Teminat

Teminat

Son dakika teminat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teminat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teminat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teminat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teminat gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.125 teminat haberi bulunmuştur. Tüm teminat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.
25.03.2024 Dünya
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu Bir dönem çok popüler olan İstanbul taksi plakası artık güç kaybetmeye başladı. Minibüslerin ve dolmuş plakalarının taksi plakasına dönüşmesi, online seyahat hizmeti veren firmaların artması, korsan taksilerin daha fazla tercih edilmesi gibi durumlar nedeniyle taksi plakaları uzun zaman sonra 6 milyon liranın altına geriledi.
23.03.2024 Ekonomi
Kripto paraya vergi mi gelecek? Kripto para piyasasına son durum
Kripto paraya vergi mi gelecek? Kripto para piyasasına son durum Kripto paralara düzenleme için çalışmalar devam ediyor. 31 Mart seçimlerinden sonra Meclis'e gelmesi planlanan düzenleme için kripto para piyasasında işlem vergisi alınması planlanıyor.
24.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek açıkladı! Sermaye artırımı hamlesi
Bakan Şimşek açıkladı! Sermaye artırımı hamlesi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "İhracatçımızın her zaman yanındayız. Eximbank’ın sermayesini son 7 ayda üçüncü kez artırıyoruz" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 2 Şubat haftasında 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı.
8.02.2024 Ekonomi
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nun toplantısı sona erdi. MGK sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride "Türkiye'nin kararlılıkla uyguladığı milli güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir." ifadeleri yer aldı.
25.01.2024 Gündem
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak Bundan sonraki dönemde piyasadaki dengeleri bozan hayvan ithalatının sadece devlet tarafından yapılacağını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Artık özel sektör olmayacak. ESK ve birlikler taleplerini bize iletecek. Biz uygun gördüğümüz kadar hayvanı seçerek getireceğiz. Aşıları yapılmış hayvanların garantisi de biz olacağız. Satış yasağı ile al-satlarla fiyatlar etkilenmeyecek. Temel amacımız besicilerimizi güçlendirmek, aile işletmelerinin hacmini büyütmek ve ithalatı da zamanla bitirmek” diye konuştu.
22.01.2024 Ekonomi
Evi olanlar için kritik uyarı! Zeyilname yaptıran teminat artışından yararlanıyor
Evi olanlar için kritik uyarı! Zeyilname yaptıran teminat artışından yararlanıyor Evi olan milyonlar için önemli bir uyarı yapıldı. Vatandaşların vakit kaybetmeden bankalarına başvurması istendi. 2024 başından itibaren DASK kapsamında zorunlu deprem sigortasında önemli değişikler oldu ve yeni uygulama başladı. Yeni düzenleme ile DASK’ın verdiği teminatlar iki katına çıktı, 2024 yılı sonrası için zeyilname kalktı, zorunlu deprem sigortasına enflasyon koruması geldi. Peki, yeni uygulama hem DASK poliçesi olanları hem de yeni sigorta yatıracakları nasıl etkileyecek?
22.01.2024 Ekonomi
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak Trafik sigortasında baz primleri şubat ayında da yüzde 10 artacak.
15.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL Zorunlu trafik sigortasında son yapılan değişiklikten sonra 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifeler merak ediliyordu. Zorunlu trafik sigortasında 2024 yılı ücretleri güncellendi. Peki İstanbul ve Ankara'da en düşük ve en yüksek trafik sigortası ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.01.2024 Ekonomi
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilerin ikramiyeleri hesaba yatıyor!
Çalışan emeklilerin ikramiyeleri hesaba yatıyor! Çalışan emeklilere 5 bin liralık destek ödemesi bugün banka hesaplarına yatırılmaya başlandı. Çalışan emeklilere 5 bin lira destek verilmesini öngören düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
29.12.2023 Emekli
BES'te yeni dönem başlıyor! 1 Ocak itibarıyla geçerli olacak, kefil ve teminat detayı
BES'te yeni dönem başlıyor! 1 Ocak itibarıyla geçerli olacak, kefil ve teminat detayı Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammıyla birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi kesintisinde ücretler değişti. Konuyla ilgili SGK Uzmanı Emin Yılmaz açıklamalarda bulunarak BES hakkındaki yeni değişiklerle ilgili bilgi verdi.
