Tikko

Tikko

Son dakika tikko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tikko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tikko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tikko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tikko gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 tikko haberi bulunmuştur. Tüm tikko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu Pazar günü Kadıköy'de 3 katlı binada meydana gelen patlamanın sırrı çözüldü. 3 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın failiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Fail Mustafa Karahan'ın 1998 yılında İsviçre'de 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bağlantısı çıktı.
12.10.2022 Gündem
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
Özhaseki’den asgari ücret açıklaması: Biraz sabır, sonu selamet
Özhaseki’den asgari ücret açıklaması: Biraz sabır, sonu selamet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Ufak tefek ekonomik sıkıntılar varsa, yakında asgari ücretinde emeklinin de, dar gelirlinin de ücretlerinin nasıl arttığını, nasıl rahatladığını herkes görecek” dedi.
4.12.2021 Siyaset
PKK'nın kullandığı sığınaklarda 2 kardeşi şehit eden mühimmatın aynısı bulundu
PKK'nın kullandığı sığınaklarda 2 kardeşi şehit eden mühimmatın aynısı bulundu Tunceli'de 'Eren Kış-6 Mercan Dağları' operasyonu kapsamında terör örgütü PKK'nın kullandığı çok sayıda sığınak ve içerisinde mühimmat ile yaşam malzemeleri bulundu. Sığınaklarda ayrıca, 2018 yılında 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu kardeşlerin yaşamını yitirmesine sebep olan el yapımı patlayıcının içine yerleştirilen 40 milim bomba atar mühimmatla aynı olan bir adet bomba atar mühimmatı da bulundu.
25.11.2021 Gündem
Terör örgütü TKP/ML'ya darbe! O terörist Muğla'da yakalandı
Terör örgütü TKP/ML'ya darbe! O terörist Muğla'da yakalandı Emniyet İstihbarat Birimlerinin Başarılı Çalışması Sonucu; Kırmızı Bültenle uluslararası düzeyde aranan terörist, bugün Muğla/Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.
10.06.2021 Gündem
Terör örgütlerinin hain planı bozuldu
Terör örgütlerinin hain planı bozuldu Son dakika haberine göre; Terör örgütleri DHKP-C, TKPL-M Tikko ve PKK'nın sokak eylemlerini tırmandırmak için gösteri ve yürüyüşler ile anma törenlerine sızma girişiminde bulunduğu tespit edildi.
6.04.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan 'devlet burada' paylaşımı
Bakan Soylu'dan 'devlet burada' paylaşımı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valiliği'nin dün Kadıköy İskele Meydanı'nda yasa dışı eylemleri sonucu 65 şüphelinin gözaltına alınmasına ilişkin yaptığı açıklamayı 'devlet burada' notu ile paylaştı.
5.02.2021 Siyaset
Bakan Soylu: Terör örgütüne iki çizik daha
Bakan Soylu: Terör örgütüne iki çizik daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de biri Kırmızı, diğeri Turuncu Kategori'de 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
5.10.2020 Gündem
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi Yıldırım-4 Operasyonu kapsamında 'terörden arananlar listesi'ndeki 'kırmızı kategori'de bulunan ve 10 milyon TL’ye kadar ödülle aranan sözde 'TKP/ML-TİKKO siyasi komiseri', 'Nubar' kod adlı Erol Volkan İldem ile 'gri kategori'de yer alan ve 500 bin TL ödülle aranan 'Roza' kod adlı, Fadime Çakıl, silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.
2.10.2020 Gündem
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü...
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü... Yıldırım-4 Munzur Kutu Operasyonunda öldürülen iki teröristten biri terörden arananlarda 10 milyona kadar ödülle kırmızı kategoride yer alan Nubar kod adlı Erol Volkan İldem, diğer teröristin ise 500 bin TL’ye kadar ödülle gri kategoride yer alan, Roza kod adlı Fadime Çakıl olduğu tespit edildi.
9.09.2020 Gündem
Organize suç örgütü lideri  İstanbul’da yakalandı...
Organize suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı... Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden organize suç örgütü lideri Ayvaz Korkmaz, İstanbul’da düzenlenen operasyonda yakalandı.
24.11.2019 Yaşam
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nca terör örgütleri PKK ve TKP/ML TİKKO'ya yönelik sabah saatlerinde başlatılan 'Kıran-7 Munzur Vadisi' operasyonunda teröristlerin kış üslenme alanları kullanılamaz hale getirildi.
23.11.2019 Gündem
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı Devrimci Komünarlar Partili (DKP) "Ceren Güneş" kod adlı Özge Aydın'ın Suriye'nin Serekaniye Tall Tamir bölgesinde YPG saflarında eylemlere katılırken etkisiz hale getirilmesi, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.
7.11.2019 Gündem
Bakan Soylu'dan 'İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanacak mı?' sorusuna net cevap
Bakan Soylu'dan 'İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanacak mı?' sorusuna net cevap İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu'nda önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanmasının söz konusu olmadığını ifade eden Soylu, "Diyarbakır'da, Mardin'de ve Van'da görevden alınan belediye başkanlarına "16 milyonun selamını getirdim" dedi. Ben de bir İstanbul seçmeniyim, kimseye selam falan göndermedim. Bir yanlış yapılırsa bakan olarak bunu uyarırım" diye konuştu.
