The Washington Post

The Washington Post

Son dakika The Washington Post haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Washington Post ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Washington Post haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Washington Post

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the washington post gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 the washington post haberi bulunmuştur. Tüm the washington post haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor!
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor! Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Türkiye'yi ayağa kaldıran kapağın ardından The Economist yine nefret kustu, İngiliz BBC ve The Guardian'ın yayımladığı haberler de gözden kaçacak gibi değil.
11.05.2023 Dünya
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
İnternetiniz hızlanacak! İşte yapmanız gerekenler...
İnternetiniz hızlanacak! İşte yapmanız gerekenler... Evde internetin olması gerektiği çalışmaması çok sinir bozucu değil mi? Üstelik çoğu zaman sorunun ne olduğunu anlamak da bir o kadar zor.
15.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Annie Ernaux kimdir, kaç yaşında, kitapları ne? 2022 Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Annie Ernaux hakkında merak edilenler…
Annie Ernaux kimdir, kaç yaşında, kitapları ne? 2022 Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Annie Ernaux hakkında merak edilenler… Nobel Edebiyat Ödülü'nün bu yılki sahibi Annie Ernaux oldu. Fransız yazar Ernaux, ödüle "kişisel hafızanın köklerini, yabancılaşmalarını ve kolektif kısıtlamalarını ortaya çıkarma cesareti ve klinik keskinliği için" layık görüldü. 2021'de ödüle "kültürler ve kıtalar arasındaki körfezde sömürgeciliğin etkilerine ve mültecinin kaderine nüfuz etmesinden dolayı" Zanzibarlı edebiyatçı Abdulrazak Gurnah layık görülmüştü. Peki, Annie Ernaux kimdir? Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Annie Ernaux kitapları ve hakkında merak edilenler…
6.10.2022 Kültür Sanat
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç...
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç... İspanya'nın başkenti Madrid’de Türkiye, İsveç ve Finlandiya ile yapılan anlaşma, dünya basınında geniş yankı buldu. Anlaşmayı ‘Erdoğan’ın zaferi’ olarak yorumlayan İngiliz The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu geçmişine gönderme yaparak, “Veto çelmesi, korkutucu olduğu kadar etkiliydi” dedi. İşte dış basından çarpıcı yorumlar...
30.06.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor?
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor? Ukrayna-Rusya savaşında Rus ordusunun hızı kesildi. Ukrayna birliklerinin Rusya'nın tanklarının yaklaşık yüzde 10'unu imha etmesi tankları bir kez daha tartışma konusu haline getirdi. Bazı uzmanlar tankların devrinin yavaş yavaş sona erdiğini belirtirken, bu durumun Rusya'nın kritik hatasından kaynaklandığını belirtenler de mevcut. İşte Rus ordusunun tankları tartışmaya açan kritik hatası...
23.03.2022 Dünya
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik...
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik... Rusya işgalinde Ukrayna için savaşmak için gönüllü olan binlerce kişi ülkede hiç beklemedikleri bir tablo ile karşılaştı. Savaşın sonuna kadar kalmak için sözleşme imzalayan gönüllüler yeterince hızlı silah veya eğitim almamaktan ve savaş alanı birimlerine atanmadan önce günlerce beklemekten şikayetçi.
21.03.2022 Dünya
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı...
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası tüm dünya ülkedeki gelişmeleri yakından takip ediyor. ABD ve Avrupa’dan Moskova yönetimine art arda sert yaptırımlar uygulanırken, savaşla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Amerika'nın Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı. Belgeye göre; Pentagon aralık ayından itibaren uçaklara karşı roketler ve çok sayıda piyade tüfeğini Kiev yönetimine teslim etti. Ortaya çıkan belgelerden sonra çatışmaların şehir savaşına dönüşeceğinden endişe ediliyor.
5.03.2022 Dünya
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu Zengin bir iş insanının oğlu gibi davranan İsrailli Şimon Hayut, kendisini konu alan Netflix belgeseliyle dünya çapında ün kazandı. Tinder'da eşleştiği kadınları dolandırarak Netflix belgeseline konu olan Hayut, flört uygulamasından yasaklandı.
7.02.2022 Dünya
Pfizer-BioNTech'ten 5 yaş altı çocuklara özel aşı geliyor
