Rex Tillerson

Rex Tillerson

Son dakika Rex Tillerson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rex Tillerson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rex Tillerson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rex Tillerson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rex tillerson gelişmeleri de dahil olmak üzere 462 rex tillerson haberi bulunmuştur. Tüm rex tillerson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çok konuşulacak iddia: Yanlış bilgi verdi
Çok konuşulacak iddia: Yanlış bilgi verdi ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Başkanı Donald Trump'ı ikna edebilmek için birçok kez Trump'a yanlış bilgiler verdiğini ileri sürdü.
19.09.2019 Dünya
Tillerson'dan Kushner'e "paralel diplomasi" suçlaması
Tillerson'dan Kushner'e "paralel diplomasi" suçlaması Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Beyaz Saray Kıdemli Danışmanı Jared Kushner'i, devletin resmi kurumlarının bilgisi ve onayı dışında kendi başına diplomatik girişimlerde bulunmakla suçladı.
28.06.2019 Dünya
Türk heyeti ABD'de! Bir dizi konu görüşülecek...
Türk heyeti ABD'de! Bir dizi konu görüşülecek... Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki heyet, Amerikalı yetkililer ile Washington'da Suriye, FETÖ ve PKK ile mücadele, Patriot savunma sistemleri gibi bir dizi konuyu görüşecek.
5.02.2019 Gündem
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!'
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!' Irak savaşında görev alan ve bazı uygulamalarıyla tepki çeken ABD’nin en büyük güvenlik şirketlerinden Blackwater, yeni adıyla Academi, istenirse Suriye’den çekilecek Amerikan askerlerinin yerini alabileceklerini söyledi. ‘Taşeron ordu’ fikrine direnen eski savunma bakanı Mattis’in istifasının Blackwater’ın işine yarabileceği konuşuluyor.
18.01.2019 Dünya
Katar krizi üzerinde çalışan ABD özel temsilcisi istifa etti
Katar krizi üzerinde çalışan ABD özel temsilcisi istifa etti ABD Dışişleri Bakanlığında özel temsilci olarak görev yapan ve Körfez ülkelerinin Katar'a uyguladığı abluka sebebiyle ortaya çıkan Körfez krizi üzerinde çalışan Anthony Zinni istifa ettiğini bildirdi.
8.01.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump ile Tillerson arasında gerginlik: Bir kaya kadar aptaldı
ABD Başkanı Trump ile Tillerson arasında gerginlik: Bir kaya kadar aptaldı ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Tillerson, Trump'ı "disiplinsiz" olmakla suçlarken, Trump ise twitter hesabı üzerinden Tillerson için ‘Bir kaya kadar aptaldı’ şeklinde yazdı
7.12.2018 Dünya
Krizden sonra ABD ile Türkiye...
Krizden sonra ABD ile Türkiye... Rahip Brunson krizinden sonra Türkiye - ABD ilişkilerinde normalleşme sürecinin devam etmesi bekleniyor.
14.11.2018 Dünya
CIA Başkanı Haspel Türkiye'de
CIA Başkanı Haspel Türkiye'de CIA Başkanı Gina Haspel Türkiye'ye geldi. Haspel'in, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması, FETÖ ve Suriye konularını görüşmek üzere Türkiye'ye geldiği belirtiliyor
23.10.2018 Gündem
Şoke eden açıklama: Suriye'ye yaptığımız saçma sapan...
Şoke eden açıklama: Suriye'ye yaptığımız saçma sapan... ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Suriye'de istikrarın sağlanması için vermeyi daha önce vadettiği 230 milyon dolarlık fonu başka bölgelerde kullanma kararı aldığını bildirmesinin ardından yaptığı açıklamada, "ABD, Suriye'ye yaptığı saçma sapan 230 milyon dolarlık gelişim ödemesine son verdi. ABD yerine Suudi Arabistan ve Ortadoğu'daki diğer zengin ülkeler ödeme yapmaya başlayacak" dedi.
19.08.2018 Dünya
ABD Suriye'ye ayırdığı 230 milyon dolarlık fonu durdurdu
ABD Suriye'ye ayırdığı 230 milyon dolarlık fonu durdurdu ABD yönetiminin, Suriye'de istikrarın sağlanması için vermeyi daha önce vadettiği 230 milyon dolarlık fonu başka bölgelerde kullanma kararı aldığı bildirildi.
17.08.2018 Dünya
Son dakika... Arap ülkesine şok! Katarlılara...
Son dakika... Arap ülkesine şok! Katarlılara... Uluslararası Adalet Divanı, Birleşik Arap Emirlikleri’nin abluka kararının uygulamasında Katarlı vatandaşlara yönelik hak ihlali olduğuna hükmetti.
23.07.2018 Dünya
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi!
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi! Dışişleri Bakanlığındaki toplantıda FETÖ terör örgütü ile mücadele, elebaşı Fetullah Gülen'in iadesi, vize, konsolosluk gibi konular yer aldı. Türkiye-ABD çalışma grubundan ortak açıklama geldi.
13.07.2018 Dünya
Bomba iddia! "Trump defalarca Venezuela'yı işgal etmeyi önerdi"
Bomba iddia! "Trump defalarca Venezuela'yı işgal etmeyi önerdi" ABD Başkanı Donald Trump'ın kurmaylarına defalarca Venezuela'yı işgal etmeyi önerdiği öne sürüldü.
