Tigem

Tigem

Son dakika tigem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tigem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tigem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tigem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tigem gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 tigem haberi bulunmuştur. Tüm tigem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Yarış atları koşarken, başkan da Togg ile hız yaptı
Yarış atları koşarken, başkan da Togg ile hız yaptı Bursa'nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (TİGEM) harasında Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un direksiyonuna geçti. Ali Özkan, Togg ile toprak yolda hız yaparken, manejdeki yarış atları ise çim zeminde koştu.
26.05.2023 Gündem
Tarımsal üretime kuraklık ayarı
Tarımsal üretime kuraklık ayarı İklim değişikliğiyle gelen kuraklık, bitkisel üretimde büyük bir tehdit oluştururken Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) bir dizi tedbir aldı. Ağaçlandırma, gübrede düzenleme, iyi tarım uygulaması ve kuraklığa toleranslı çeşitlerin üretimine ağırlık veriliyor.
23.04.2023 Gündem
Hayvancılık ve tarımla uğraşan depremzedelerin yaraları sarılıyor
Hayvancılık ve tarımla uğraşan depremzedelerin yaraları sarılıyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından hayvancılık ve çiftçilik faaliyetleri de büyük hasar gördü. Afetin ardından üreticilere devlet tarafından çeşitli destekler sağlandığını ifade eden uzmanlar, kritik uyarılarda bulundu.
17.02.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Türkiye yüzyılının, projeksiyonlarını yapıyoruz
Bakan Kirişci: Türkiye yüzyılının, projeksiyonlarını yapıyoruz Tarım ve ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Tohumluk fiyatları makarnalık ve ekmeklik buğday için 10,5 TL/kg, tritikale için 9,5 TL/kg ve Arpa için 9 TL/kg olarak belirlenmiştir. Bizler yürüttüğümüz tarım politikalarıyla, her türlü yatırım ve desteklerimizle Türkiye yüzyılının, projeksiyonlarını yapıyoruz" dedi.
29.07.2022 Siyaset
Görenler inanamadı! Bu tayın fiyatı dudak uçuklattı
Görenler inanamadı! Bu tayın fiyatı dudak uçuklattı Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen 49 tayın, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde (TİGEM) düzenlenen satışından 8 milyon 466 bin TL gelir elde edildi. Açık artırmada 'Balkı Tay' isimli tayın 800 bin TL'ye satışı yapıldı.
14.06.2022 Yaşam
Gübre fiyatları ne kadar oldu, düştü mü? 2021 Tarım Kredi Kooperatifi gübre fiyatlarında indirime gitti!
Gübre fiyatları ne kadar oldu, düştü mü? 2021 Tarım Kredi Kooperatifi gübre fiyatlarında indirime gitti! Gübre fiyatları düştü mü, ne kadar oldu? Türk lirasının döviz karşısında değer kazanmasının ardından marketlerden sonra gübrede de indirime gidildiği belirtildi. Gübredeki artışa karşı Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri kimyevi gübrede ton başına 1100 lira indirim yaptı.
28.12.2021 Ekonomi
TİGEM 18 safkan Arap koşu tayı satacak
TİGEM 18 safkan Arap koşu tayı satacak Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), 18 erkek safkan Arap koşu tayının açık artırma usulüyle teker teker satışını gerçekleştirecek.
16.09.2021 Ekonomi
TİGEM personel alımı başvuru sonuçları açıklandı! TİGEM sınavı ne zaman?
TİGEM personel alımı başvuru sonuçları açıklandı! TİGEM sınavı ne zaman? Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) teknik personel sınavı başvuru sonuçları açıkladı. Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adayların listesi yayınlandı. İşte TİGEM personel alımı başvuru sonuçları ve TİGEM sınavı başvuruları...
9.01.2021 Personel Alımı
Tarım İşletmeleri (TİGEM) 145 personel alacak! İşte TİGEM personel alımı başvuru şartları
Tarım İşletmeleri (TİGEM) 145 personel alacak! İşte TİGEM personel alımı başvuru şartları Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) ziraat mühendisi, veteriner hekim, tekniker ve teknisyen kadrolarında 145 personel alacak. TİGEM personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, TİGEM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TİGEM personel alımı ilanı ve başvuru şartları...
21.12.2020 Personel Alımı
TİGEM işçi alımı! TİGEM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR TİGEM başvuru şartları!
TİGEM işçi alımı! TİGEM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR TİGEM başvuru şartları! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 596 işçi alımı başvuruları başladı. TİGEM 100 sürekli, 496 geçici olmak üzere toplam 596 işçi alacak. Peki, TİGEM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR TİGEM işçi alımı başvuru şartları ne? TİGEM başvuru formu doldurmak gerekiyor mu? İşte İŞKUR TİGEM işçi alımı 2020 başvurusu ile ilgili detaylar...
20.10.2020 Personel Alımı
TİGEM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TİGEM İŞKUR vasıtasıyla 596 işçi alıyor!
