Tesla Motors

Tesla Motors

Son dakika tesla motors haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tesla motors ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tesla motors haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tesla Motors

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tesla motors gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 tesla motors haberi bulunmuştur. Tüm tesla motors haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım!
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım! Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'ın paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü milyarder Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 'Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi' ifadesine yer verdi.
9.05.2022 Dünya
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi!
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi! SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Uzun süredir Twitter ile gündemde olan Elon Musk’ın Twittter hamlesi sonrası hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Elon Musk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Elon Musk’ın hayat hikayesi…
26.04.2022 Dünya
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru…
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru… Kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Bitcoin yatırımcıları kripto borsa piyasasındaki kur hareketlerini yakından takip edilirken, ABD merkezli çok uluslu banka JPMorgan Chase'in belirli müşterilerine sunmak üzere, yaz aylarının başlarında aktif olarak yönetilecek bir bitcoin fonu kuracağı haberlerinin gelmesi alımları yoğunlaştırdı. Artan alımlardan bitcoin yükselerek 55,000 dolar sınırına yakın işlem görmeye başladı. Peki, 1 bitcoin kaç dolar oldu, bitcoin kaç TL gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte 28 Nisan Bitcoin piyasası…
28.04.2021 Gündem
Elon Musk'tan Tasla Roadster hamlesi!
Elon Musk'tan Tasla Roadster hamlesi! ABD'li ünlü girişimci Elon Musk, yeni nesil Tesla Roadster modeli aracı ‘uçurmak’ için çalıştığını duyurdu. Musk, katıldığı radyo programında, “Bu şeyi insanları öldürmeden nasıl havada tutacağımı çözmeye çalışıyorum” dedi.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple gibi Elon Musk'ın da hesabından sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Bu olayın ardından pek çok kişi Elon Musk kimdir? sorusu araştırıyor. İşte Elon Musk kariyeri ve hayatı hakkında merak eidlenler...
16.07.2020 Gündem
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle!
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle! Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in, NASA ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi bugün gerçekleştirilecek. SpaceX'in fırtlatıldığı anı canlı olarak izlemek isteyenler de Spacex ne zaman fırlatılacak? SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman saat kaçta? Elon Musk kimdir? sorularını aratıyor. İşte SpaceX canlı izleme linki!
30.05.2020 Gündem
Elon Musk'un Starlink projesi panik yarattı!
Elon Musk'un Starlink projesi panik yarattı! Güney Afrika asıllı Amerikalı Tesla Motors ve SpaceX şirketinin CEO'su Elon Musk'ın imzasını taşıdığı hızlı internet amacıyla inşa edilen bir uydu takımyıldızı Starlink projesi dün akşam saatlerinde İngilterede görüntülendi. İngilizler projeyi UFO olarak yorumlayınca ülkede kısa süreli panik yaşandı.
20.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'tan Youtuber'a 1 milyon dolarlık bağış
Elon Musk'tan Youtuber'a 1 milyon dolarlık bağış SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk, bir youtuberın 20 milyon ağaç dikme hedefiyle başlattığı kampanyaya 1 milyon dolar bağışladı.
30.10.2019 Dünya
İnsan beyni hacklenebilir mi?
İnsan beyni hacklenebilir mi? SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk'un geçen aylarda detaylarını verdiği "Neuralink" projesi, teknolojinin insan bedeni ile birleşmesi sonucu doğabilecek etik sorunları yeniden gündeme getirdi.
25.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Elektrikli otobüse ‘esrarlı’ iptal kararı
