The Weeknd

The Weeknd

Son dakika The Weeknd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Weeknd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Weeknd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Weeknd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the weeknd gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 the weeknd haberi bulunmuştur. Tüm the weeknd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Oğuzhan Koç’tan ayrılan Demet Özdemir’den dekolteli cesur pozlar! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı
Oğuzhan Koç’tan ayrılan Demet Özdemir’den dekolteli cesur pozlar! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. The Weeknd konseri için İtalya'ya giden güzel oyuncu, konser tarzıyla büyük beğeni topladı. Özdemir'in kombinin bedeli ise dudak uçuklattı.
29.07.2023 Magazin
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte konserde!
David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte konserde! 1999 yılında Victoria Beckham ile nikah masasına oturan ve Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerini verdikleri dört çocuk sahibi olan David Beckham, kızı Harper ile The Weeknd konserine gitti. Kızının 'baba dansı' ile dalga geçtiği anları takipçileriyle paylaşan Beckham'ın eğlenceli anları, takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı.
9.08.2022 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Bella’ya çok aşık
Bella’ya çok aşık ABD’li top model Bella Hadid ile Kanadalı şarkıcı The Weeknd, bir barış bir ayrıl ilişkilerini geçtiğimiz aylarda devam ettirme kararı almıştı.
9.10.2018 Magazin
Sevgilisi peşinde
Sevgilisi peşinde Dünyanın en önemli festivallerinden biri olan Lollapalooza’nun Şikago ayağı devam ediyor.
5.08.2018 Magazin
Aşka anne onayı
Aşka anne onayı Bella Hadid, yeniden bir araya geldiği aşkı The Weeknd’i annesi ile tanıştırdı. Anne Hadid, The Weeknd’in fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak ilişkiyi onayladığını duyurdu
30.07.2018 Magazin
Festivaller için yola çıkıyoruz
Festivaller için yola çıkıyoruz Bu yıl dünyaca ünlü müzisyenleri ülkemizde izleyeceğiz... Ama bazı gruplar ne yazık ki turne programına Türkiye’yi eklemedi. Tatil programını hala yapmamış olanlar ve müzik festivallerine göre rota belirmek isteyenler için önerilerim olacak. İşte yıllar sonra bile unutamayacağınız anılar size verecek olan Avrupa’da dikkat çeken festivaller...
5.05.2018 Magazin
Bella Hadid'den üstsüz poz!
Bella Hadid'den üstsüz poz! Üstsüz güneşlenirken çekilen fotoğrafı ile sosyal medyayı sallayan ABD'li model Bella Hadid, "The Weeknd ile öpüşürken görüldüğü" iddiasına cevap verdi.
18.04.2018 Magazin
Irkçılık yapmakla suçlanan H&M mağazalarına saldırı
Irkçılık yapmakla suçlanan H&M mağazalarına saldırı Güney Afrika'da bir grup aktivist ırkçılık yapmakla suçladıkları H&M'i protesto etmek için, mağazalarının altını üstüne getirdi.
13.01.2018 Dünya
H&M'in siyah çocuk mankenin annesi: Ortalığı velveleye vermeyin! Aşın artık
H&M'in siyah çocuk mankenin annesi: Ortalığı velveleye vermeyin! Aşın artık İnternet sitesinde siyah bir çocuk mankenin üzerindeki sweatshirt'te 'Ormanın en havalı maymunu' yazması nedeniyle ırkçıkla suçlanan İsveç merkezli giyim devi H&M'e sözkonusu fotoğraftaki çocuğun annesinden destek geldi. Firmayı eleştirenlere seslenen anne Terry Mango "Sürekli ortalığı velveleye vermeyi durdurun. Aşın artık bunları" dedi.
12.01.2018 Dünya
H&M tepki çeken sweatshirtü katalogdan çıkardı
H&M tepki çeken sweatshirtü katalogdan çıkardı İsveçli moda zinciri H&M, siyah çocuk mankene giydirilen sweatshirt nedeni ile gelen uluslararası tepkilerin ardından geri adım attı.
10.01.2018 Dünya
İlk kez konuştu: Hayatımı etkiledi!
İlk kez konuştu: Hayatımı etkiledi! Selena Gomez, eski aşkı Justin Bieber’a geri dönmesiyle ilgili ilk kez konuştu: “Hayatımı etkilemiş insanları seviyorum. Justin da onlardan biri...”
1.12.2017 Magazin
The Weeknd, Selena Gomez'i sonunda sildi!
The Weeknd, Selena Gomez'i sonunda sildi! Kanadalı şarkıcı The Weeknd (27), kendisinden ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Justin Bieber'a dönen Selena Gomez'i (25) sosyal medyadan takibi bıraktı.
29.11.2017 Magazin
Yılın kadını Selena
Yılın kadını Selena Justin Bieber ile yeniden aşk yaşamasıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Selena Gomez, Bilboard dergisi tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi
26.11.2017 Magazin
Milyon dolarlık gençler
Milyon dolarlık gençler Ekonomi dergisi Forbes, henüz 30 yaşına gelmeden milyonlarca dolar gelir elde eden ünlüleri sıraladı.
19.11.2017 Magazin
İlişki durumu karışık
İlişki durumu karışık Selena Gomez’den ayrıldıktan sonra Justin Bieber’ın eski aşkı Yovanna Ventura ile görüntülenen The Weeknd, şimdilerde Bella Hadid ile yeniden bir araya gelmek istiyor.
16.11.2017 Magazin
6 plak 1 Weeknd
6 plak 1 Weeknd Şu sıralar müziğinden çok eski sevgilisi Selena Gomez’in Justin Bieber’la barışmasıyla konuşulan The Weeknd, 6 plaktan oluşan bir box set hazırlıyor.
14.11.2017 Magazin
İntikam aşkı!
İntikam aşkı! Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Selena Gomez ile ayrılan The Weeknd’den aşk misillemesi...
13.11.2017 Magazin
'Erkekleri baştan çıkaran dişi şeytan'
'Erkekleri baştan çıkaran dişi şeytan' ABD'li model Bella Hadid, önceki gece New York'ta objektiflere takıldı.
10.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

The Weeknd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the weeknd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.