TİGEM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TİGEM İŞKUR vasıtasıyla 596 işçi alıyor! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 596 işçi alımı yapacağını duyurdu. TİGEM'in yayımlanan ilanına göre, 100 sürekli, 496 geçici olmak üzere toplam 596 işçi alımı yapılacak. Peki, TİGEM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR TİGEM personel alımı başvuru şartları neler? İşte İŞKUR TİGEM işçi alımı başvuru şartları...
13.10.2020 Personel Alımı
Bakan Pakdemirli: Sertifikalı tohum üretimimiz 1 milyon 143 bin tona çıktı
Bakan Pakdemirli: Sertifikalı tohum üretimimiz 1 milyon 143 bin tona çıktı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2002'de 145 bin ton olan sertifikalı tohum üretiminin bu yıl itibarıyla 1 milyon 143 bin tona çıktığını söyledi.
2.09.2020 Ekonomi
Türkiye'nin en büyüğü! Dev projede büyük adım: Hizmete açılıyor
Türkiye'nin en büyüğü! Dev projede büyük adım: Hizmete açılıyor Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Türkiye’nin en büyük tarım işletmesi olan Şanlıurfa Ceylanpınar Tarım İşletmesinde 60 bin dekar alanı suyla buluşturacak olan yatırımı, bugün hizmete açtı.
22.05.2020 Ekonomi
Köyüne geri dönene büyük destek!
Köyüne geri dönene büyük destek! Kentten köye dönüşü cazip hale getirmek için ‘genç çiftçi’, ‘300 koyun’, ‘düve desteği’ ve ‘üniversiteli çiftçi’ projeleri hayata geçirildi. Yoğun ilgi gören bu desteklerden nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar...
10.10.2019 Ekonomi
Genç çiftçilere 503 milyon lira hibe
Genç çiftçilere 503 milyon lira hibe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, hibe almaya hak kazanan genç çiftçilerin yarın ilan edileceğini belirterek, "Bu yıl 16 bin 733 genç çiftçimize 503 milyon lira hibe vereceğiz." ifadesini kullandı.
22.05.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım buğday alım fiyatını açıkladı
Başbakan Yıldırım buğday alım fiyatını açıkladı Buğday alım fiyatını açıklayan Binali Yıldırım, "Geçen sene ton başına 940 lira olan fiyat bu sene 1050 liraya çıktı" dedi.
12.05.2018 Siyaset
Son dakika: 300 koyun teslimi nisanda başlıyor!
Son dakika: 300 koyun teslimi nisanda başlıyor! Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba Türkiye’nin et ihalatına mahkum olmaması için 2019’da “sürü artırma” projesini devreye sokacaklarını açıkladı. Hem küçükbaşta, hem de büyükbaşta sürü artırımına giderek sahada olacaklarını belirten Fakıbaba, bu yılki ‘çiftçiye 300 koyun’ projesinin ilk uygulamasının da nisan ayında 10 aileye 3 bin koyun dağıtılarak başlayacağını kaydetti.
9.03.2018 Ekonomi
'300 koyun projesi'nde başvurular yarın sona erecek
'300 koyun projesi'nde başvurular yarın sona erecek Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünce sözleşme imzalanacak yetiştiricilere satılacak 300 başa kadar küçükbaş hayvan için başvurular yarın sona erecek.
1.03.2018 Ekonomi
"300 koyun projesi"nde başvurular başladı!
"300 koyun projesi"nde başvurular başladı! TİGEM tarafından sözleşme imzalanacak yetiştiricilere satılacak 300 başa kadar küçükbaş için internet üzerinden başvurular başladı. Talep öyle yoğun ki internet sitesine erişim durdu.
21.02.2018 Ekonomi
TİGEM 300 koyun projesi nedir, nasıl başvuru yapılır?
TİGEM 300 koyun projesi nedir, nasıl başvuru yapılır? TİGEM 300 koyun projesi nedir, nasıl başvuru yapılır? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. Devlet hangi şartlarla koyun verecek? Üretici Şartlarında Sözleşmeli Küçükbaş Hayvancılık Projesi ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik.
21.02.2018 Gündem
Yerli besicilere kesilen hayvan başına teşvik verilecek
Yerli besicilere kesilen hayvan başına teşvik verilecek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, 1 Ocak’tan itibaren, hayvanını kesime götüren küçük yerli üreticiye, 250 lira destek verileceğini söyledi.
21.12.2017 Ekonomi
Fakıbaba'dan ucuz et açıklaması
Fakıbaba'dan ucuz et açıklaması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, marketlerdeki ucuz et satışında piyasanın oturduğunu, tüketicinin memnun olduğununu söyledi.
12.12.2017 Ekonomi
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm Çeşitli nedenlerle pahalı olan kırmızı et fiyatlarına, ‘tüp bebek’ çözümü getiriliyor. Embriyo transferiyle damızlık ihtiyacı karşılanıp, yılda 500 bine ulaşan hayvan ithalatı da bitirilecek.
20.01.2017 Ekonomi
Bakan Faruk Çelik'ten önemli açıklamalar
Bakan Faruk Çelik'ten önemli açıklamalar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, HABERTÜRK TV canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı
22.06.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tigem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tigem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.