Telafer

Telafer

Son dakika telafer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telafer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telafer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telafer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telafer gelişmeleri de dahil olmak üzere 484 telafer haberi bulunmuştur. Tüm telafer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan'ın adına okul yapılmasıyla ilgili vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.
13.11.2022 Gündem
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı Kayseri'de DEAŞ terör örgütünün sözde 'Sincar askeri emiri ve ağır silahçısı' olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Irak uyruklu Abdulhalık El Kurdi'ye (47) verilen 7,5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.
24.11.2021 Gündem
Yeni tehlikeyi itiraf etti: Terör örgütü PKK yeni karargahlar açtı
Yeni tehlikeyi itiraf etti: Terör örgütü PKK yeni karargahlar açtı Irak Türkmen Cephesi (ITC) Milletvekili Erşat Salihi, terör örgütü PKK'nın Irak'ın Kerkük kentinin yakınlarında karargahlar açtığını ve bunun kent sakinleri için ciddi bir tehdit oluşturmaya başladığını söyledi.
24.04.2021 Dünya
Operasyonda gözaltına alınmıştı! Sözde Musul emiri çıktı
Operasyonda gözaltına alınmıştı! Sözde Musul emiri çıktı Adana’da polisin terör örgütü DEAŞ’a yönelik 13 Nisan’da düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla, 4’ü ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden Yusuf Abdulkerim Yusuf Neccar’ın (33), Irak’ta istihbarat polisi olarak görev yaparken DEAŞ’ın işgali sonrası saf değiştirdiği ve örgütün sözde Musul emirliğine atandığı ortaya çıktı.
17.04.2021 Gündem
DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin haleflerinden Kardaş yakalandı
DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin haleflerinden Kardaş yakalandı Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın öldürülen elebaşı Ebubekir Bağdadi'nin halefleri arasında ismi geçen Abdulnasır Kardaş'ın yakalandığını duyuruldu.
21.05.2020 Dünya
Dışişleri Bakanlığı, Telafer'deki bombalı saldırıyı kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Telafer'deki bombalı saldırıyı kınadı Dışişleri Bakanlığı, Musul'a bağlı Telafer bölgesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.
25.12.2018 Gündem
Son dakika... Komşuda bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var!
Son dakika... Komşuda bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var! Irak'ta bomba yüklü araç patlatıldı. Ölü ve yaralılar var.
25.12.2018 Dünya
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'de eski Başkan Barack Obama'dan devraldığı "devlet dışı güçlerle çalışma" stratejisini tasfiye ediyor.
25.12.2018 Dünya
Irak'ta 14 DEAŞ'lı öldürüldü
Irak'ta 14 DEAŞ'lı öldürüldü Irak'ın Musul kentinde terör örgütü DEAŞ hedeflerine yapılan hava saldırısında 14 terörist öldürüldü.
10.11.2018 Dünya
ABD, DEAŞ’la anlaşma  yapmış
ABD, DEAŞ’la anlaşma yapmış İstanbul’da Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk’un medreselerinde yetişen DEAŞ terör örgütü mensubu 26 yaşındaki Ö.T. itiraflarında, örgüt üyelerinin DEAŞ bölgesine kolay geçişi, yaralıların PYD hastanelerinde tedavi ettirileceğine ilişkin ABD ile anlaşma yapıldığını anlattı
21.10.2018 Gündem
Irak'ta toplu mezar bulundu
Irak'ta toplu mezar bulundu Irak'ta 15 Ezidiye ait ceset kalıntıları olan toplu mezar bulundu.
15.10.2018 Dünya
Bir hafta sonra akrabalarına kavuşacaklar
Bir hafta sonra akrabalarına kavuşacaklar DEAŞ’a katılan aileleri ölünce Bağdat’ta yetimhaneye konulan ve önceki gün Ankara’ya getirilen 17 çocuk rehabilitasyon sürecinin ardından akrabalarına verilecek
10.10.2018 Gündem
Bağdat’taki yetimlerimiz döndü
Bağdat’taki yetimlerimiz döndü DEAŞ’a katılan Türk ailelerinin Irak’a götürdüğü ve anne-babalarının ölümünden sonra Bağdat’ta yetimhaneye yerleştirilen 17 çocuk dün gece Ankara’ya getirildi
9.10.2018 Gündem
Anneciğim beni buradan kurtar!
Anneciğim beni buradan kurtar! Boşandığı DEAŞ’lı eşi tarafından kaçırılan iki çocuğunun izine 3 yıl sonra Erbil’de ulaşan anne Tülay Kaya, “Cezaevinde tutulan oğlum ‘Anne beni kurtar’ diye ağladı. Onları geri getirin” diyerek devletten yardım istedi
7.10.2018 Gündem
DEAŞ’ın Sincar emiri yakalandı
DEAŞ’ın Sincar emiri yakalandı Kayseri’de, DEAŞ terör örgütünün sözde Sincar askeri emiri ve ağır silahçısı olduğu öne sürülen Irak uyruklu Abdülhalık Kurdi (47) ile DEAŞ adına Telafer’de savaşçı olarak faaliyet yürüttüğü belirtilen oğlu Mehdi Kurdi (18), polis tarafından gözaltına alındı.
