Telegraph

Telegraph

Son dakika telegraph haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telegraph ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telegraph haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telegraph

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telegraph gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.586 telegraph haberi bulunmuştur. Tüm telegraph haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 15 kişiyi öldüren David Kozak'ın katliam planlarını Telegram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.
22.12.2023 Dünya
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı'
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı' Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı, kısa sürede dış basında da yankılandı.
12.12.2023 Şampiy10
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretinin tarihinin belli olması dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaparken, bakan Fidan'ın Moskova'daki temaslarına geniş yer ayıran Alman basını 4 Eylül'deki zirve için 'büyük buluşma' yorumunda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı
Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı Geçtiğimiz hafta Brighton'a evinde 2-1 kaybeden Chelsea'de kulüp başkanı Todd Boehly'in soyunma odasına inerek oyuncularına tepki gösterdiği ortaya çıktı.
18.04.2023 İngiltere
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Türkiye’deki felaket tüm dünyanın gündemine oturdu. Dünya medyası depremin son yılların en büyük doğal afeti olduğuna dikkat çekti. Bazı yayın organları ise depremzedeler için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.
7.02.2023 Dünya
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi Bölge sakinleri yılbaşından bu yana kabus dolu günler yaşıyor. 'Çok rahatsız ediyor' diyen bölge halkı birbiriyle bağlantılı olduklarını düşündükleri esrarengiz olayların etkisinde. Önce mezarlıkta sonra ibadethane kapısında bulunanlar "Satanistler yeniden mi saldırıyor?" sorusunu gündeme getirdi. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya
Zaporijya Nükleer Santrali'nin elektrik bağlantısı kesildi Zelenski'den ilk açıklama geldi: Dünya felaketten kıl payı kurtuldu!
Zaporijya Nükleer Santrali'nin elektrik bağlantısı kesildi Zelenski'den ilk açıklama geldi: Dünya felaketten kıl payı kurtuldu! Ukrayna Devlet Nükleer Enerji Şirketi Energoatom, Zaporijya Nükleer Santrali'nin ulusal elektrik şebekesiyle bağlantısının tarihte ilk kez kesildiğini bildirdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyanın bir radyasyon felaketinden kıl payı kurtulduğunu söyledi.
26.08.2022 Dünya
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu!
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu! ABD, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen el Zevahiri'yi Afganistan'da silahlı insansız hava aracından ateşlenen füzeyle öldürdü. Dünya, Zevahiri'nin öldürüldüğünü gece yarısı 00.27'de Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının 'acil' koduyla geçtiği haberle öğrendi.
2.08.2022 Dünya
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı!
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı! Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle başlayan savaş milyonlarca insanın hayatını etkiledi. Pop yıldızı ve Ukrayna’nın ‘Lady Gaga’sı olarak anılan Kamaliya Zahoor da savaşın başlamasıyla birlikte hayatı değişen milyonlarca insandan biri oldu. Ancak Kamaliya Zahoor’un ülkesinin terk etmek zorunda kalan milyonlarca mülteci Ukraynalıdan bir farkı var: O, Putin’e karşı verdiği savaşı Londra’nın en lüks semtindeki malikânesinden yürütüyor…
26.07.2022 Dünya
Yerli SİHA'ları yere göğe sığdıramıyorlar: Türkiye artık güç merkezi
Yerli SİHA'ları yere göğe sığdıramıyorlar: Türkiye artık güç merkezi Yerli ve milli çabayla üretilen Türk SİHA'ları dünyanın gündeminden düşmüyor. Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna'da savaşın seyrini değiştiren ve Azerbaycan'ın 2020'de Ermenistan güçlerini yenilgiye uğratılmasında anahtar unsur olan SİHA'lar manşetleri süslüyor. ABD merkezli Wall Street Journal, 'Drone'lar, insansız deniz araçları ve katil robotlar, Türkiye'yi silah sanayii için güç merkezi yaptı' başlığıyla geniş bir haberi sayfasına taşıdı. Yere göğe sığdırılamayan yerli SİHA'lara birçok ülkeden de yoğun talep var. Öte yandan bugün Azerbaycan ve Pakistan, BAYKAR'ın fabrikasını ziyaret etti. İşte haberin tüm detayları...
