Telekulak

Telekulak

Son dakika telekulak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telekulak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telekulak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telekulak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telekulak gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 telekulak haberi bulunmuştur. Tüm telekulak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle salı günü Mersin Taşucu’ndan Antalya Gazipaşa açıklarındaki Yörükler 1 kuyusuna uğurlanan Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han’ın destekçileri Kıbrıs şehitlerimiz oldu.
11.08.2022 Gündem
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi...
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi... Abdülhamid Han Gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yola çıktı. Bu gelişme Yunanistan'da kısa sürede manşetlerdeki yerini aldı. Yunan medyası 'Erdoğan'ın bayramı sondaj kulesiyle başladı' başlıkları attı. CNN Yunanistan geminin göreve başladığı tören için 'Erdoğan güç gösterisi yaptı' yorumunda bulundu.
9.08.2022 Dünya
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü...
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü... Yunanistan'da casus yazılım skandalının sarsıntıları devam ediyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis 'özür' geldi. Ancak bu özrün Miçotakis'i kurtaramayacağı belirtiliyor. İşte skandal sonrası Miçotakis'i bekleyen tehlike...
9.08.2022 Dünya
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu...
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu... Atina'da 'telefon dinleme' skandalının sarsıntıları sürüyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis sessizliğini bozdu. Miçotakis, muhalefetteki Panhelenik Sosyalist Hareket (PASOK) lideri Nikos Androulakis’ten, 2021'de Yunanistan istihbarat servisinin kendisini dinlediğini bilmediği için özür dileyerek, 'Haberim yoktu, buna asla izin vermezdim. Bay Androulakis'e yapılan hata için bir özür borçluyum' dedi.
8.08.2022 Dünya
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, yolsuzlukla suçlandığı "telekulak" davasında, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2021 Dünya
Eski emniyet müdürüne FETÖ/PDY üyeliğinden dava
Eski emniyet müdürüne FETÖ/PDY üyeliğinden dava Antalya'da, 2009-2013 yılları arasında, aralarında siyasetçi ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 130 kişiyi yasa dışı dinledikleri gerekçesiyle 15 sanıklı 'telekulak' davasında yargılanan ve hakkında verilen beraat kararı Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 2'nci Ceza Dairesi'nce bozulan dönemin İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz hakkında 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan da dava açıldı. Yeniden görülecek telekulak davası ile örgüt üyeliğinden açılan yeni dava, mahkemece birleştirildi.
29.07.2019 Gündem
Teröristler Türkiye sınırına konuşlandı
Teröristler Türkiye sınırına konuşlandı Suriye’de PKK/PYD’ye devlet sözü veren ABD, teröristleri düzenli orduya dönüştürmeye çalışıyor. Pentagon ve CIA uzmanlarının eğittiği 400 terörist "kuzey ordusu" adıyla Türkiye sınırına konuşlandı.
10.01.2018 Dünya
Binlerce insanın hayatını kararttı! İşte 1 numara
Binlerce insanın hayatını kararttı! İşte 1 numara İşte Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'un ismini açıkladığı ve Mor Beyin yazılımını yapan TÜBİTAK çalışanı FETÖ firarisi Kemalettin Cengiz Erbakırcı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! FETÖ'nün telekulağı Türkiye'yi okyanus ötesinden dinlemiş
Son dakika! FETÖ'nün telekulağı Türkiye'yi okyanus ötesinden dinlemiş Son dakika! Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen eski bir hakim hakkında açılan davanın iddianamesinde, örgütün soruşturma bahanesiyle siyasetçi, bürokrat, iş adamı, akademisyen, dernek, vakıf, şirket gibi birçok kişi ve kuruluşu, yasa dışı şekilde ABD'nin de aralarında bulunduğu birçok yerden, 3 yıl 7 ay süreyle dinlediğine yer verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün telekulağı Türkiye'yi okyanus ötesinden dinlemiş!
FETÖ'nün telekulağı Türkiye'yi okyanus ötesinden dinlemiş! Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen eski bir hakim hakkında açılan davanın iddianamesinde, örgütün soruşturma bahanesiyle siyasetçi, bürokrat, iş adamı, akademisyen, dernek, vakıf, şirket gibi birçok kişi ve kuruluşu, yasa dışı şekilde ABD'nin de aralarında bulunduğu birçok yerden, 3 yıl 7 ay süreyle dinlediğine yer verildi.