18.09.2018 Gündem
DEAŞ'ın sözde Sincar askeri emiri Kayseri'de yakalandı
DEAŞ'ın sözde Sincar askeri emiri Kayseri'de yakalandı Kayseri polisi tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın sözde Sincar askeri emiri ile Telafer'de savaşçı olarak faaliyet yürüten oğlu gözaltına alındı.
18.09.2018 Gündem
Kerkük’ü işgal planı
Kerkük’ü işgal planı Irak yönetimi Basra olaylarıyla meşgulken, Barzani ve Talabani geçen yıl çıkarıldıkları Kerkük’e kanlı bir dönüş planı yapıyor. Kerkük, Musul, Tuzhurmatu, Telafer gibi bölgelere PKK'lı taşınıyor. Türkmen Cephesi Kerkük Teşkilat Sorumlusu Mehmet Seman Ağaoğlu, ABD-Peşmerge ortaklığıyla yeni işgal süreci başladığını ve teröristlerin Türkmen derneklerine yakın yerleştirildiğini söyledi.
17.09.2018 Dünya
Orta Doğu'da her şey değişecek!
Orta Doğu'da her şey değişecek! Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Hicran Kazancı, Irak Başbakanı Haydar İbadi’nin Ankara ziyaretinde de gündeme gelen Ovaköy sınır kapısının bir an önce hayata geçirilmesini istediklerini söyledi. Ovaköy-Bağdat hattını ‘yüzyılın fırsatı’ olarak nitelendiren Kazancı, ‘Amerika projeyi engelleme konusunda bazı adımlar atabilir’ uyarısında bulundu.
18.08.2018 Dünya
İşte DEAŞ’ın bombalı araçları
İşte DEAŞ’ın bombalı araçları Irak’ın Musul kentine bağlı Telafer ilçesinde, terör örgütü DEAŞ’tan ele geçirilen bomba yüklü arabalar, el Hüseyin Tugayı’nda sergileniyor. Örgüt mensuplarınca kurulan atölyelerde üretilen, zırhla kaplı bombalı araçlar, Telafer’in kurtarılması operasyonu sırasında ele geçirildi.
30.07.2018 Dünya
Çocuklar cezaevinde unutulmasın
Çocuklar cezaevinde unutulmasın Bağdat’taki Rusafa Cezaevi’nde yatan 328 Türk kadının aileleri burada adil olarak yargılanıp cezalarını Türkiye’de çekmelerini istiyor. Kadınların götürüldüğü kamplar ve cezaevlerinde tecavüzden işkenceye kadar birçok kötü olay yaşadığını bildiren aileler çoğu yetim 458 Türk çocuğun bir an önce getirilmesini bekliyor
18.06.2018 Gündem
Cennet vaadiyle gittiler cehenneme düştüler!
Cennet vaadiyle gittiler cehenneme düştüler! Daha iyi bir İslami yaşam ve öbür dünyada cennete gitme vaadiyle DEAŞ topraklarına sürüklenen kadınların bir kısmı öldü, bir kısmı ise kamplarda ve hapishanelerde çile çekiyor. Türkiye’deki aileleri perişan. Yanlarındaki çocuklarına ne olacağı ise meçhul...
17.06.2018 Gündem
Kirli savaşın yetimleri!
Kirli savaşın yetimleri! Tarihin en kirli, en kanlı terör örgütlerinden DEAŞ’a katılan anne ve babaları ölünce ortada kalan 19 Türk çocuk Bağdat’taki yetimhanelere kondu. Devletin Türkiye’ye dönebilmeleri için harekete geçtiği yetimlerin dramları yürek burktu
15.06.2018 Gündem
Son dakika: Peş peşe canlı bomba operasyonları! Sayı her geçen dakika artıyor
Son dakika: Peş peşe canlı bomba operasyonları! Sayı her geçen dakika artıyor Bugün düzenlenen operasyonlarda İstanbul, İzmir, Ankara'da çok sayıda DEAŞ'lı gözaltına alındı. Bayram öncesi saldırı hazırlığında olan teröristler MİT destekli operasyonla yakalandı. İşte detaylar...
14.06.2018 Gündem
Bayram öncesi eylem hazırlığındaki DEAŞ üyesi yakalandı
Bayram öncesi eylem hazırlığındaki DEAŞ üyesi yakalandı Irak'ın Telafer kentinden illegal yollarla Ankara'ya gelen ve Ramazan Bayramı öncesi eylem hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DEAŞ üyesi N.A.F, düzenlenen operasyonla yakalandı. Teröristin başkentteki bazı önemli noktaların keşfi ve istihbaratını yaptığı, bayram öncesi kanlı bir eyleme hazırlandığı öğrenildi
13.06.2018 Gündem
MHP'nin listesine 79 kadın aday girdi
MHP'nin listesine 79 kadın aday girdi MHP'nin milletvekili aday listesinde, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve Kadın Kolları Başkanı Nevin Taşlıçay'ın da aralarında bulunduğu 79 kadın yer aldı.
19.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Telafer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telafer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.