Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

Son dakika Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telekomünikasyon iletişim başkanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 522 telekomünikasyon iletişim başkanlığı haberi bulunmuştur. Tüm telekomünikasyon iletişim başkanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'cü Basri Aktepe'ye 12 yıl hapis cezası
FETÖ'cü Basri Aktepe'ye 12 yıl hapis cezası Yargıtay 16. Ceza Dairesi, eski istihbaratçı Basri Aktepe'ye FETÖ üyeliğinden verilen 12 yıl hapis cezasını onadı.
4.03.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin davada flaş gelişme
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin davada flaş gelişme Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili 9 üst düzey kamu görevlisinin yargılandığı davada 3 sanığa "görevi kötüye kullanma" suçundan 1 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi, 6 sanık beraat etti.
5.02.2021 Gündem
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine maruz kalan Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazdı. Darbeci hainlere geçit vermeyen halk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
15.07.2020 Gündem
FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçıya 12 yıl hapis!
FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçıya 12 yıl hapis! FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçı Basri Aktepe, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
27.09.2019 Gündem
Hayko Cepkin o hayranını dava etmişti! Karar çıktı...
Hayko Cepkin o hayranını dava etmişti! Karar çıktı... Hayko Cepkin cep telefonundan kendisini 5 bin 200 kere arayan hayranına karşı açtığı davayı kazandı. ‘Aramaları hatırlamıyorum’ diyen ısrarcı hayran en üst sınırdan 6 ay hapis cezası aldı.
4.07.2019 Magazin
Son dakika... Basri Aktepe için yakalama kararı!
Son dakika... Basri Aktepe için yakalama kararı! MİT'e bağlı Elektronik ve Teknik İstihbarat Daire Başkanlığı'nın eski başkanı Basri Aktepe hakkında yakalama kararı çıkarıldı. MOBESE'nin 'B'sinin Basri Aktepe'den geldiği biliniyor. Aktepe, 7 Kasım'da adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
16.11.2018 Gündem
Poyrazköy’deki ihbar maillerine yeniden inceleme
Poyrazköy’deki ihbar maillerine yeniden inceleme İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Poyrazköy, Balyoz ve Ergenekon’da davalarında kumpas kurulduğu gerekçesiyle açılan soruşturmalar devam ediyor.
7.04.2018 Gündem
Veri güvenliğinde büyük hamle
Veri güvenliğinde büyük hamle FETÖ ihanetinden ders alan Türkiye, veri güvenliği için 3 konteynır veri merkezi aldı. Acil durumlarda verileri yedekleyecek olan merkezler 7/24 kameralarla izlenecek
28.01.2018 Bilim ve Teknoloji
9 yıl sonra gelen ihbar dosyayı açtırdı
9 yıl sonra gelen ihbar dosyayı açtırdı 9 yıl önce öldürülen Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel cinayetiyle ilgili cezaevinden gelen 12’nci ihbar, dosyayı yeniden açtırdı. İhbarcı savcıya ifade verdi. Onlarca ünlünün cinayetle ilgili ifadeleri alınmıştı
16.11.2017 Yaşam
FETÖ’cüler, Jetski bozulunca kaçamadılar
FETÖ’cüler, Jetski bozulunca kaçamadılar Bodrum Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, dün saat 02.00 sıralarında, Akyarlar Mahallesi açıklarındaki uluslararası sularda kaçaklar olduğunu tespit etti.
29.09.2021 Gündem
Eski Gana Büyükelçisi FETÖ'den tutuklandı
Eski Gana Büyükelçisi FETÖ'den tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında firari olarak aranırken Kadıköy'de saklandığı evde yakalanan eski Gana Büyükelçisi Şentürk Uzun tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Peş peşe gözaltı haberleri geliyor...
Son dakika! Peş peşe gözaltı haberleri geliyor... Ülke genelinde devam eden FETÖ operasyonlarında bu sabahtan itibaren peş peşe gözaltı haberleri geliyor. İstanbul, Ankara ve Bursa başta olmak üzere operasyonlar devam ediyor. Şu an itibarıyla gözaltı kararı sayısı 150'yi geçti. Bunlardan 100'e yakını gözaltına alındı. Operasyonlar devam ediyor... Son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün teknik ordusuna operasyon
FETÖ'nün teknik ordusuna operasyon Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) bilişim yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 8 ilde başlatılan operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 105 kişiden 52'si yakalandı.