21.07.2022 Ekonomi
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı!
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Rus süper model Irina Shayk'ın paylaşımına tepki yağdı. Ünlü model Instagram'da yaptığı paylaşım sonrası 'Putin'in savaşını desteklemekle' suçlandı. İşte ünlü modelin tartışmalara neden olan paylaşımı
16.07.2022 Dünya
Türk SİHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! Büyük övgü: Kimse düşünemezdi
Türk SİHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! Büyük övgü: Kimse düşünemezdi Türk SİHA'ları dünya medyasının gündeminden düşmüyor. Bayraktar TB2'yi bu kez İngiliz The Telegraph gazetesi mercek altına aldı. İşte son dakika haberinin detayları...
12.07.2022 Dünya
Selçuk Bayraktar savaşın seyrini değiştiren TB2’yi anlattı!
Selçuk Bayraktar savaşın seyrini değiştiren TB2’yi anlattı! Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşta kuralları baştan yazan Türkiye yapımı drone’lar İngiliz basınında bir kez daha manşet oldu. Kiev'e Rus ordusuna karşı en belirleyici zaferlerinden bazılarını kazandıran Bayraktar TB2 insansız hava aracı, The Telegraph tarafından üretildiği yerde incelendi ve bir makaleye konu oldu.
11.07.2022 Gündem
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
İngiltere'de sular durulmuyor! Boris Johnson'a bir şok daha, istifa etti
İngiltere'de sular durulmuyor! Boris Johnson'a bir şok daha, istifa etti İngiltere'de istifa dalgası devam ediyor. Başbakan Boris Johnson'a tepki gösteren Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Sağlık Bakanı Sajid Javid’ın istifa ettiklerini açıklamalarının ardından, bugün de çocuk ve aileden sorumlu bakan Will Quince görevden ayrıldığını açıkladı.
6.07.2022 Dünya
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer Savaşın başından beri Rusya’nın ve Putin’in en büyük destekçisi olan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Polonya’ya tehdit savurarak "Ukrayna işi bittiğinde size neler yapabileceğimizi gösterebiliriz" dedi.
27.05.2022 Dünya
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı...
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı... İngiltere'de parti skandalı. İngiliz televizyon kanalı ITV tarafından yayınlanan dört fotoğrafta Johnson, Downing Street'teki başbakanlık ofisinde düzenlenen bir etkinlikte kadeh kaldırırken görüntülendi.
24.05.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü...
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rus petrolüne yaptırım uygulamak için harekete geçen Avrupa Komisyonu'nun planları Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Malta’nın yaptığı yoğun lobi çalışmaları nedeni ile parçalandı. Yunanistan petrol yasağı nedeni ile kendilerinin sahneden çekilmesi durumunda aralarında Türkiye ve Çin'in de aralarında bulunduğu ülkelerin devreye gireceğini savunuyor.
10.05.2022 Dünya
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı...
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı... İngiltere'nin Peterborough şehrinin Welland kasabasındaki evlerinde annesi ve kız kardeşleriyle birlikte yaşayan Rikki Neave ortadan kaybolduğunda henüz 6 yaşındaydı.
4.05.2022 Dünya
Yeni salgın korkusu! Gizemli hastalıkta ilk ölüm gerçekleşti
Yeni salgın korkusu! Gizemli hastalıkta ilk ölüm gerçekleşti İlk olarak İngiltere'deki çocuklarda görülen gizemli hepatit vakaları ile ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) açıklama geldi. DSÖ, 11 farklı ülkede en az 169 kişide görülen virüsün bir kişinin ölümüne neden olduğunu duyurdu.
24.04.2022 Gündem
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı...
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı... Ukrayna-Rusya savaşıbda 9 komutanın dahil olduğu ağır kayıplar veren ve gizli askeri planları ABD ve İngiltere istihbaratı tarafından ele geçirilen Putin'in yakın çevresine bir cadı avı başlattığı ve herkesi göz hapsine aldığı öğrenilmişti. Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) dış istihbarat birimi başkanı Sergei Beseda'nın Moskova'nın yüksek güvenlikli Lefortovo hapishanesine gönderildiği iddia edildi. 13 yıldır Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çok yakın bir noktada görev yapan Beseda, 'vatana ihanet' suçlaması ile karşı kaşıya...
12.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Telegraph ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telegraph haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.