Pfizer-BioNTech'ten 5 yaş altı çocuklara özel aşı geliyor Koronavirüs salgınında ağır hastalık ve ölüm riskini düşürerek milyonlarca hayatın kurtarılmasını sağlayan Kovid-19 aşıları tüm dünyada uygulanmaya devam ediyor. Çocukların aşılanması ile ilgili çalışmalar da salgının devreye girmesinden bir yıl sonra başlamış, yaş gruplarına göre birçok ülke yetişkinlerle birlikte çocukları da virüse karşı aşılamaya başlamıştı. Pfizer-BioNTech'ten yapılan açıklamaya göre ise artık 5 yaş altı çocuklar için özel bir aşı üretilmeye başlanacak.
1.02.2022 Dünya
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Facebook yanlış haberlerle mücadele ediyor
Facebook yanlış haberlerle mücadele ediyor Şirket yaptığı son çalışmaya göre, platformunda yayınlanan yanlış ve yanıltıcı haberlerin gerçek haberlere kıyasla çok daha fazla etkileşim aldığını duyurdu.
6.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Pfizer/BioNTech aşısı tam onay aldı! Dünyada bir ilk...
Pfizer/BioNTech aşısı tam onay aldı! Dünyada bir ilk... The Washington Post'un haberine göre, Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), Pfizer/BioNTech aşısına tam onay verdi. Söz konusu aşı, ABD’de geçen yıl aralık ayında acil kullanım onayı almıştı. Böylelikle Pfizer/BioNTech aşısı dünyada koronavirüse karşı tam onaylanan ilk aşı oldu.
23.08.2021 Dünya
IMF'den flaş Afganistan kararı! Tamamen engellendi
IMF'den flaş Afganistan kararı! Tamamen engellendi Uluslararası Para Fonu (IMF), Afganistan'ın özel çekme hakkı (SDR) olarak adlandırılan rezerv para birimi ile diğer IMF kaynaklarına erişemeyeceğini duyurdu.
18.08.2021 Dünya
Mail atınca ortaya çıktı! Jeff Bezos, CEO’luk görevinden ayrılıyor
Mail atınca ortaya çıktı! Jeff Bezos, CEO’luk görevinden ayrılıyor Amazon'u kuran ve bir çevrimiçi alışveriş devine dönüştüren Jeff Bezos'un çalışanlara attığı mailde, yaklaşık 30 yıldır sahibi olduğu şirketin CEO'luk görevinden ayrılacağı ortaya çıktı.
2.02.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını...
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını... Kongre baskınıyla sarsılan ABD'de sular durulmuyor… İddialara göre ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner, güvenliklerinden sorumlu gizli servis elemanlarının evlerindeki tuvalet ve banyoları kullanmalarını yasakladı. Bunun üzerine eski Başkan Barrack Obama ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evlerindeki tuvaletleri kullanmak zorunda kalan gizli servis elemanlarına 100.000 dolara (yaklaşık 730.000 lira) yeni tuvalet-banyo yapıldı.
15.01.2021 Dünya
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti Dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Listenin başında yer alan Jeff Bezos’un 182 milyar dolarlık serveti dudak uçuklattı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un hayatı…
25.11.2020 Gündem
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi Dünyanın en zengin insanı, Amazon şirketinin patronu Jeff Bezos'un serveti yaklaşık 172 milyar dolara ulaştı. Bezos'un Amazon çalışanlarına yarım milyar dolar teşekkür ikramiyesi dağıtacağı açıklandı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos biyografisi…
4.07.2020 Gündem
Washington Post yazdı! 'Türk İHA ve SİHA'ları Hafter'i destekleyenleri utandırdı'
Washington Post yazdı! 'Türk İHA ve SİHA'ları Hafter'i destekleyenleri utandırdı' Türk İHA ve SİHA'ların Libya'daki başarısı dünya basınındaki yerini korurken, ABD medyasından Washington Post, Libya’nın Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde meşru temsilcisi Ulusal Mutabakat Hükümeti’nin (UMH) ülkenin batısındaki başarılı operasyonlarının arkasında Türk dronelarının olduğunu belirtti. Gazetenin haberinde, "Türk droneları Rusya’yı ve Hafter’e askeri destek sağlayanları utandırdı" ifadelerine yer verildi.
25.05.2020 Dünya
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında?
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? Dünyanın en zengin insanlarının oluşturduğu listenin ilk sırasında yer alan Jeff Bezos, geçtiğimiz gün yayınlanan liste ile ilk sıranın yeni sahibi LVMH CEO’su Fransız iş insanı Bernard Arnault’a bıraktı. Uzunca bir süredir bu unvanı elinde bulundururan Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem
Maduro'dan ABD'ye cağrı: Diyalog yolunu açalım
Maduro'dan ABD'ye cağrı: Diyalog yolunu açalım Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesini baskı altına alan politik çıkmazın sona ermesi için ABD ile doğrudan görüşmelere başlama zamanının geldiğini açıkladı.
20.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

The Washington Post ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the washington post haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.