Elektrikli otobüse ‘esrarlı’ iptal kararı Tesla Motors ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk’ın, Kaliforniya’da konuk olduğu canlı radyo yayınında ikram edilmesi üzerine esrar içmesi şirketin hisselerini tepe taklak ederken, Türkiye’den de tepki gecikmedi.
9.09.2018 Otomobil
Elon Musk canlı  yayında şaşırttı
Elon Musk canlı yayında şaşırttı Tesla Motors ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk, California’da komedyen Joe Rogan’ın internetten yayınlanan programına katıldı.
7.09.2018 Dünya
Beşinci boyut ulaşımla 24 kilometre 20 dakika
Beşinci boyut ulaşımla 24 kilometre 20 dakika Chıcago merkezinden O’Hare Havalimanı arasındaki 24 kilometrelik mesafe 20 dakikanın altına indirecek yeraltı ray sistemi projesi onay aldı.
15.06.2018 Dünya
Tesla’da Elon Musk şoku
Tesla’da Elon Musk şoku Tesla şirketinin bugün yapılacak yıllık yönetim kurulu toplantısında Elon Musk’ın yönetim kurulu başkanlığından, kardeşi Kimbal Musk’ın da yönetim kurulu üyeliğinden alınması önerisi oylanacak.
5.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Uçak gibi trenin bileti 1 dolar!
Uçak gibi trenin bileti 1 dolar! Elon Musk, 30 kilometreyi 8 dakikada alacak yeni toplu taşıma konsepti Hyperloop bilet fiyatının ekonomik olacağını açıkladı
19.05.2018 Dünya
Dünya’nın en  etkili 100 ismi
Dünya’nın en etkili 100 ismi Time dergisi, her sene düzenli olarak yayımladığı ‘Dünya’nın en etkili 100 ismi’ listesini açıkladı.
21.04.2018 Dünya
Uzaydan sonra  Türkiye’de
Uzaydan sonra Türkiye’de Çılgın girişicimci Elon Musk’ın uzaya bile gönderdiği otomobil markası Tesla, Türkiye’ye geliyor. Şirket bu yıl İstanbul’da önce servis kuracak sonrasında showroom açacak
11.02.2018 Otomobil
Tesla’dan tarihi zarar
Tesla’dan tarihi zarar Musk’ın uzaya gönderdiği SpaceX roketinin ardından Tesla, geçen yılın son çeyreğinde 675.4 milyon $’la şu ana kadarki en yüksek çeyreklik zararını açıkladı
8.02.2018 Ekonomi
Elon Musk zarar ettiğini açıkladı
Elon Musk zarar ettiğini açıkladı Elon Musk´ın uzaya gönderdiği SpaceX roketinin ardından Tesla Motors şirketi, şu ana kadarki en yüksek çeyreklik zararı ettiğini duyurdu
8.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Arabayı uzaya park etti!
Arabayı uzaya park etti! Dünyanın çılgın yatırımcısı olarak Tesla, Spacex gibi projelerle tarihe geçen Elon Musk, bu kez de elektrikli aracını kendi ürettiği roketle uzaya çıkararak bir kez daha adını tarihe yazdırdı
7.02.2018 Dünya
Tesla’ya yerli montaj
Tesla’ya yerli montaj Gersan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Serdar Şalcı, Tesla Motors ile geçen ay imzalanan gizlilik anlaşmasına ilişkin açıklama yaptı.
13.01.2018 Ekonomi
Tesla'dan Türkiye için önemli adım
Tesla'dan Türkiye için önemli adım Elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye'deki otomobil satışlarına başlamak için yeni bir adım attı.
5.12.2017 Ekonomi
Gelmiş geçmiş en hızlı otomobil tanıtıldı
Gelmiş geçmiş en hızlı otomobil tanıtıldı Tesla Motors, üretimine 2020'de başlayacağı yeni spor otomobili Roadster'ı tanıttı. 0'dan 100 km/s hıza sadece 1.9 saniyede ulaşabilen spor otomobil, tam dolu şarj ile 1000 kilometre yol giderek bilinen tüm rekorları alt üst etmeye hazırlanıyor.
17.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Tesla’nın elektrikli TIR'ı Semi tanıtıldı
Tesla’nın elektrikli TIR'ı Semi tanıtıldı Tesla Motors, uzun zamandır beklenen elektrikli TIR'ı Tesla Semi'yi tanıttı. Şirketin CEO'su Elon Musk tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Tesla Semi, üstün teknolojik özellikleri ve yüksek menzili ile dikkat çekiyor.
17.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Tesla heyecanı
Tesla heyecanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrikli oto Tesla, uzay aracı SpaceX, Hyperloop gibi çılgın projelerin yaratıcısı ünlü girişimci Elon Musk’la görüştü. ‘Türkiye’nin Otomobili’ hamlesi sonrası gerçekleşen bu buluşma, ‘Elektrikli Tesla ile iş birliği yapılır mı?’ heyecanı yarattı
8.11.2017 Ekonomi
Amber Heard şekilden şekile girdi!
Amber Heard şekilden şekile girdi! Avustralya'daki film çekimin ardından, ABD'deki evine dönen oyuncu Amber Heard, kız arkadaşlarıyla buluşup birlikte yoga yaptı.
28.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tesla Motors ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tesla motors haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.