Tgb

Tgb

Son dakika tgb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tgb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tgb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tgb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tgb gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 tgb haberi bulunmuştur. Tüm tgb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
E-ticaret hacmi geçtiğimiz yıla oranla yüzde 116 arttı
E-ticaret hacmi geçtiğimiz yıla oranla yüzde 116 arttı TÜBİSAD, Ticaret Bakanlığı E-Ticaret Bilgi Sistemi’nin (ETBİS) 2022 yılının ilk 6 ayı için açıkladığı verileri yorumladı. Verilere göre sipariş adetleri yüzde 38, sepet tutarı yüzde 57 arttı. Pandemi nedeniyle bir önceki yıl kan kaybeden sektörler bu yıl yükselişe geçti.
16.12.2022 Ekonomi
Samsun Teknopark kendi kategorisinde dördüncü oldu
Samsun Teknopark kendi kategorisinde dördüncü oldu Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) faaliyetlerini sürdüren Samsun Teknopark, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından açıklanan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Endeks Raporu’na göre “Gelişmekte Olan TGB” kategorisinde dördüncülük elde etti.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Esenler teknoloji üssü oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Esenler teknoloji üssü oluyor Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayımladığı kararla kuruldu. Esenler'i bir 'teknoloji üssü' ve bilişim şehri haline getirecek olan bu bölgede, Türkiye'nin ilk akıllı şehir uygulamaları hayata geçecek.
5.06.2021 Siyaset
İstanbul Valiliği'nden '1 Mayıs' açıklaması: 212 kişi gözaltına alındı
İstanbul Valiliği'nden '1 Mayıs' açıklaması: 212 kişi gözaltına alındı İstanbul Valiliği, Taksim'e çıkmaya çalışan 212 kişinin gözaltına alındığını ve haklarında adli işlem başlatıldığını duyurdu.
1.05.2021 Gündem
12 gün evden çalışma imkanı! 1 Aralık'ta başlıyor
12 gün evden çalışma imkanı! 1 Aralık'ta başlıyor Süre uzatıldı. Zorunluluk esnetildi. 1 Aralık’tan itibaren başlıyor. Corona virüs salgını onları da etkiledi. Kalıcı düzenlemeler geliyor. Artık 12 gün evden çalışabilecekler. TEKNOPARK’larda çalışan araştırma geliştirme (AR-GE) personelinin ofisten çalışma zorunluluğu biraz daha esnetiliyor. AR-GE çalışanlarının evden çalışma hakları yüzde 40’tan yüzde 60’a çıkartılacak. Yeni uygulamaya 1 Aralık’tan itibaren başlanacak.
26.11.2020 Çalışma Hayatı
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri...
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri... Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Türkiye'deki tek günlük ziyaretinde Pompeo kilisede Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüştü. Görüşmenin ardından Rüstem Paşa Camii'ye giden Pompeo, Türkiye ziyareti öncesi Fransız gazetesi Le Figaro’ya açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin askeri gücüne değinen Pompeo, "Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri bir endişe kaynağı" ifadelerini kullandı.
17.11.2020 Dünya
Bakanlık açıkladı! 30 Haziran'a kadar uzatıldı
Bakanlık açıkladı! 30 Haziran'a kadar uzatıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ar-Ge ve tasarım merkezlerinin faaliyet raporları ile teknoloji geliştirme bölgelerinde (TGB) faaliyet gösteren işletmelerin mali denetim raporlarını verme süresini 30 Haziran'a kadar uzattı.
17.05.2020 Ekonomi
3 bakanlık açıkladı: Evden çalışabilecekler
3 bakanlık açıkladı: Evden çalışabilecekler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, teknopark şirketleriyle Ar-Ge ve tasarım merkezlerinin, evinden çalışmalarını uygun gördükleri personel sayılarını aylık olarak Bakanlığa bildirip muafiyet ve teşviklerden nisan sonuna kadar faydalanmaya devam edebileceğini belirterek, "İki aylık bu 'geçici' uygulamayla şirketler, merkezlerde çalışan personelin evden çalışmalarının önü açılmıştır." açıklamasında bulundu.
15.03.2020 Çalışma Hayatı
Ar-Ge ve tasarımda 2020 atağı
Ar-Ge ve tasarımda 2020 atağı Sanayi ve teknolojide Türkiye'nin lider ülkeler arasında yer alması için "Milli Teknoloji Hamlesi"ni başlatan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ar-Ge ve tasarım merkezlerindeki dönüşüme odaklandı.
8.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Özlü: Sanayicilerden kesilen TRT payını kaldırıyoruz
Bakan Özlü: Sanayicilerden kesilen TRT payını kaldırıyoruz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Faruk Özlü, Üretim Reform Paketi ile sanayicilerin elektrikteki TRT payının kaldırılacağını söyledi. Söz konusu paket sanayicilerin yükünü azalacağı gibi birçok teşviki de içinde barındırıyor.
10.05.2017 Ekonomi
MİT her şeyi çözdü! FETÖ'cülerin işi bitti
MİT her şeyi çözdü! FETÖ'cülerin işi bitti FETÖ’cülerin deşifre olmamak için ByLock’ta çoğunlukla 9’un üzerinde karakterlerle şifre oluşturduğu belirlendi. MİT raporuna giren analize göre ise örgüt üyeleri ‘tedbirieldenbirakma.01’ gibi şifreler oluşturdu. Ancak ‘tedbir’ işe yaramadı, MİT her şeyi çözdü.