29.12.2023 Emekli
Deprem sigortası prim ve metrekare bedelleri artırıldı! Azami teminat tutarı 1 milyon 272 bin TL'ye çıkarıldı
Deprem sigortası prim ve metrekare bedelleri artırıldı! Azami teminat tutarı 1 milyon 272 bin TL'ye çıkarıldı Zorunlu Deprem Sigortası'nda asgari prim tutarları ile sigorta hesabına esas olan metrekare bedelleri artırıldı.
28.12.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Teminat bedelleri artacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Teminat bedelleri artacak Zorunlu trafik sigortası azami prim tutarıyla ilgili geçtiğimiz günlerde yönetmelikte yapılan değişiklik 22 milyon araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Peki bu değişiklik ne gibi yenilikleri beraberinde getirecek ve yönetmeliğin araç sahiplerine yansıması nasıl olacak?
27.12.2023 Ekonomi
Bankalar Fed'in yeni destek fonundan borçlandı! Son f haftada rekor kırıldı
Bankalar Fed'in yeni destek fonundan borçlandı! Son f haftada rekor kırıldı Bankalar faiz indirimlerine yönelik bahislerin artmasıyla birlikte son bir hafta içinde ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yeni destek fonundan rekor miktarda borçlandı.
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması!
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması! 'Yedinci Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye yüzyılında, herkes için daha güven veren, herkes için daha erişilebilir olan güçlü bir adalet sistemini hayata geçireceğiz“ ifadelerine yer verdi.
14.12.2023 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar Trafik sigortalarında her ay yüzde 2 yapılan artış 2024 yılından itibaren yüzde 5 olarak uygulanması kararı alındı. Ayrıca teminat tutarlarında da yükseliş gerçekleştirildi. Ayrıca kaza halinde ortaya çıkan maddi ve manevi teminatlarda da artış yapıldı.
14.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan 'fiyat istikrarı' açıklaması
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan 'fiyat istikrarı' açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan'dan fiyat istikrarı açıklaması. Erkan, merkez bankalarının toplumsal refaha katkılarının ancak fiyat istikrarına odaklanan para politikasıyla gerçekleştiğini vurguladı.
11.12.2023 Ekonomi
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler Google, bir ülkede daha Dijital Telif Yasası hükümlerine boyun eğdi. Buna göre; Google, Kanada'da her yıl dijital yayıncılar için yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacak. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Ali Murat Kırık sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yasa acilen çıkmalı. Bu yasa ile, Google'ın hangi kuruma, hit başına nekadar ödeme yapacağı teminat altına alınmalı." dedi. Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, "Türkiye'deki dijital yayıncıların haklarını koruyacak yasayı çıkaracağız, üzerimize düşeni yapmaya hazırız." diye konuştu. Geçtiğimiz hafta sabah.com.tr'ye konuşan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası'nın hayata geçirileceğini, çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti.
30.11.2023 Gündem
Kredi kararı! Yeni dönem başlıyor, erişim kolaylaşacak, limit sorunu kalmayacak
Kredi kararı! Yeni dönem başlıyor, erişim kolaylaşacak, limit sorunu kalmayacak Kredi kullanımında yeni bir dönem başlıyor. Krediye erişim sorununu ortadan kaldırmaya yönelik adımlar atılıyor. Türkiye'nin ekonomik büyümesinin lokomotifi olan ihracatcıya devlet desteği büyüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, krediye erişimi kolaylaştıracak yeni adımı açıkladı. Bakan Şimşek, "Türk Eximbank, katma değerli ve yüksek teknolojili ihracat yapan firmaların finansman sorunlarını çözme amacıyla, teminat mektubunun yanı sıra farklı teminat türleriyle kredi kullandırılmasını sağlayacak" diye konuştu.
13.11.2023 Ekonomi
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
13.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teminat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teminat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.