Tencere

Tencere

Son dakika tencere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tencere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tencere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tencere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tencere gelişmeleri de dahil olmak üzere 746 tencere haberi bulunmuştur. Tüm tencere haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var?
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var? 19- 22 Mart Salı ve Cuma günleri BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Özellikle çeyiz alışverişi yapacaklar ve mutfak araç gereçlerini yenilemek isteyenler için yemek takımları, bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken mübarek Ramazan-ı Şerif'e özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. İşte,19-22 Mart 2024 Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi
18.03.2024 Ekonomi
BİM 12-15 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı: Alışveriş için bu hafta BİM raflarında indirimli neler var?
BİM 12-15 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı: Alışveriş için bu hafta BİM raflarında indirimli neler var? BİM aktüel katalog güncellendi. 12-15 Mart 2024 günlerinde BİM mağazalarında yerini alacak indirimli ürünler sıralandı. Farklı seçeneklerin olduğu ürünler arasında bardak takımları, tencere ve tava takımları yer aldı. Ramazan ayına özel iftariyelik ve sahurluk malzemelerde de BİM ürünleri indirime girdi. İşte 12-15 Mart 2024 BİM indirimli ürünler listesi....
11.03.2024 Ekonomi
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz!
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz! Bursa'da kötü koku ihbarı sonrası 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıkartıldı. Bu sırada Merda Aydınoğlu (60), "Her şeyimi alıyorsunuz, eşyalarımı kamyondan çıkarın" diyerek ekiplere tepki gösterip, kamyonun peşinden gitti.
7.02.2024 Gündem
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor Mutfağın en çok kullanılan aracı tencere ve tavalardır. Ancak bir de bakmışsınız zamanla kararmış. Bir daha kullanmak istemeyeceğiniz yanmış tencere tavayı bir yıkamada eski haline döndüreceğniz bir yöntem var. Ve oldukça basit...
7.02.2024 Yaşam
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta  son 1 yılda 50 bin deprem oldu
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta son 1 yılda 50 bin deprem oldu Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Yaşam
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Gündem
Un helvasında yeni yöntem: Margarin yerine tencere bunu ekleyin- Pamuk gibi oluyor
Un helvasında yeni yöntem: Margarin yerine tencere bunu ekleyin- Pamuk gibi oluyor Tam kıvamında un helvası pişirmenin yeni yönteminde margarin yerine tencere bu konuluyor.
1.02.2024 Yazarlar
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
Ad Aktarması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mecaz-I Mürsel (Ad Aktarması) Örnekleri Nelerdir?
Ad Aktarması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mecaz-I Mürsel (Ad Aktarması) Örnekleri Nelerdir? Günlük yaşamda en çok kullanılan dil bilgisi konuları içerisinde Ad aktarması gelir. Bu kural aynı zamanda mecazi Mürsel olarak da ifade edilmektedir. Genel çerçevede bir kelimenin başka bir kelime yerine kullanılması biçiminde anlatılabilir. Bazı durumlarda bu benzetme olarak da ön plana çıkar.
21.01.2024 Eğitim
Rüyada Tencere Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yemek Pişirmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Tencere Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yemek Pişirmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada tencere görmek resmi makamlar ile yapılacak olan işlerin olumlu sonuçlanacağını gösteren bir rüyadır. Rüyada tencere görmek maddi olarak daha iyi bir hayat yaşanacağı şeklinde de yorumlanabilir.
16.01.2024 Eğitim
Balgam Nasıl Geçer? Balgam Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Balgam Nasıl Geçer? Balgam Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Balgam, öksürük ile birlikte gelen özellikle sonbahar ve kış döneminde görülen rahatsızlıklardan biridir. Balgam söktürücü şuruplar, haplar ya da doğal çaylar ile kolayca geçebilecek rahatsızlıklardan biridir. Özellikle zencefilli ve ballı kürler ile geçmeyen öksürükler kolay bir şekilde giderilebilir.
28.12.2023 Sağlık
BİM 19-22 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kahve makinesi, düdüklü tencere fiyatları düştükçe düştü!
BİM 19-22 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kahve makinesi, düdüklü tencere fiyatları düştükçe düştü! BİM 19-22 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri ucuz alışveriş yapmak isteyenler için hazırlanan BİM güncel katalogda bu hafta tencere seti, çerezlik set, kek kalıbı, düdüklü tencere, kahve makinesi fiyatları indirimli olarak satışa sunuldu. İşte 19-22 Aralık 2023 BİM aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
20.12.2023 Ekonomi
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Dut kurusu hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdiren kürlerin başında yer almaktadır. Sindirimi en hızlı çalıştıran besinlerden biri duttur. Dut içerisinde barındırdığı vitaminleri ile kalsiyum alımını desteklemektedir. Kilo vermek isteyen kişiler bir yandan da vitamin kazanma hedefi içerisindedir.
16.12.2023 Sağlık
Adet Söktürücü Soğan Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...adet Söktürücü Soğan Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Adet Söktürücü Soğan Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...adet Söktürücü Soğan Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Adet söktürücü olarak bilinen soğan kürü günümüzde pek çok kadının tükettiği kürlerden biridir. Soğan kabuklarının kaynatılması ile hazırlanan bu kürün kan sulandırıcı özelliği bulunmaktadır. Düzensiz adet gören kişiler bu tarifi uygulamaktadır. Soğan kürü adet söktürücü özelliği ile bilinen en etkili yöntemlerdendir.
