Son dakika: ABD'den kalleş Türkiye planı! Meğer hedef...
Son dakika: ABD'den kalleş Türkiye planı! Meğer hedef... Akdeniz’e açılacak terör koridoru planında ABD’nin, Fırat Kalkanı sonrası değişikliğe gittiğini belirten askeri bir kaynak, “O hat Lazkiye’den değil, İskenderun’dan geçecekti. Hendek benzeri bir provokasyonla içinde teröristler bulunan onbinlerce kişi Hatay’a yığılacaktı” dedi.
14.02.2018 Gündem
Bozdağ: Türkiye terör koridoruna izin vermeyecek!
Bozdağ: Türkiye terör koridoruna izin vermeyecek! Suriye'nin kuzeyinde, bölgede yaşanan istikrarsızlıktan, iç çatışmadan, güvensiz ortamdan istifade ederek, orada bir terör koridoru oluşturma gayreti olduğuna dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Bozdağ, “Türkiye buna izin vermez. Gereklerini de yaptık, bundan sonra da yapacağız" dedi.
14.10.2017 Siyaset
Dünyayı korkutuyordu! Türkiye engel oldu
Dünyayı korkutuyordu! Türkiye engel oldu Türkiye'nin İdlib hamlesi hem terör koridorunun önüne geçti, hem de ikinci Halep olmasından korkulan İdlib'de katliama dur dedi.
29.09.2021 Gündem
PKK için çok önemli nokta!
PKK için çok önemli nokta! PKK/PYD, Şengal’deki mevzilerine 50 kilometre mesafedeki Tel Afer’e İran üzerinden girip Irak-Suriye hattındaki terör koridorunu güvence altına almak istiyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri