Tercihler

Tercihler

Son dakika tercihler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tercihler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tercihler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tercihler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tercihler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.524 tercihler haberi bulunmuştur. Tüm tercihler haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları KPSS-2024/3 MEB personel alımı tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) farklı branşlarda görevlendirilmek üzere 695 sözleşmeli personel alımı için tercihleri almıştı. KPSS-2024/3 tercih kılavuzuna göre MEB personel alımı 2024 sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB personel alımı tercih sonuçları sorgulama ekranı...
1.02.2024 Gündem
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Emekliye ek zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Emekliye ek zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız. Bunun için kanuni düzenleme ihtiyacı var. En düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 lira için ne yapabileceğimizi çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Kabine'de ele alınacak. Emeklilerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
12.01.2024 Emekli
Grip Nasıl Geçer? Grip Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Grip Nasıl Geçer? Grip Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Günümüzde en sık karşılaşılan hastalıklar içerisinde grip önemli bir yerde bulunmaktadır. Özellikle kış aylarında çok fazla insanın bu hastalıktan şikayetçi olduğu görülmektedir. Tabi grip olanların en büyük amaçları bir an önce bu durumdan kurtulmaktır. Bunun yanında gribe karşı tavuk çorbası, portakal, zencefil ve bal gibi ürünler işe yarayabilir. Ayrıca grip olunduğu zaman bolca sıvı alınıp dengeli beslenmek gerekir. 
2.01.2024 Sağlık
İthalat Rejimi Kararında Değişiklik Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı
İthalat Rejimi Kararında Değişiklik Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı İthalat Rejimi Kararında Değişik Yapılmasına İlişkin Karar, İthalatta İlave Gümrük Vergisi Uygulanmasına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar ve İthalat Tebliğleri Resmi Gazete’de yayımlandı.
31.12.2023 Ekonomi
İthalat rejimi, gümrük vergisi uygulaması resmen değişti
İthalat rejimi, gümrük vergisi uygulaması resmen değişti İthalat Rejimi Kararında Değişik Yapılmasına İlişkin Karar, İthalatta İlave Gümrük Vergisi Uygulanmasına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar ve İthalat Tebliğleri Resmi Gazete’de yayımlandı.
31.12.2023 Ekonomi
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı iptal edildi. İki takım, gün içinde çıkan pankart ve tişört krizleri sebebiyle maça çıkmama kararı aldı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi.
30.12.2023 Şampiy10
KPSS tercih robotu || KPSS 2023/2 tercih robotu aktif mi? ais.osym.gov.tr yerleştirme başvurusu nasıl yapılır?
KPSS tercih robotu || KPSS 2023/2 tercih robotu aktif mi? ais.osym.gov.tr yerleştirme başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla KPSS 2023/2 memur alımı tercihlerinin başladığı bildirildi. 2023 yılının 2. merkezi yerleştirmesi için tercihler başladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2023/2 Tercih Kılavuzu’na aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir” ifadelerine yer verildi. Peki, KPSS 2023/2 tercih robotu aktif mi?
20.12.2023 Eğitim
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi kararı! Dursun Özbek futbolculara açıkladı
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi kararı! Dursun Özbek futbolculara açıkladı Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim derbi öncesi sürpriz bir karar aldı. Teknik direktör Okan Buruk da Fenerbahçe derbisi öncesi 11'ini netleştirmeye başladı. Tecrübeli hoca, İstanbul ekibi karşısında kritik tercihler yapacak.
20.12.2023 Galatasaray
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor…
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 19.00’da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçında olacak. Bu sezon ciddi anlamda şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe, bu sezon 3. Teknik adam değişikliğini yapan, göreve efsane kaptanlarından Rıza Çalımbay’ı getiren Beşiktaş’a konuk olacak.
9.12.2023 İddaa
Tadic, Fred, İrfan Can Kahveci'ye kesik! İsmail Kartal trip atan yıldızı ilk 11'e aldı
Tadic, Fred, İrfan Can Kahveci'ye kesik! İsmail Kartal trip atan yıldızı ilk 11'e aldı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Konferans Ligi H Grubu’nda 2 maçta 6 puanla büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın Ludogorets karşısında yine rotasyona gitmesi bekleniyor. Son dönemde forma giyemeyen yıldızların 11’e dönmeleri beklenirken İsmail Kartal'dan sürpriz tercihler gelmesi oldukça muhtemel...
25.10.2023 Fenerbahçe
Misli’de 151.39 oran yakaladı! 3 maç da son dakika golleriyle geldi…
Misli’de 151.39 oran yakaladı! 3 maç da son dakika golleriyle geldi… Misli’ye gelen kazanıyor, Misli daha yüksek oranlarla kazandırıyor… Bir Misli üyesi dün oynanan maçlar içinden 3 maçlık bir kupon oluşturdu. Yüksek oranlı tercihler yapan üye, 151.39 oranlı bir kupon yaptı.
11.10.2023 İddaa
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi Bitlis'te görev yapan polis memuru Ertuğrul Kırık, görev sırasında silah kazası sonucu hayatını kaybetti.
