyon sahte Amerikan Dolarına eş değer olduğu belirtildi.
5.04.2022 Yaşam
Ünlü oyuncu Toby Kirkup hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Toby Kirkup hayatını kaybetti! Peaky Blinders ve Emmerdale dizilerinde oynayan 48 yaşındaki oyuncu Toby Kirkup, kollarında karıncalanma ve göğüs ağrısı hissetmesinin ardından yatırıldığı hastaneden eve gönderildikten sonra hayatını kaybetti.
13.07.2021 Dünya
Cep telefonlarında dev indirim
Cep telefonlarında dev indirim Bu ay fiyatları 6-14 bin lira arasında değişen yeni telefonlar birbiri ardına tanıtılırken, önceki modellerde de 1000 lirayı geçen indirimler başladı.
21.09.2019 Ekonomi
Sahte baskı malzemelerinde patlama yaşanıyor
Sahte baskı malzemelerinde patlama yaşanıyor HP'nin Harris Interactive ile birlikte gerçekleştirdiği araştırmaya göre kurumların sahte baskı ürünlerini satın alma riski daha önce hiç olmadığı kadar yüksek. Pazar trendleri, artan sahte ürünlerin 3 milyar dolarlık zarara sebep olduğunu gösteriyor.
4.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Böyle vurgun görülmedi!
Böyle vurgun görülmedi! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Elektrik Kurumu’nun (KIB-TEK) Gazimağusa ilçesi şubesinde çalışan 2 kişi, müşterilerinden tahsil ettikleri 592 bin 675 TL’yi zimmetlerine geçirdikleri iddiasıyla gözaltına alındı.
19.06.2019 Gündem
PKK'lı teröristlere ait 13 sığınak imha edildi
PKK'lı teröristlere ait 13 sığınak imha edildi Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçelerinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerin kullandığı biri 5 odalı olmak üzere 13 sığınak ve mağara kullanılamaz hale getirildi. Operasyonda, narkoterörizmle mücadele faaliyetleri kapsamında 78 kilogram esrar ele geçirildi.
10.11.2018 Gündem
900 milyon kişi ölebilir
900 milyon kişi ölebilir ABD’li bilim insanlarının geliştirdiği simülasyon senaryosu, teröristler ya da kötü niyetli kişiler tarafından bir virüsün dünyaya salınması halinde en az 900 milyon kişinin ölebileceğini gösterdi.
1.08.2018 Dünya
Suriyeliye sığınmacıya taş attığı için 7 yıl hapis cezası aldı!
Suriyeliye sığınmacıya taş attığı için 7 yıl hapis cezası aldı! Macaristan-Sırbistan sınır kapısında polis ile sığınmacılar arasında 2 yıl önce çıkan arbedede gözaltına alınarak yargılanan Suriyeli Ahmed H, 'terörizm' suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
15.03.2018 Dünya
Komşularıyla büyüyecek
Komşularıyla büyüyecek 600 markasıyla 120 mağaza ve 275 bin m2 ‘yi aşan satış alanına ulaşan Boyner, mağazalarını 6 bin m2’nin üstüne çıkarmak için komşu mağazaları da alarak büyümeyi amaçlıyor. Mağaza konseptini de değiştiren şirket, 3 yıl içinde hem yeni mağazalar açacak hem de eskilerini yenileyecek
7.02.2018 Ekonomi
Özgüvenli gençlerle gelecek daha güzel
Özgüvenli gençlerle gelecek daha güzel İş dünyasının önemli temsilcileri YGA zirvesinde tecrübelerini gençlerle paylaştı. Zirveden gençlere daha özgüvenli olun mesajı çıkarken Ali Koç, “Gençler gelecek demek, gençlere bakış açınız değişince geleceğe bakış açısı değişiyor. Gelecekten umutlu oluyor insan” dedi
25.11.2017 Ekonomi
Birlikte hayal et başar, kampa git
Birlikte hayal et başar, kampa git TİM, YGA ile 5 milyon lise öğrencisine açık ‘Liseler Arası İnovasyon Programı’ başlatıyor. Program sonunda başarılı olanlar; Harvard, MIT Stanford üniversitelerinden seçilenlerle Liderlik Kampı’na katılabilecek
21.10.2017 Ekonomi
Ofis ‘çay’la büyüdü 10 milyar TL oldu
Ofis ‘çay’la büyüdü 10 milyar TL oldu Ofis tedarik pazarı 10 milyar TL’lik büyüklüğe ulaştı. Ofiste en fazla tüketilen ürünler sırasıyla çay, A4 kağıdı ve toner olurken pazarın bu yıl sonuna kadar yüzde 30 büyümesi öngörülüyor
31.05.2017 Ekonomi
"Üst düzey askerlerin PKK liderleriyle el sıkıştığı..."
