Tolga Tekin

Tolga Tekin

Son dakika tolga tekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tolga tekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tolga tekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Tekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga tekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 tolga tekin haberi bulunmuştur. Tüm tolga tekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik...
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik... Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, takipçileri tanımakta zorlandı. Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
20.03.2024 Magazin
Hayatımı Neşesi dizisi neden bitiyor? TRT 1 Hayatımın Neşesi neden final yapıyor, bu akşam var mı?
Hayatımı Neşesi dizisi neden bitiyor? TRT 1 Hayatımın Neşesi neden final yapıyor, bu akşam var mı? Hayatımın Neşesi dizisi hakkında beklenen gün geldi çattı. Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Metin Coşkun gibi yıldızların başrollerini paylaştığı Hayatımın Neşesi bu akşam son bölümüyle seyirciye veda ediyor. Yaz döneminde TRT 1'de yayın hayatına başlayacan Hayatımın Neşesi neden final yapıyor? İşte detaylar...
7.11.2023 Televizyon
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var Schengen vizesinde ret oranları artınca seyahat acenteleri turu doldurmak için yeşil pasaportlu ve vizeli müşteri arayışına girdi. Bazı acenteler hazırda vizesi bulunan veya yeşil pasaport sahibi kişilere özel promosyonlar yapmaya bile başladı.
4.08.2023 Ekonomi
Hayatımın Neşesi dizisi nerede çekiliyor? Hayatımın Neşesi hangi hastanede çekiliyor?
Hayatımın Neşesi dizisi nerede çekiliyor? Hayatımın Neşesi hangi hastanede çekiliyor? Hayatımın Neşesi dizisi hangi hastanede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de bu akşam ilk bölümü yayınlanacak dizinin başrollerinde Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin yer alıyor. Tıp eğitimini yarıda bırakıp hayatını iki çocuğuna adayan Neşe'nin hikayesini izleyeceğimiz Hayatımın Neşesi Güneş Çelikcan ve Merve Zorlu yapımcılığında gerçekleştiriliyor. Peki Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor? Hayatımın Neşesi oyuncuları kimler? İşte detaylar...
14.07.2023 Televizyon
Hayatımın Neşesi konusu nedir? Hayatımın Neşesi oyuncu kadrosunda kimler var?
Hayatımın Neşesi konusu nedir? Hayatımın Neşesi oyuncu kadrosunda kimler var? Yaz dizisi Hayatımın Neşesi 1 bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. TRT 1'de yayınlanacak dizinin başrollerinde Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Uğur Demirpehlivan yer alıyor. Neşe'nin tekrar tıp eğitimi almasına karar vermesinden sonra gelişen hikayenin ekrana geleceği Hayatımın Neşesi dizisinin oyuncuları da merak konusu oldu. İşte detaylar...
14.07.2023 Televizyon
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu Aktris 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Disney Plus'ta yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin'in yer aldığı dizi sıralamada birincliği kaptı. İzlemeyenler için Aktris dizisi konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Aktris oyuncuları kimler? İşte detaylar...
4.06.2023 Televizyon
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor!
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Avukat Ceylin'i oynayan ve başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.03.2023 Magazin
Cahit Çağıran hayatını kaybetti
Cahit Çağıran hayatını kaybetti Usta oyuncu Cahit Çağıran 61 yaşında yaşamını yitirdi. Çağıran uzun süre kanser tedavisi gördü.
14.05.2021 Magazin
Oyuncu Luran Ahmeti hayatını kaybetti
Oyuncu Luran Ahmeti hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi, Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde oynayan Kuzey Makedonyalı Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
26.03.2021 Magazin
'Bir Litre Gözyaşı'nda kar yağdı
'Bir Litre Gözyaşı'nda kar yağdı Kanal D’nin; Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizisi 'Bir Litre Gözyaşı'nda dün akşam (25 Kasım Pazar) romantizm doruktaydı.