3.10.2023 Gündem
Fiyatlar arttı, konutta tercihler değişti! 'Hayalet ev'ler için harekete geçilmeli'
Fiyatlar arttı, konutta tercihler değişti! 'Hayalet ev'ler için harekete geçilmeli' Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
3.10.2023 Ekonomi
Ek tercih kayıtları ne zaman başlıyor 2023? ÖSYM 2. ek yerleştirme sonuçları 2023 açıklandı: YKS ek yerleştirme kayıt tarihi
Ek tercih kayıtları ne zaman başlıyor 2023? ÖSYM 2. ek yerleştirme sonuçları 2023 açıklandı: YKS ek yerleştirme kayıt tarihi YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden ilan edilince, Ek tercih kayıtları ne zaman başlıyor 2023? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 27 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. İşte YKS ek yerleştirme kayıt tarihi…
25.09.2023 Eğitim
YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite ek tercihler açıklandı mı, ÖSYM ek tercih sonuçları 2023 nereden öğrenilir? YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş
YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite ek tercihler açıklandı mı, ÖSYM ek tercih sonuçları 2023 nereden öğrenilir? YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite ek yerleştirme sonuçları için gözler ÖSYM’ye çevrildi. YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ek tercih sonuçları merakla adaylar tarafından için geri sayım başladı. İlk tercihlerinde bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar, ek yerleştirme yapmışlardı. Peki, Üniversite ek tercihler açıklandı mı, ÖSYM ek tercih sonuçları 2023 nereden öğrenilir? YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş
23.09.2023 Eğitim
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Yaşam
Ryan Kent'e taktı, oynatmıyor! Cengiz Ünder depremi, Becao’yu perişan etti
Ryan Kent'e taktı, oynatmıyor! Cengiz Ünder depremi, Becao’yu perişan etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kanarya, Antalyaspor’u 3-2 yenerek hem liderliği geri aldı hem de 13 yıl sonra bir ilki yaşadı. Fenerbahçe'deki yeni dönemine rüya gibi başlayan teknik direktör İsmail Kartal da bir kez daha tarihe geçti. İsmail Kartal'ın yaptığı tercihler eleştirinin odağı oldu. Öte yandan Cengiz Ünder ile ilgili kötü haber geldi. İşte detaylar...
18.09.2023 Fenerbahçe
DGS ek tercih hakkı var mı, ek tercihler ne zaman? DGS ek tercih (2. Yerleştirme) kılavuzu yayınlandı mı, ek yerleştirme şartları neler, DGS ek tercih ücreti ne kadar?
DGS ek tercih hakkı var mı, ek tercihler ne zaman? DGS ek tercih (2. Yerleştirme) kılavuzu yayınlandı mı, ek yerleştirme şartları neler, DGS ek tercih ücreti ne kadar? DGS ek tercih var mı, 2023 DGS 2. tercih ne zaman? ÖSYM DGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından herhangi bir üniversiteye geçiş yapamayan adaylar DGS ek tercihler için araştırmalarını hızlandırdı. DGS ek tercihlerde de adaylar sınavdan elde ettikleri puanlara ve kontenjanlara göre tercihlerini yapacak. Kontenjanlar ise kayıtların sona ermesiyle netleşecek. DGS ek tercihler için gözler ÖSYM’den yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, DGS ek tercih ne zaman, DGS boş kontenjanlar ve taban puanlar açıklandı mı?
11.09.2023 Eğitim
Ek tercihler ne zaman 2023? EK TERCİH KILAVUZU 2023: YKS ek tercih ne zaman başlıyor ve bitiyor, ek tercih kimler yapabilir, ek tercihler nasıl yapılır?
Ek tercihler ne zaman 2023? EK TERCİH KILAVUZU 2023: YKS ek tercih ne zaman başlıyor ve bitiyor, ek tercih kimler yapabilir, ek tercihler nasıl yapılır? YKS ek tercih tarihleri ve kılavuzu için gözler Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak duyuruya çevrildi. 2023 YKS tercih sonuçları 19 Ağustos 2023 tarihinde ilan edildi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023 YKS) tercih sonuçlarına göre üniversite kayıtları yapmaya başlandı. YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 30 Ağustos, bireysel kayıtları ise 1 Eylül tarihinde sona erecek. Kayıtların sona ermesiyle ek tercih kılavuzu ile üniversitelerin boş kontenjanları ve taban puanlarına göre 2. Tercih süreci başlayacak. Peki, YKS ek tercih kılavuzu yayınlandı mı, Ek tercihler ne zaman?Üniversite YKS ek tercih (2. yerleştirme) kılavuzu ile ek tercihler ne zaman başlıyor? YKS ek tercih ücreti ne zaman yatırılacak 2023?
1.09.2023 Eğitim
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
28.08.2023 İddaa
ÖSYM YKS tercih sonuçlarını açıkladı! Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı
ÖSYM YKS tercih sonuçlarını açıkladı! Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS tercih sonuçları açıklandı. Sonuçlar internet üzerinden erişime açıldı. Milyonlarca adayın merakla beklediği YKS tercih sonuçları duyurusu geldi. Adaylar, TC kimlik no ve aday şifresi ile hangi üniversite ve programa yerleştiğini görüntüleyebilecek. Ayrıca üniversite kayıt tarihleri de belli oldu. Buna göre tercih sonucuna göre bir üniversite ve programa yerleşen öğrenciler 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirecek. Herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar için ek tercih maratonu başlayacak. YKS tercih sonuçları ekranında adaylar yerleştikleri üniversitenin adı, bölüm, tercih sırası, yerleştirilme sırası ve puan türünü görüntüleyebilirler. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla adaylar hızlı sorgulama yapmak istiyor. Sistemde zaman zaman yoğunluk yaşanırken adaylar üniversite yerleştirme sonuçlarını mobil uygulama ile daha kolay öğrenebilirler.
19.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Tercihler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tercihler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.