29.09.2021 Gündem
İnternet trafiği polise açılacak
İnternet trafiği polise açılacak KHK ile polise verilen internete ve abonelere ilişkin bilgilere erişme yetkisi, telekom operatörlerinde kaygı yaratt
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Adana Emniyet Müdürü Ak’ı dinledi
Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Adana Emniyet Müdürü Ak’ı dinledi Adana Emniyet Müdürü Ak: "FETÖ operasyonlarında 1 doları ilk kez biz bulduk"
29.09.2021 Gündem
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü, FETÖ'cülere 2001'de 'haşhaşi' deyince kızağa alınmıştı
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü, FETÖ'cülere 2001'de 'haşhaşi' deyince kızağa alınmıştı ADANA Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Osman Ak, 2001 yılında Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada, tanık olarak dinlendiği bir davada 'Fetullahçı yapılanma' ile ilgili olarak 'Haşhaşi' benzetmesini ilk kez söylemesiyle dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
400 klasör dinleme kaydı
400 klasör dinleme kaydı Ergenekon davasının devam eden soruşturması kapsamında dönemin savcılarının yaklaşık 400 klasörlük dosyada siyaset, iş, sanat ve medya dünyasından önemli isimleri şüpheli olarak dinlediği de ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kosova'da göstericiler başbakanlığa giriş çıkışları kapattı
Kosova'da göstericiler başbakanlığa giriş çıkışları kapattı Kosova’da geçtiğimiz günlerde patlak veren telekulak skandalı ve yolsuzluklara karşı mücadele protestoları Kosova başkenti Priştine’de sürüyor. Öğlen satlerinde düzenlenen protestolara katılan binlerce kişi, başbakanlık binası önünde yolsuzluklar için Kosova’nın en üst düzey yetkililerini kınarken, polis yoğun güvenlik önlemi aldı.
17.06.2021 Dünya
Fidan’ın sağ koluydu!
Fidan’ın sağ koluydu! Bir dönem MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın sağ kolu olan Basri Aktepe FETÖ soruşturmasında tutuklandı. CHP’li Baykal, 2008’de Aktepe’yi işaret etmiş, 2 yıl sonra kaset komplosuna hedef olmuştu.
29.09.2021 Gündem
41 telekulakçı polis kayıplara karıştı
41 telekulakçı polis kayıplara karıştı Ankara Savcılığı'nın ünlülerin yasadışı dinlenmesi ile ilgili yürüttüğü soruşturmada şüpheli 41 istihbaratçı hakkında yakalama kararı çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
AİHM "tele kulak" davasında Rusya'yı mahkum etti
AİHM "tele kulak" davasında Rusya'yı mahkum etti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Rusya'yı, bir vatandaşının cep telefonunu gizlice dinlediği için mahkum etti.
4.12.2015 Dünya
Avrupa'yı karıştıracak telekulak iddiası
Avrupa'yı karıştıracak telekulak iddiası Almanya Federal İstihbarat Teşkilatının (BND), dost ülkeleri sistematik olarak dinlediği öne sürüldü.
8.11.2015 Dünya
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme!
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme! Siyasetçi, bürokrat, işadamı ve çok sayıda ünlü kişinin yasa dışı dinlenmesiyle ilgili eski emniyet görevlileriyle ilgili dava açılırken, yargı ayağıyla ilgili de adım atıldı. HSYK 100 hakimle ilgili inceleme başlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş!
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş! Paralel Devlet Yapılanması’nın, aralarında Caroline Koç ve Vuslat Doğan Sabancı gibi isimlerin de olduğu iş dünyası ile çok sayıda gazeteci ve siyasetçiyi dinlediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş Paralel Devlet Yapılanması'nın iş dünyasını ve gazetecileri dinlediği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
18 ilde telekulak operasyonu
18 ilde telekulak operasyonu Sivas merkezli olarak 18 ilde ’paralel yapı’ operasyonu kapsamında yasa dışı dinleme faaliyetlerinde bulundukları iddiasıyla 35 polis hakkında gözaltı kararı çıkarıldı...
29.09.2021 Gündem
İlhan Elieyioğlu tutuklandı
İlhan Elieyioğlu tutuklandı Ankara merkezli 'telekulak' operasyonunda mahkemeye sevk edilen TİB eski Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İlhan Elieyioğlu, tutuklandı
29.09.2021 Gündem
13 ilde istihbaratçılara telekulak operasyonu!
13 ilde istihbaratçılara telekulak operasyonu! Yasadışı dinleme iddiasıyla 40 polis gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telekulak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telekulak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.