29.09.2021 Gündem
Eski rektör Mehmet Pakdemirli gözaltına alındı
Eski rektör Mehmet Pakdemirli gözaltına alındı Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Pakdemirli, 2010 yılında kendisine "Biz görevi Atatürk'ten aldık. Atamızın izindeyiz" diyen öğrenciyi tehdit etmiş ve 2012'de okuldan atma tehdidini gerçekleştirmişti.
29.09.2021 Gündem
4 Partiden darbeye karşı protesto
4 Partiden darbeye karşı protesto İzmir'de, AK Parti, CHP, Vatan Partisi ve Saadet Partisi gençlik kollarıyla bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ortak etkinlikle darbe girişimini protesto etti.
29.09.2021 Gündem
Alman devlet kanalının başına PKK'lı atandı
Alman devlet kanalının başına PKK'lı atandı Almanya bu kez çok ileri gitti. Devlet kanalı ZDF'ye PKK'lı olduğu ileri sürülen Ali Ertan Toprak'ın yönetici olarak atanması, Almanya'daki Türk toplumunun büyük tepkisini çekti.
17.06.2021 Dünya
Almanya'da Türklerden büyük protesto!
Almanya'da Türklerden büyük protesto! Berlin’de binlerce Türk, Alman Federal Meclisi’nde 2 Haziran’da oylanacak ‘Ermeni soykırımını kabul’ tasarısını protesto etti. Berlin Türk Cemaati Derneği Başkanı: Bu Türkler arasında ciddi bir kırılma yaratacak
29.09.2021 Gündem
Çuval davası para cezasıyla bitti
Çuval davası para cezasıyla bitti Sarayburnu’nda 2 Amerikan askerinin başına çuval geçiren TGB üyesi 13 kişinin yargılandığı davada hakim, bedensel dokunulmazlıklarını ihlal ettikleri gerekçesiyle “kasten yaralama“ suçundan 4’er bin lira adli para cezasına hükmetti.
29.09.2021 Gündem
ABD askerinin başına çuval geçirenlerin cezası belli oldu
ABD askerinin başına çuval geçirenlerin cezası belli oldu 2014 yılında Sarayburnu'nda bir grup ABD askerinin başına çuval geçirdikleri için yargılanan TGB üyesi 13 kişiden 5'i, 4'er bin lira adli para cezasıyla cezalandırıldı...
6.05.2016 Yaşam
İncirlik Üssü’nde ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalışan 2 TGB’liye ev hapsi
İncirlik Üssü’nde ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalışan 2 TGB’liye ev hapsi ADANA’daki İncirlik Üssü’nde, ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalışan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İl Başkanı Yalçın Semir Akarsu ile Cenk Kızılırmak, çıkarıldıkları mahkemece ilk duruşmaya kadar denetimli serbestlik ve ev hapsine çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Adana'da ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalıştılar
Adana'da ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalıştılar Adana'da İncirlik Hava Üssü'nde bir ABD askerinin başına çuval geçirme girişiminde bulunan 2 kişi gözaltına alındı
16.04.2016 Yaşam
Evli öğretmenin tecavüzü ağır geldi çığlığını mezardan duyduk
Evli öğretmenin tecavüzü ağır geldi çığlığını mezardan duyduk Kayseri’de lisede evli matematik öğretmeninin cinsel istismarına uğramayı kendine yediremeyen 17 yaşındaki Cansel Buse K. polis babasının beylik silahıyla intihar etti. 33 yaşındaki öğretmen Bayram Ö. tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Protestoculara göz açtırılmadı
Protestoculara göz açtırılmadı Antalya’da G20 Zirvesi sırasında eylemler yapıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bir eylem sırasında Güllük Caddesi’nde havai fişekler patlayınca büyük panik yaşandı
29.09.2021 Gündem
Lüks araçlarla karşılandı!
Lüks araçlarla karşılandı! G-20’nin Antalya Zirvesi için kente liderlerle birlikte onlara eşlik edecek 13 bin kişi gelecek. Kente geleceklerin ilk ayak basacakları nokta Antalya Havalimanı’ndaki VIP salonu, konuklar için baştan sona yenilendi. Ayrıca 2 dış hatlar terminaline sahip havalimanında, 1’inci Dış Hatlar Terminali 10- 17 Kasım tarihleri arasında sadece G-20 Zirvesi için hizmet verecek.
29.09.2021 Gündem
Çuval davası! ABD’li eski askerden destek
Çuval davası! ABD’li eski askerden destek Sarayburnu’nda bağlı bulunan 71 bordo numaralı USS ROSS adlı ABD savaş gemisinin 3 askerinin başına çuval geçirme eylemine katılan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi 12 kişi hakkında açılan davaya ABD’li emekli Yüzbaşı James C...
29.09.2021 Gündem
5 ilde gerginlik çıktı
5 ilde gerginlik çıktı 1 Mayıs kutlamaları sırasında 5 ilde karşıt görüşlüler arasında gerginlik çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tgb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tgb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.