Tgrt Haber

Tgrt Haber

Son dakika TGRT Haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TGRT Haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TGRT Haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tgrt Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tgrt haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 tgrt haber haberi bulunmuştur. Tüm tgrt haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son anket sonuçlarını da paylaştı.
15.04.2023 Gündem
EYT staj çıraklık mağduriyetinde milyonların gözü torba yasada!
EYT staj çıraklık mağduriyetinde milyonların gözü torba yasada! EYT yasası 3 Mart 2023 tarihinde yasalaştıktan sonra geride EYT staj çıraklık mağduriyeti kaldı. 1999 öncesi staj sigortası başlangıç sayılacak mı? Sosyal Güvenlik Müşaviri Onur Ünal, “Mağdur değiliz kandırıldık. Çoğumuz emekli olmak için başvurduğumuzda öğrendik” dedi.
25.03.2023 Çalışan Hakları
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı?
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı? Ekrem Açıkel TGRT haberi bıraktı mı, TGRT Haber Ekrem Açıkel neden yok? TGRT ekranlarında değişim yaşandı. Kanalın ana haber bültenini sunan Ekrem Açıkel, ekrandan çekildiğini duyurdu.
1.02.2023 Televizyon
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TGRT Haber kanalında sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesiyle ilgili, “424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip” dedi.
30.11.2022 Ekonomi
Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması! Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması geldi! Asgari ücrete ikinci zam hazırlığı sürüyor. Gözler temmuz ayına çevrilirken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ikinci kez zam yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Peki, Asgari ücrette 2. Zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? İşte Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
16.06.2022 Çalışan Hakları
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Akaryakıta yeni zam geliyor. Petrol piyasasında yaşanan arz daralması, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de seyahat sezonunun yaklaşması ve Çin'de Kovid-19 kaynaklı yeni karantinanın uygulanabileceğine ilişkin endişeler, petrol fiyatlarında baskı kurmaya devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra dolar kurunda yaşanan yükselişle beraber LPG'den sonra motorin ve benzine de zam sinyali göründü. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine bu gece ya da yarından itibaren zam gelecek. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...
26.05.2022 Ekonomi
Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak?
Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak? Otoyollarda hız sınırı artıyor! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak. Bakan Soylu, otobanlardaki azami hız sınırı çıkarılacağını, ceza limitinin ise artacağını duyurdu. Pek çok kişi de Bakan Soylu’nun açıklamalarının ardından hız limiti ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak? İşte detaylar…
5.05.2022 Gündem
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları!
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şiddet ve korku uyandırıcı unsurların yoğun olarak kullanıldığı belirlenen haber kanalı ile yayınlarında argo ve eleştiri sınırını aşan ifadeler içeren TV ve radyo kanalları hakkında yaptırım uygulandığını açıkladı. RTÜK ayrıca, internet üzerinden yayıncılık yapan lisanssız kuruluşlara lisans başvurusu yapmaları için 72 saat süre tanındığını duyurdu.
8.12.2021 Gündem
Başakşehir'den Emre Belözoğlu bombası!
Başakşehir'den Emre Belözoğlu bombası! Aykut Kocaman'la yollarını ayıran Başakşehir, Emre Belözoğlu ile masaya oturdu.
3.10.2021 Başakşehir
Emre Belözoğlu'ndan flaş Ç.Rizespor açıklaması! Tahir Kıran 2 gün önce...
Emre Belözoğlu'ndan flaş Ç.Rizespor açıklaması! Tahir Kıran 2 gün önce... Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın açıklamalarına yanıt veren Emre Belözoğlu 'Hamza Hamzaoğlu'ndan önce teklif aldığını fakat Kıran'ı reddettiğini' belirtti.
26.09.2021 Rizespor
Emre Belözoğlu'ndan Çaykur Rizespor açıklaması: Teklif aldım...
Emre Belözoğlu'ndan Çaykur Rizespor açıklaması: Teklif aldım... Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın "Tesislerin kapısından içeri sokmam" dediği Emre Belözoğlu, Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalanmadan 2 gün önce Karadeniz ekibinden teklif aldığını açıkladı.