15.12.2023 Sağlık
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu!
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu! ŞOK 1-7 Kasım aktüek katalog 2023 yayınlandı. ŞOK kışlık mont, yağmurluk indirimleriyle Kasım ayına girdi. Raflarda yerini alan indirimli ürünler arasında mutfak malzemeleri, tencere ve tava da yer aldı. Mobilya çeşitleinde dev indirimlerin yapıldığı güncel katalog müşterileri heyecanlandırdı. İşte 1-7 Kasım ŞOK aktüel katalog 2023....
31.10.2023 Ekonomi
BİM 19-22 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı | Oyun hamuru 29 TL, blender 79 TL! Sürpriz BİM ürünü var!
BİM 19-22 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı | Oyun hamuru 29 TL, blender 79 TL! Sürpriz BİM ürünü var! BİM 19-22 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM oyun hamuru, mutfak setleri, blender ve düdüklü tencere seti indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda katlanabilir elektrikli bisiklet de yer aldı. Öte yandan mutfak ürünlerinde de sürpriz kampanya yer aldı. İşte 19-22 Eylül BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi.
17.09.2023 Ekonomi
Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır? Düdüklü Tencere Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır? Düdüklü Tencere Kullanırken Yapılması Gerekenler... Düdüklü tencereler yemeklerin pişirme süresini kısaltan, hem zamandan hem de enerji kullanımından tasarruf etmeye yardımcı bir mutfak aracıdır. Ayrıca düdüklü tencerede pişen yemekler hava almadan kendi buharını da içeride tutması nedeniyle daha lezzetli olur.
11.07.2023 Gündem
Kurban Bayramında et tüketimine dikkat! 24 saat uyarısı geldi
Kurban Bayramında et tüketimine dikkat! 24 saat uyarısı geldi Kurban Bayramı geldi çattı. Kurban Bayramında beslenmemiz değişkenlik gösteriyor ve bayram süresince et tüketimimiz artıyor. Kurban Bayramı'nda; etin tüketim zamanına, pişme süresine, kurbanın kesilmesine kadar birçok dikkat etmemiz gereken unsur var. Peki Kurban eti ne zaman tüketilmeli? Kesilir kesilmez et tüketimi sağlıklı mı? ya da Kurban eti nasıl tüketilmeli? İşte bu soruların yanıtları...
28.06.2023 Gündem
BİM 20-23 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG 2023 yayınlandı! BİM termos, Airfryer fiyatları bu katalogda dibi gördü!
BİM 20-23 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG 2023 yayınlandı! BİM termos, Airfryer fiyatları bu katalogda dibi gördü! birlikte düştü. Ucuz alışveriş yapanların merakla beklediği yeni BİM katalogunda airfryer, düdüklü tencere de indirimli olarak raflarda yerini aldı. Yaz mevsiminin en çok ihtiyaç duyulan ürünleri indirimli fiyatlarıyla tüketiciye sunuldu. İşte 20-23 Haziran BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
17.06.2023 Ekonomi
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Ağıralioğlu, "Benim öngörebildiğim bir sonuçtu. Seçmenin beklentileri ve hassasiyetleri kırmızı çizgilerle ilgili hatırlatıcı olduğum bir dünya şey söyledim ama muvaffak olamadım." ifadelerini kullandı. "6'lı masa yanlıştı" diyen Ağıralioğlu, "Masa genel olarak hayata değmez, entelektüel tartışmalara sıkıştı. Millet böyle gördü. Masa ilk defa gerçek gündemle toplandı. Aday kim olsun diye ve çöktü." şeklinde konuştu.
7.06.2023 Gündem
BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye indi! BİM'de 19 Mayıs sürprizi...
BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye indi! BİM'de 19 Mayıs sürprizi... BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM scooter A6 Pro yeni haftanın en cazip ürünü oldu. Ucuz alışveriş yapanların merakla beklediği indirimli ürünler listesinde hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye düştü. Birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarlar yer aldı. Raflardaki yerini alanlar arasında temizlik malzemeleri ve annelerin en sevdiği BİM tost makinesiyle, parlak tencere ve tava takımları yer aldı. İşte 19 Mayıs BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünlerde sürpriz liste...
15.05.2023 Ekonomi
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay Kocası kalp krizi geçirip hayatını kaybeden ve teknesinin motoru bozulan 68 yaşındaki Brezilyalı kadın, bir hafta boyunca kocasının cansız bedeni ile Amazon nehrinde sürüklendi. 'Bu kadarı ancak filmlerde olur' denecek hikaye bugün dünya basınında dikkat çekti.
8.04.2023 Dünya
Devlet desteği ile kendi işini kurdu, şimdi ise yurt dışına ihraç ediyor
Devlet desteği ile kendi işini kurdu, şimdi ise yurt dışına ihraç ediyor Şırnak'ta KOSGEB desteği alan girişimci, kısa süre içinde kendi çikolata atölyesini kurdu. Girişimci Ata Bilen, tencerede başladığı üretime şimdi ise açtığı işletmede devam ederek 20 kişiye de istihdam sağladı.
9.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tencere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tencere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.