27.11.2018 Televizyon
Altan Erkekli'den Talat Bulut’a yanıt
Altan Erkekli'den Talat Bulut’a yanıt Usta oyuncu Altan Erkekli'nin, “Her gece borçlarımı düşünmekten bıktım” açıklaması uzun süre konuşulmuştu. Talat Bulut bu sözler sonrası, “Ah canım, kıyamam sana. Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun. Her filmde oynamana rağmen 1 milyon dolarlık evin borcunu ödemek çok zor” ifadelerini kullanmıştı. Bulut'un bu açıklamasına Erkekli'den yanıt geldi
24.11.2018 Magazin
'Bir Litre Gözyaşı' dünya gündeminde
'Bir Litre Gözyaşı' dünya gündeminde Kanal D’nin; Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi, yayınlanan bölümleriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük ilgi topluyor
15.11.2018 Magazin
Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi 5. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi Cihan için umutları gün geçtikçe tükenen Muzo ve Figen ne yapacaklarını bilemez. Muzo kızı için her türlü yolu denemek için çalınmadık doktor kapısı bırakmaz. Cihan Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümde Ali'nin ayrılık kararı ile büyük yıkım yaşar. Peki ekrana gelen son bölüm ardından Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
5.11.2018 Gündem
Yayın günü belli oldu
Yayın günü belli oldu KANAL D’NİN başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı dizisi ‘Bir Litre Gözyaşı’nın yayın tarihi belli oldu.
27.09.2018 Televizyon
Başrol oyuncusu belli oldu
Başrol oyuncusu belli oldu Yakında Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak olan, Med Yapım- Mf Yapım imzalı, 1 Litre Gözyaşı dizisinin başrol oyuncuları arasına genç ve başarılı Mert Yazıcıoğlu da katıldı
14.09.2018 Televizyon
13 yıl sonra bir aradalar
13 yıl sonra bir aradalar Ünlü yönetmen Çağan Irmak, 13 yıl aradan sonra oyuncu Özge Özberk ile bir araya geliyor. “Bizi Hatırla”da bir umut hikayesinde buluşacaklar
8.08.2018 Magazin
Benim değil!
Benim değil! Başarılı oyuncu Tolga Tekin, önceki akşam Bebek’te objektiflere takıldı.
22.05.2018 Magazin
37. İstanbul Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
37. İstanbul Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu İKSV tarafından düzenlenen 37. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri, 17 Nisan Salı akşamı Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Festivalde ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplam 60 film yarıştı.
18.04.2018 Kültür Sanat
Bu hafta çok güleceğiz
Bu hafta çok güleceğiz Bu hafta vizyonda komedi ağırlıklı yapımlar var. Kelebekler ve Bizim Köyün Şarkısı öne çıkan filmler arasında.
30.03.2018 Arşiv
Kelebekler’e tam not
Kelebekler’e tam not Tolga Karaçelik’in merakla beklenen bir garip aile komedisi ‘Kelebekler’, önceki akşam Hillside Etiler’deki Deniz Private Cinecity Sineması’nda yapıldı.
29.03.2018 Magazin
Amerika’da ‘En İyi Film’ seçildi
Amerika’da ‘En İyi Film’ seçildi Yönetmen Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği ‘Kelebekler’ filmi Amerika’nın en önemli film festivallerinden biri olan Sundance Film Festivali’nde Büyük Jüri Ödülü’nün sahibi oldu
28.01.2018 Magazin
Ünlü oyuncu Tolga Tekin ölümden döndü!
Ünlü oyuncu Tolga Tekin ölümden döndü! Burun ameliyatı olan başarılı oyuncu Tolga Tekin, operasyonda riskli bir durumla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.
21.05.2017 Magazin
'Misafir sevgili'
'Misafir sevgili' ‘Paramparça’ adlı diziyle ünlenen Tolga Tekin önceki gece sevgilisiyle el ele Asmalımescit’te görüntülendi.
6.05.2017 Magazin
Ebru Şallı ile ilgilenmiyorum
Ebru Şallı ile ilgilenmiyorum Geçtiğimiz hafta final yapan ‘Paramparça’ dizisinin oyuncuları Ahu Yağtu, Tolga Tekin ve Ayhan Bozkurt, önceki akşam Asmalımescit’te eğlendi
29.03.2017 Magazin
Sibel’den kırmızı gül
Sibel’den kırmızı gül Türkiye-Almanya Film Festivali’nde ödüller Nürnberg’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
12.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Tekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga tekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.