25.09.2021 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi İlk yılında 550 bin, ikinci yılında ise 1 milyon 720 bin kişinin ziyaret ettiği dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST’te milyonlarca insan, coşku ve heyecanla bir araya gelerek “Milli Teknoloji Hamlesi”ne tanıklık etmişti. Ülkemizin önde gelen kuruluşlarının desteği ve özverili çalışmaları ile düzenlenen TEKNOFEST bu yıl ise 63 paydaşı ile İstanbul’da yanan “Milli Teknoloji Hamlesi” meşalesini Gaziantep’e taşıdı.
30.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi, nasıl izlenir? Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı! (Teknofest 2020 canlı yayın)
Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi, nasıl izlenir? Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı! (Teknofest 2020 canlı yayın) Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "TEKNOFEST'e ilgi her sene katlanarak artıyor. Festivalin ilk yılında 4 bin 333 takım yarıştı, ikinci senemizde yarışan takım sayısı 17 bin 773'e çıktı. Bu sene TEKNOFEST'e 100 binden fazla yarışmacı başvurdu, bu hakikaten muazzam bir rakam." İfadelerini kullandı. 21 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarına başvuruda bulunan 100 bin gençten yaklaşık 5 bini finalist olarak yarışacak. Peki, Teknofest halka açık mı? Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi? Teknofest Gaziantep canlı yayını nasıl izlenir? Teknofest Gaziantep canlı yayın linki
24.09.2020 Gündem
TEKNOFEST 2020 için son 10!
TEKNOFEST 2020 için son 10! Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e 10 gün kaldı. Bu yıl Gaziantep ev sahipliğinde gerçekleşen TEKNOFEST 2020 24-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Çavuşoğlu'ndan S-400 açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan S-400 açıklaması Bakan Çavuşoğlu, "ABD'nin S-400 yaptırımları konusunda tutarsızlık var, Trump yaptırım uygulamak istemiyor. S-400 hava savunma sistemi 2020'nin ilk döneminde aktif hale gelecek." dedi. Bakan Çavuşoğlu, "Geri kabul anlaşmasını askıya aldığımızı AB'ye yazılı şekilde ilettik. Vize serbestisi ile aynı anda yürürlüğe girecekti" ifadelerini kullandı.
23.07.2019 Dünya
Ünal Aysal: Olağanüstü durum olursa dönerim
Ünal Aysal: Olağanüstü durum olursa dönerim Galatasaray’ın eski Başkanı Ünal Aysal, TGRT Haber’de Sabri Ugan ile Maç Yeni Başlıyor programına önemli açıklamalar yaptı. Aysal, Galatasaray’a geri dönebileceğinin sinyallerini verirken, Fenerbahçe ile ilgili de çok konuşulacak sözlere imza attı.
1.05.2019 Galatasaray
Binali Yıldırım açıkladı: Her mahallede olacak
Binali Yıldırım açıkladı: Her mahallede olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Rayli sistemleri arttıracağız ve bunlar da trafiğe çözüm olacak. Bu raylı sistemleri arttırmadan trafik sorununu İstanbul'da azaltamayız bile. Yüzde 48 oranında bu rayları attıracağız ve yüzde 30 araç sayısı azalacak. Yaptığımız bu raylı sistemlerle Londra'yı geçeceğiz." dedi.
28.03.2019 Siyaset
Eşref Hamamcıoğlu'ndan başkanlık açıklaması!
Eşref Hamamcıoğlu'ndan başkanlık açıklaması! Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu katıldığı canlı yayında, 'Arkadaşlarımız sağ olsunlar beni yakıştırıyor. Ben de kulüp üyesiyim, her Galatasaraylı üye gibi buna hakkım var. Liyakatim da var” dedi.
28.03.2019 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
AK Parti'den Cumhur İttifakı açıklaması
AK Parti'den Cumhur İttifakı açıklaması AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "İttifak yapılacak il sayısı 50'yi bulabilir" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "Yeni illerde MHP ile ittifak için arkadaşlarımızın görüşmeleri sürüyor. 20 il için daha değerlendirme yapılıyor" diye konuştu.
13.02.2019 Siyaset
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu...
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu... TEKNOFEST, 17-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,"Amacımız ülkemizi yüksek teknoloji, havacılık ve uzay alanlarında zirveye taşıyacak gençlerimizin çalışmalarıyla toplumsal bir dönüşüm sağlamak" dedi.Kazanan takımları, toplamda 2 milyon TL'nin üzerinde bir ödül bekliyor.
13.02.2019 Ekonomi
Mustafa Denizli: "Arda'ya Türkiye'ye tatile bile gelme dedim"
Mustafa Denizli: "Arda'ya Türkiye'ye tatile bile gelme dedim" Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Arda Turan'la ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
19.10.2018 Kasımpaşa Spor

Benzer Haber Etiketleri

Tgrt Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tgrt haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.