Tillo

Tillo

Son dakika Tillo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tillo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tillo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tillo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tillo gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 tillo haberi bulunmuştur. Tüm tillo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köylerde yetişen ve halk arasında "menengiç" olarak da bilinen "bıttım", kilosu 800 liradan satılıyor.
27.12.2023 Ekonomi
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor   Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köylerde yetişen ve halk arasında "menengiç" olarak da bilinen "bıttım", kilosu 800 liradan satılıyor.
27.12.2023 Gündem
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu?
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye’de bulunan 81 ilin her birinin özel bir plaka kodu vardır. Bu kodlar belirli bir ili temsil etmektedir. Araç plakalarındaki ilk 2 hane ile kodlar tanımlanmaktadır. Plaka kodları arasında yer alan 56 numaralı plaka Siirt şehrine tanımlı olmaktadır. Toplamda 7 ilçesi olan Siirt, KGM kayıtlarına bakıldığında ortalama uzunluğu 394 kilometre olmakta ve 21 il yolu bulunmaktadır. 
28.08.2023 Yaşam
Dolu yağışı ‘yeşil altın’ı vurdu
Dolu yağışı ‘yeşil altın’ı vurdu Siirt’te etkili olan dolu yağışı ‘yeşil altın’ olarak tabir edilen fıstık bahçelerine büyük zarar verdi. Hasar tespit çalışmaları başlatılan Tillo ilçesinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, “Dolunun vurduğu alanlarda hasar gerçekten çok büyük. Biz üreticilerimize çok geçmiş olsun diyoruz. Müdürlük olarak elimizden gelen destek çalışmasını yapmaya çalışacağız” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi Siirt'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, su baskınları ve heyelan meydana geldi, yollar suyla doldu. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde 112 Acil Çağrı Merkezine yoğun ve etkili yağış sonrası Tillo ilçemizde 1 heyelan ihbarı, Şirvan ilçemizde 1 su baskını ihbarı olmak üzere toplam 62 su baskını ihbarı alınmıştır. Ekipler olay yerlerine intikal ettirilerek, gerekli çalışmalara başlanmış ve ilk değerlendirmelere göre herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır" denildi.
21.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Altınla yarışıyor, fiyatı bu yıl 500 liraya yükselecek! 400 yıllık ağaç ilk günkü gibi ürün veriyor
Altınla yarışıyor, fiyatı bu yıl 500 liraya yükselecek! 400 yıllık ağaç ilk günkü gibi ürün veriyor Siirt'e geçen yıl iç piyasada 350 liraya satılan bıttımın (menengiç) kilogram fiyatının bu yıl ürünün az olması nedeniyle 500 liraya kadar çıkması bekleniyor.
14.09.2022 Ekonomi
Siirt'te yer altından gelen sesler vatandaşı tedirgin etti, AFAD harekete geçti
Siirt'te yer altından gelen sesler vatandaşı tedirgin etti, AFAD harekete geçti Siirt AFAD ekipleri, merkeze bağlı Meydandere köyünün ardından Tillo ilçesinin Akyayla köyünde de köylülerin talebi üzerine sismik çalışma başlattı.
8.09.2022 Gündem
Hacı Nimet Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya’nın cenazesin Cumhurbaşkanı da katıldı!
Hacı Nimet Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya’nın cenazesin Cumhurbaşkanı da katıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya'nın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı. Peki, Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
28.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Nimet Kaya'nın cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Nimet Kaya'nın cenazesine katıldı Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
28.07.2022 Siyaset
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede daha noterlik kurulmasına karar verdi. Böylece Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı.
19.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Oynanan oyunların farkındayız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Oynanan oyunların farkındayız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te "Demokrasi Konuşmaları" programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2008'i iyi hatırlayın. 'Kriz bizi teğet geçecek' dedim. Ve bizi teyit geçti" diyerek, "İnşallah ekonomi de de yatırım, istihdam, üretim ihracat büyüme merkezli programımızla refahı yaygınlaştıracağız" ifadelerini kullandı.
5.12.2021 Siyaset
Siirt'te yatılı Kur'an kursunda istismar: Anlatırsan kıyamet kopar...
Siirt'te yatılı Kur'an kursunda istismar: Anlatırsan kıyamet kopar... Siirt'te Tillo Yatılı Kur'an Kursu'nda, 15 yaşındaki erkek çocuğu aylarca cinsel istismara maruz bıraktığı iddiasıyla tutuklu yargılanan D.M., çocuğun ifadesini değiştirmesinin ardından yapılan ara duruşmayla tahliye edildi.