5.07.2018 Dünya
YPG’nin çekilme takvimi başladı
YPG’nin çekilme takvimi başladı Türk istihbaratı Menbiç'teki terör unsurlarını adım adım gözlemeye başladı. Terör örgütü YPG’nin Menbiç’ten çıkarılması için Türkiye ve ABD arasında varılan mutabakata bağlı olarak belirlenen takvim çerçevesinde çekilme süreci dünden itibaren işlemeye başladı. YPG’nin 30-90 günlük bir zaman diliminde silahlarını teslim ederek Menbiç’i terk etmesi bekleniyor...
5.07.2018 Gündem
Mahir Ünal AK Parti'nin son oy oranını açıkladı
Mahir Ünal AK Parti'nin son oy oranını açıkladı TRT Haber kanalına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için gerçekleştirilen anketlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalma ihtimalinin olmadığını belirten Ünal, yapılan anketlere göre, sonuçların yüzde 53-56 bandında göründüğünü belirtti.
6.06.2018 Gündem
ABD'li heyet Türkiye'ye geldi
ABD'li heyet Türkiye'ye geldi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy'un duyurduğu, Türkiye ile ABD arasında gerçekleşen Suriye konulu toplantı sona erdi. Görüşme yaklaşık 4,5 saat sürdü. Öte yandan Aksoy, ABD'de Türkiye aleyhine alınan F-35 savaş uçağı kararıyla ilgili, "Böyle adımlar atılırsa biz de karşılık vermeye mecbur kalırız" dedi.
25.05.2018 Siyaset
Tillerson'dan bomba: ABD bir ahlak ve dürüstlük krizine girdi
Tillerson'dan bomba: ABD bir ahlak ve dürüstlük krizine girdi Trump'ın 13 Mart'ta Dışişleri Bakanlığı görevinden aldığı Rex Tillerson, "ABD bir ahlak ve dürüstlük krizine girdi" dedi.
17.05.2018 Dünya
Trump'a 'aptal' dedi! Artık gidici...
Trump'a 'aptal' dedi! Artık gidici... Trump'ın en yakın adamlarından birinin kapalı kapılar ardında Başkan Trump'tan "aptal" diye bahsettiği ve bu yüzden "gidici" olduğu iddia ediliyor.
1.05.2018 Dünya
Mike Pompeo, ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı oldu
Mike Pompeo, ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı oldu ABD Senatosu, Başkan Donald Trump'ın Dışişleri Bakanlığı'na aday gösterdiği eski Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü Mike Pompeo'nun bu göreve getirilmesini onayladı.
26.04.2018 Dünya
Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı Pompeo Senato'da konuştu
Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı Pompeo Senato'da konuştu ABD Başkanı Donald Trump’ın Dışişleri Bakanı adayı Mike Pompeo, Suriye'de hedefin "bir gün (Beşşar) Esed sonrası dönemin oluşması" olduğunu kaydetti.
12.04.2018 Dünya
Son dakika... ABD peşlerinde! Türkiye...
Son dakika... ABD peşlerinde! Türkiye... FETÖ ve PKK üyelerine kucak açan ABD, sözde 'işbirliği' kisvesi altında Türkiye'nin hazırladığı 50 kişilik terörist listesinin peşine düştü. Kaynaklara göre Washington'un Ankara'dan liste talep etmesinin altında başka bir hesap yatıyor.
7.04.2018 Dünya
Dışişleri: Yeni bakan göreve gelene kadar detaylara girilmeyecek
Dışişleri: Yeni bakan göreve gelene kadar detaylara girilmeyecek Diplomatik kaynaklar, ABD ile Menbiç konusunda oluşturulan çalışma grubunun toplantısı için yeni dışişleri bakanının göreve başlanmasının beklendiğini ifade etti.
6.04.2018 Gündem
Son dakika: ABD'den flaş YPG/PKK hamlesi! Trump yardımları dondurdu
Son dakika: ABD'den flaş YPG/PKK hamlesi! Trump yardımları dondurdu ABD Başkanı Donald Trump'ın, Dışişleri Bakanlığına, Suriye'de ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun desteğiyle terör örgütü YPG/PKK'nın kontrol ettiği alanların yeniden inşası için ayrılan 200 milyon dolarlık yardımı dondurma talimatı verdiği bildirildi.
31.03.2018 Dünya
Trump, Gazi İşleri Bakanını değiştiriyor
Trump, Gazi İşleri Bakanını değiştiriyor ABD Başkanı Donald Trump, Gazi İşleri Bakanı David Shulkin'in kısa süre içinde görevinden ayrılacağını ve onun yerine aynı zamanda kendi doktoru olan Amiral Ronny L. Jackson'ı getirmeyi planladığını açıkladı.
28.03.2018 Dünya
Münbiç için ilk toplantı 30 Mart’ta
Münbiç için ilk toplantı 30 Mart’ta ABD ile Türkiye arasındaki sorunların çözümü için oluşturulan çalışma komisyonu 30 Mart’ta ABD’de toplanacak. Dışişleri Müsteşarı Yalçın ile Bakan Yardımcısı Sullivan bir araya gelecek
28.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rex Tillerson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rex tillerson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.