Tıp Merkezi

Tıp Merkezi

Son dakika tıp merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tıp merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tıp merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tıp Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tıp merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.454 tıp merkezi haberi bulunmuştur. Tüm tıp merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Yaşam
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor!
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor! Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Yaşam
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem
En korkunç suç! 3 küçük oğlunu sıraya dizip vurdu: 'Aylardır planlıyordum'
En korkunç suç! 3 küçük oğlunu sıraya dizip vurdu: 'Aylardır planlıyordum' ABD'nin Ohio eyaletinde yaşları 3, 4 ve 7 olan 3 oğlunu sıraya dizerek öldüren ve cinayeti aylardır planladığını itiraf eden baba ABD gündemine bomba gibi düştü.
17.06.2023 Dünya
Sağlık çalışanları için yurt bağışı
Sağlık çalışanları için yurt bağışı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için Arçelik tarafından yurt bağışı yapıldı. Malatya İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesinde yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanları yurdu, 550 yatak kapasiteli ve iki binadan oluşuyor.
12.05.2023 Gündem
Bel fıtığı ameliyatı sonrası hayatını kaybetmişti! 'Yanlış kan verildi' iddiası
Bel fıtığı ameliyatı sonrası hayatını kaybetmişti! 'Yanlış kan verildi' iddiası Van’da bel fıtığı ameliyatı sonrası fenalaşıp, hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Makbule Kaya'ya (33) operasyon sırasında 'yanlış kan' verildiği iddia edildi. İl Sağlık Müdürlüğü ihmal iddiaları ile ilgili idari soruşturma başlatırken, hastane ise konuya ilişkin açıklama yapmadı.
3.04.2023 Yaşam
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike...
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike... Zayıflamak isteyenlerin yeni umudu olan mide botoksu, merdiven altı uygulamalarda zehir saçıyor. Mide botoksu ameliyatı olan Türkmenistan uyruklu Aylar Korhanova hayatını kaybetti. İstanbul ve İzmir’de aynı ameliyatı olan 31hastada çift görme, tansiyon ve mide bulantısı gibi yan etkiler görüldüğü ortaya çıktı
26.03.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde burun estetiği sonrası ölüm! Ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı
Beylikdüzü'nde burun estetiği sonrası ölüm! Ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Baba Cezmi Kılıçcı, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş" dedi. Genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
4.02.2023 Gündem
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış Tekirdağ'daki sahte doktor skandalının ardından bu kez de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde, 11 yıldır görev yapan A.İ. ile ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı.
28.12.2022 Gündem
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı İstanbul’da yaşanan sahte estetisyen olayının her detayı skandallarla dolu. Göğüs estetiği yaptırmak isteyen İranlı Neda Farzadıfar’ın başına gelmeyen kalmadı. Sağlığından olan kadının, anlattıkları bu kadar da olmaz dedirtti. Operasyonu gerçekleştiren doktor ile ilgili ortaya çıkanlar ise skandalı bambaşka bir boyuta taşıdı. Hayatını kabusa çeviren olaydan sonra ilgili kurum hakkında suç duyurusunda bulunan Farzadıfar’ın söylediğine göre ise eski eşi kendisini resmen dolandırdı. İşte içerisinde eş tarafından dolandırılma, sahte doktor ve merdiven altı sağlık kurumu olan haberin ilginç detayları...
24.12.2022 Yaşam
Hastasını morfin bağımlısı yaptı! İstanbul'daki tıp merkezinde skandal iddia
Hastasını morfin bağımlısı yaptı! İstanbul'daki tıp merkezinde skandal iddia İstanbul Esenyurt’taki özel bir tıp merkezi hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. 25 yaşındaki genç, böbrek ağrısı şikayetiyle doktora gitti. Tıp merkezinde çalışan doktor ise tedavi için morfin enjekte etti. Ağrıları azalan E.Y., her gün o doktora gitmeye başladı. Ancak doktor, hastasını morfin bağımlısı haline getirmiş ve yaklaşık 700 bin TL parasını almıştı. Tüm bu yaşananlar E.Y.'nin eşi şüphelenince ortaya çıktı. İşte detaylar...