"Üst düzey askerlerin PKK liderleriyle el sıkıştığı..." ABD'den Şengal'de çekildiği iddia edilen fotoğraf için konuştu. Fotoğrafta ABD'li üst düzey bir askerin PKK üyeleriyle görüşüyordu.
28.04.2017 Dünya
Türkiye uyardı: Uzak durun!
Türkiye uyardı: Uzak durun! Türkiye, Sincar’da harekât öncesi tüm muhatapların bilgilendirildiğini, Sincar’da PKK üslerine asla izin verilmeyeceğini belirterek uyardı: Sınırımızdan 30 kilometre derinlikteki PKK mevzilerinden uzak durun
29.09.2021 Gündem
FOX kanalı suncusu ABD Dışişleri sözcüsü oldu
FOX kanalı suncusu ABD Dışişleri sözcüsü oldu ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne ABD'nin Fox televizyon kanalı sunucularından Heather Nauert’in getirildiği açıklandı.
24.04.2017 Dünya
ABD'den Çin'e çağrı: Kuzey Kore'yi durdurabilir!
ABD'den Çin'e çağrı: Kuzey Kore'yi durdurabilir! ABD Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Toner: Çin'in ekonomik ilişkilerden dolayı Kuzey Kore'ye karşı bir üstünlüğü var. Çin, Kuzey Kore'yle olan bu özel ilişkisini kullanarak nükleer ve balistik programların durmasını sağlayabilir
13.04.2017 Dünya
Muhalif mi, paralı gösterici mi?
Muhalif mi, paralı gösterici mi? Rusya’da yolsuzlukla suçlanan Başbakan Medvedev’i istifaya çağırmak için düzenlenen gösterilere katılan 700’ü aşkın gösterici gözaltına alındı. Kremlin, organizatörlerin gençlere gösterilere katılmaları için para ödediğini savundu.
27.03.2017 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Reddediyoruz!
Rusya'dan flaş açıklama: Reddediyoruz! Pazar günü Rusya'da gerçekleşen protestolarda en az 500 kişinin gözaltına alındı. AB ve ABD polisin sert müdahalesine tepki gösterirken Kremlin'den protestolarla ilgili ilk açıklama geldi.
27.03.2017 Dünya
ABD ve AB'den Rusya'ya kınama!
ABD ve AB'den Rusya'ya kınama! Dün Rusya'da protesto eylemi yapan 600 muhalif gözaltına alındı. AB ve ABD eylemcilerin serbest bırakılmasını istiyor.
27.03.2017 Dünya
ABD'den Rusya'ya sert tepki
ABD'den Rusya'ya sert tepki ABD, Rusya'da yüzlerce kişinin gösterilere katıldığı için gözaltına alınmasına çok sert tepki gösterdi
27.03.2017 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor
ABD Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı, Bakan Rex Tillerson'ın 30 Mart'ta Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.
25.03.2017 Dünya
ABD'de "güvenli bölge" belirsizliği
ABD'de "güvenli bölge" belirsizliği ABD Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Mark Toner, Bakan Rex Tillerson'ın DEAŞ'la Mücadele Küresel Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda dile getirdiği Suriye'de "geçici güvenli bölgeler oluşturma" fikrinin sadece DEAŞ'a karşı mücadele kapsamında planlandığını bildirdi.
24.03.2017 Dünya
ABD'nin elektronik cihaz yasağıyla ilgili şok iddia!
ABD'nin elektronik cihaz yasağıyla ilgili şok iddia! Washington Post, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkeye 8 farklı kentten belirli havayollarıyla yapılacak direkt uçuşlara getirdiği elektronik cihaz yasağının güvenlik önlemi değil, ekonomik misilleme olduğunu öne sürdü
22.03.2017 Dünya
ABD Dışişleri'nden "elektronik cihaz yasağı" açıklaması!
ABD Dışişleri'nden "elektronik cihaz yasağı" açıklaması! Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Toner, "Bu karar, belirtilen havaalanlarından güçlü terör tehditlerinin ticari uçaklara sızacağı tehlikesi sonucu alınmıştır" dedi. Edinilen bilgiye göre ise yasağın başlayacağı gün; Cuma.
22.03.2017 Dünya
ABD'den NATO'ya tarih teklifi
ABD'den NATO'ya tarih teklifi ABD, Tillerson'ın da yer alabilmesi için NATO toplantısının tarihinin değiştirilmesini istiyor
22.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Toner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.