4.11.2021 Gündem
Bakan Soylu yüz tanıma projesini duyurdu: Geçebilen daha görmedim
Bakan Soylu yüz tanıma projesini duyurdu: Geçebilen daha görmedim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İkinci Uluslararası Güvenlik Kongresi'nde yaptığı açıklamada, "En iyi ses analizini yapacaksınız dedik, muhteşem bir program ortaya koydular. 'Yüz tanımada sizi kimse geçmeyecek' dedik. Şu anda bizim yüz tanıma programımız var. Amerika da dahil olmak üzere kimsenin bunun yanından geçtiğini düşünmüyorum. Bize de yakın zamana kadar çok yüz tanıma programı getirdiler. Bizim arkadaşlarımızın yaptıklarını geçebilen daha yüz tanıma programı görmedim" dedi.
23.09.2021 Gündem
Bakan Kurum duyurdu! 2022 yılına kadar teslim edilecek
Bakan Kurum duyurdu! 2022 yılına kadar teslim edilecek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ eliyle bugüne kadar Siirt'e 535 milyon liralık yatırım yaptık. 1286 sosyal konut inşa ettik ve vatandaşlarımıza teslim ettik. 147 de sosyal donatı ihtiyacını giderdik. Cumhurbaşkanı'mızın açıkladığı proje doğrultusunda Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimi yapacağız." dedi.
3.10.2020 Ekonomi
Hasat başlamadan sipariş almaya başladılar! 300 yıllık yöntem...
Hasat başlamadan sipariş almaya başladılar! 300 yıllık yöntem... Siirt'in Tillo ilçesindeki tarım üreticileri, atalarından kalma 300 yıllık yöntemle çeltik ve susam ekimini sürdürüyor. Hatrant köyünün muhtarı Hayrettin Beydoğan, "Teknolojiyi kullanmıyoruz. Tarım işlerimizi insan, at, katır ve eşek gücü ile yapıyoruz. Arazilerimiz kaynak suyu ile sulanıyor, verim 2 kat oluyor" dedi.
29.05.2020 Ekonomi
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?)
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?) Bugün hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat Pazartesi hangi illerde okullar tatil? sorusu merak ediliyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuklar, yurt genelinde ciddi bir şekilde hissediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Peki Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Kanaat önderi Abdulkerim Çevik'in katil zanlısı tutuklandı
Kanaat önderi Abdulkerim Çevik'in katil zanlısı tutuklandı Bitlis'in Güroymak ilçesinde kanaat önderi Abdulkerim Çevik'in yaşamını yitirdiği silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Çevik dün kılınan cenaze namazının ardından Erentepe Mahallesi'ndeki mezarlıkta dualar okunarak, gözyaşları arasında toprağa verilmiş tekbirlerle uğurlanmıştı. İşte Çevik cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi ve ayrıntılar.
20.01.2020 Gündem
Siirt'te teröristlere nefes aldırılmıyor! 8 gündür sürüyor
Siirt'te teröristlere nefes aldırılmıyor! 8 gündür sürüyor Siirt'in Pervari, Baykan ve Eruh ilçeleri kırsalında yürütülen hava destekli operasyonlarda kış üslenmesine hazırlanan terör örgütü PKK büyük kayıp verdi 8 günde 20 teröristin etkisiz hale getirildiği Siirt kırsalında, 9 ayda etkisiz hale getirilen terörist sayısı, aralarında "Terörden arananlar listesi"nde yer alanların da bulunduğu 44'e ulaştı
30.09.2019 Gündem
255 yıllık hadise! Binlerce kişi izlemek için akın etti
255 yıllık hadise! Binlerce kişi izlemek için akın etti Siirt'in Tillo ilçesinde, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 255 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesi ilgiyle izlendi.
23.09.2019 Gündem
600 bin TL ödülle Turuncu Kategoride aranan Naif Maral öldürüldü
600 bin TL ödülle Turuncu Kategoride aranan Naif Maral öldürüldü Siirt'te düzenlenen operasyonda Terörden Arananlar Listesi’nde 600 bin TL ödülle Turuncu Kategoride yer alan sözde Şeyhömer dağı grubu alan sorumlusu Ferman Gabar kod adlı Naif Maral öldürüldü.
28.05.2019 Gündem
Ot toplarken 750 metre yükseklikten düştü
Ot toplarken 750 metre yükseklikten düştü Siirt'in Tillo ilçesinde, iddiaya göre yabani ot toplarken dengesini kaybeden Asiye Aktuğ (40), 750 metre yükseklikten düştü. Düştüğü yer drone ile tespit edilen Aktuğ'a ulaşma çalışmaları devam ediyor.
24.04.2019 Yaşam
Bakan Varank açıkladı! 'Harekete geçtik...'
Bakan Varank açıkladı! 'Harekete geçtik...' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bölgemizdeki genç işsizliği sorununun çözümüne katkı sağlamak için harekete geçtik. Mardin Artuklu, Batman, Şırnak ve Siirt üniversitelerinin ortaklığında 3,8 milyon avroluk bir projeye başlıyoruz. Amacımız, gençlerimizin mesleki ve kişisel becerilerini geliştirmek. Bu amaçla Siirt'in de dahil olduğu 4 ilimizde eğitimler düzenleyip, gençlerimizi iş hayatına hazırlayacağız" dedi.
17.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tillo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tillo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.