7.12.2022 Yaşam
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor skandalı daha! Tam bir kalpazan çıktı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor skandalı daha! Tam bir kalpazan çıktı Tekirdağ’ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili akılalmaz detaylar gelmeye devam ederken, yeni bir sahte doktor daha ifşa oldu. Van’dan İstanbul'a hasta nakleden özel bir firmaya ait ambulans yol uygulamasında polis tarafından durduruldu. Ambulansta kendini çocuk doktoru olarak tanıtan Osman Ç. hakkında ortaya çıkan detaylar şoke etti. Şahsın dosyasında ise yok yok...
1.12.2022 Yaşam
Ambulanstaki sahte doktor, polisin yol uygulamasında yakalandı
Ambulanstaki sahte doktor, polisin yol uygulamasında yakalandı Van'dan İstanbul'a hasta nakleden özel bir firmaya ait ambulans Erzincan'da yol uygulamasında polis tarafından durduruldu. Ambulansta beyaz önlüklü ve kendini çocuk doktoru olarak tanıtan Osman Ç.'nin (33), tıbbi sekreterlik mezunu olduğu belirlenirken; dolandırıcılık, kamu görevini usulsüz üstlenmek suçlarından kaydı bulunduğu ortaya çıktı.
1.12.2022 Yaşam
Gaziray güzergahı ve durakları! Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek?
Gaziray güzergahı ve durakları! Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek? Gaziantep Gaziray güzergahı açılış sonrası merak konusu oldu. Gaziray, günlük yaklaşık 3 bini aşkın yolcuya hizmet verecek. Peki, Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek? Gaziray güzergahı ve durakları…
7.11.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Cumhur İttifakı’nın daha güçlü olması Türkiye’nin daha güçlü olmasıdır
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Cumhur İttifakı’nın daha güçlü olması Türkiye’nin daha güçlü olmasıdır Alanya Belediyesi tarafından başlanılan Mahmutlar Kültür Merkezi, Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezinin temel atma törenine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya için müjdeler verirken, “Türkiye bugün sadece bölgesinde değil dünyada önemli bir aktör. Bu da Cumhur İttifakı’nın gücü sayesinde olmuştur” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti Plaja güneşlenmeye giden 63 yaşındaki kadın, rüzgardan havalanan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması nedeniyle hayatını kaybetti.
13.08.2022 Dünya
Bakan Bilgin'den zam sonrası flaş açıklama!
Bakan Bilgin'den zam sonrası flaş açıklama! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin memur zammı ve EYT çalışmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin kamuda çalışan sözleşmeli personellerde dahil olmak üzere tüm kamu çalışanların ücret artışından faydalanacağını belirtti. Bilgin EYT için ise tarih verdi. İşte detaylar...
4.07.2022 Ekonomi
Esenyurt’ta tıp merkezinde oksijen tüpü patladı 1 işçi öldü
Esenyurt’ta tıp merkezinde oksijen tüpü patladı 1 işçi öldü Esenyurt’ta özel bir tıp merkezinin klimalarına bakım için giden işçi, klima gazlarını doldurduğu sırada oksijen tüpü patladı. Geniş bir çevrede duyulan patlamada işçi Aydın Adıyaman (53) olay yerinde hayatını kaybetti.
3.07.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü, kargo kamyonuna çarptı: 1'i ağır 16 yaralı
Yolcu otobüsü, kargo kamyonuna çarptı: 1'i ağır 16 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün aynı yönde giden kargo kamyonuna çarptığı kazada 1'i ağır 16 kişi yaralandı.
20.06.2022 Yaşam
Nijerya'da kiliseye saldırı! En az 50 kişi öldü
Nijerya'da kiliseye saldırı! En az 50 kişi öldü Nijerya'nın güneybatısındaki Ondo eyaletinde bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda en az 50 kişinin öldüğü belirtildi.
5.06.2022 Dünya
ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var! ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.
5.06.2022 Gündem
Okulda rahatsızlanan 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Okulda rahatsızlanan 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı  Malatya'da ortaokulda düzenlenen hayır kermesi sonrası 12 öğrenci rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 
27.05.2022 Gündem
Malatya'da kene ısırması nedeniyle 18 yaşındaki genç öldü
Malatya'da kene ısırması nedeniyle 18 yaşındaki genç öldü Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kene ısırması nedeniyle 18 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede öldü.
22.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tıp Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tıp merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.