29.09.2021 Gündem
“IP verip ‘verilerin hepsini sil’ dediler”
“IP verip ‘verilerin hepsini sil’ dediler” Devletin önde gelen kademelerindeki kilit isimlerin kullandığı ve kriptolu hatların da arasında bulunduğu telefonların yasa dışı dinlendiği iddialarına yönelik davanın görülmesine dün devam edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ, TSK'ya böyle sızmış!
FETÖ, TSK'ya böyle sızmış! 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'nün TSK içinde büyük bir kadrolaşma içinde olduğu ortaya çıktı. FETÖ, 1970'li yıllardan itibaren TSK'nın içine sızmaya başlamış.
29.09.2021 Gündem
Kriptolu telefonlar 45 saniyede kırıldı!
Kriptolu telefonlar 45 saniyede kırıldı! Dinlendiği iddia edilen devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarını inceleyen bilirkişinin şifreli konuşmaları çözmesi sadece 45 saniye aldı.
29.09.2021 Gündem
Orgeneral Akar'ın müşteki olduğu Polatlı darbe davası başlıyor
Orgeneral Akar'ın müşteki olduğu Polatlı darbe davası başlıyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Ankara'nın Polatlı ilçesindeki 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında görevli 330 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması yarın başlıyor.
29.09.2021 Gündem
Darbe girişimine dair 800 bin dijital veri inceleniyor
Darbe girişimine dair 800 bin dijital veri inceleniyor FETÖ kumpası operasyonlarının merkezi olduğu gerekçesiyle lağvedilen TİB merkezinde, şimdi Siber Suçlarla Mücadele Dairesi kumpasları ortaya çıkarıyor. Tüm sistemleri sunucuları yenilenen merkezde, üst düzey siber güvenlik yöntemleri uygulanıyor
29.09.2021 Gündem
‘Hedef koordinatlarda onların evi de vardı’
‘Hedef koordinatlarda onların evi de vardı’ İtirafçı Yüzbaşı Ali Pehlivan, Gökhan Sönmezateş’ten aldığı emir doğrultusunda Başbakan Yardımcısı Canikli, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve eski Bakan Eker ile 5 yabancı elçinin oturduğu blokların da F-16’ların hedefinde olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
İnternet trafiği polise açılacak
İnternet trafiği polise açılacak KHK ile polise verilen internete ve abonelere ilişkin bilgilere erişme yetkisi, telekom operatörlerinde kaygı yaratt
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Darbeci generaller birbirini suçladı
Darbeci generaller birbirini suçladı Ankara Cumhuriyet Bavşsavcılığı'nca hazırlanan ve 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen 484 sayfalık '15 Temmuz darbe teşebbüsü' iddianamesinde, girişimin en önemli üssü olarak nitelendirilen Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu ile 58'inci Topçu Tugayı'nın tutuklu iki komutanının kan donduran ifadeleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
‘Sırlar gizli servislerin eline geçti’
‘Sırlar gizli servislerin eline geçti’ FETÖ çatı iddianamede örgütün, gizli belgeleri kullanımına ilişkin iddialar yer alıyor. İddianameye göre TİB’e kurulan düzeneklerle bütün dinleme kayıtları yabancı ülke istihbaratlarına da düşüyordu
29.09.2021 Gündem
FETÖ’yle mücadelede eski üssü kullanılacak!
FETÖ’yle mücadelede eski üssü kullanılacak! 17/25 Aralık süreci sonrasında FETÖ’nün pek çok kişiye yönelik gerçekleştirdiği yasa dışı dinlemenin merkezi olan TİB’in Gölbaşı’ndaki ana yerleşkesi Emniyet Genel Müdürlüğü’ne devredildi.
29.09.2021 Gündem
Gerger'de cinsel istismar haberini veren internet sitesine erişim engellendi
Gerger'de cinsel istismar haberini veren internet sitesine erişim engellendi Adıyaman'ın Gerger İlçesi'ndeki cinsel istismar iddiasını duyuran web sitesine erişim mahkeme kararıyla engellendi
29.09.2021 Gündem
KHK'ların iptali istemine ret kararının gerekçesi yayımlandı
KHK'ların iptali istemine ret kararının gerekçesi yayımlandı Anayasa Mahkemesinin, OHAL uygulaması kapsamında çıkarılan 670 ve 671 sayılı KHK'ların iptali istemiyle CHP'nin başvurusunu reddetme gerekçesi Resmi Gazete'de yer aldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telekomünikasyon iletişim başkanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.