8.09.2019 Gündem
Bakanlık duyurdu! 3 terörist yakalandı
Bakanlık duyurdu! 3 terörist yakalandı İçişleri Bakanlığından, TKP/ML üyesi 3 teröristin emniyet birimleri tarafından yakalandığı bildirildi.
28.08.2019 Gündem
İnterpol Genel Sekreterliği terörle mücadeleye zarar veriyor
İnterpol Genel Sekreterliği terörle mücadeleye zarar veriyor Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin elebaşıları başta olmak üzere 162 teröristi kırmızı bültenden çıkarttığı ve 352 terörist hakkındaki bülten talebini çeşitli gerekçelerle reddettiği için son Milli Güvenlik Kurulunda eleştirilen İnterpol Genel Sekreterliği, bugüne kadar Türkiye'nin talebi doğrultusunda sadece bir Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi için kırmızı bülten çıkardı.
1.08.2019 Dünya
YPG/PKK sol terör örgütlerinin de hamisi oldu!
YPG/PKK sol terör örgütlerinin de hamisi oldu! Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgal ettiği bölgelerde yasa dışı sol örgütleri MLKP, DKP, TİKKO ve TKHP/C'yi de muhafaza ediyor.
25.04.2019 Yaşam
Türkiye'ye karşı tabur kurdular!
Türkiye'ye karşı tabur kurdular! Sözde Ermeni soykırımının yıl dönümü kabul edilen 24 Nisan’da, Suriye’nin Rojava bölgesinde terör örgütü YPG’ye bağlı bir Ermeni taburunun kurulduğu ortaya çıktı.
24.04.2019 Gündem
PKK'ya yaz darbesi
PKK'ya yaz darbesi Türkiye'nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için sivilleri, çocukları ve bebekleri dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik haziran, temmuz ve ağustosu kapsayan 3 ayda yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda 760 terörist etkisiz hale getirildi.
11.09.2018 Gündem
Son dakika: PKK'nın yeni planı deşifre oldu! Ermenistan'dan terör koridoru
Son dakika: PKK'nın yeni planı deşifre oldu! Ermenistan'dan terör koridoru PKK'nın Karadeniz için K.Irak'tan gönderdiği teröristler sınırda vurulunca, örgüt bu defa Ermenistan'a yöneldi. Yasadışı sol terör örgütlerinin desteğiyle Ermenistan'daki kamplardan sınırı geçen teröristler Tendürek'e çıktı. Mehmetçik TİKKO, MKP, TİKB, MLKP'nin yapılandığı Tunceli, Bingöl, Ağrı ve Tokat çevresinde teyakkuzda.
6.09.2018 Gündem
Arkadaşlarını yem yapmışlar!
Arkadaşlarını yem yapmışlar! Tunceli-Ovacık kırsalında düzenlenen operasyonda öldürülen TKP/ML-TİKKO’nun Türkiye’deki 2 numaralı ismi Cumhur Sinan Oktulmuş kurtulmak için örgütün başka bir grubunu çatışmaya çekmiş
7.08.2018 Gündem
Terör örgütünün 2 numarası öldürüldü!
Terör örgütünün 2 numarası öldürüldü! Tunceli kırsalında faaliyet gösteren sol terör örgütü TKP/ML-TİKKO'nun Türkiye'deki iki numaralı ismi 'Deniz Doğan' kod adlı Cumhur Sinan Oktulmuş (35) ile örgütün 'sözde' Ovacık gücü sorumlusu 'Yusuf' kod adlı İlker Tezer'in (33) de aralarında bulunduğu 6 teröristin öldürüldüğü operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı.
7.08.2018 Gündem
TİKKO’ya Ovacık’ta darbe!
TİKKO’ya Ovacık’ta darbe! Turuncu kategoride aranan TKP/ML-TİKKO’nun iki numaralı ismi “Deniz Doğan” kod adlı Cumhur Sinan Oktulmuş ile Ovacık gücü sorumlusu “Yusuf” kod adlı İlker Tezer’in de aralarında olduğu 6 terörist ölü ele geçirildi
6.08.2018 Gündem
Tunceli'de terör örgütüne ağır darbe: İlker Tezer ve Cumhur Sinan Okutulmuş öldürüldü
Tunceli'de terör örgütüne ağır darbe: İlker Tezer ve Cumhur Sinan Okutulmuş öldürüldü İçişleri Bakanlığından, Tunceli-Ovacık kırsalında düzenlenen operasyonda aralarında TKP/ML-TİKKO'nun sözde Ovacık gücü sorumlusu "Yusuf" kod adlı İlker Tezer,turuncu Listede yer alan ;TKP/MLK terör örgütü üyesi TİKKO Bölge Sorumlusu ‘Deniz Doğan kod adlı Cumhur Sinan Oktulmuş'un da aralarında bulunduğu 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.Bingöl'de de 2'si kadın 3 terörist öldürüldü.
6.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tikko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tikko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.