Tek Tip Kıyafet

Tek Tip Kıyafet

Son dakika tek tip kıyafet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tek tip kıyafet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tek tip kıyafet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tek Tip Kıyafet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tek tip kıyafet gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 tek tip kıyafet haberi bulunmuştur. Tüm tek tip kıyafet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitimdeki öğretmenlere kıyafet uyarısı
Yüz yüze eğitimdeki öğretmenlere kıyafet uyarısı Ankara'da Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Tutku Taşkınoğlu, "Öğretmenler okuldayken mümkünse tek tip kıyafet giymeleri, üstlerinde bir önlükle dolaşmaları veya okulda giydikleri kıyafetle eve gitmemeye, evdeki kıyafetle okula gelmemeye özen göstermeleri gerekiyor" dedi.
22.09.2020 Sağlık
Kamuda çalışan özel güvenlikler de tek tip kıyafete geçiyor
Kamuda çalışan özel güvenlikler de tek tip kıyafete geçiyor Kamu kurumlarında özel güvenlikte tek tip kıyafet uygulaması başlıyor. Bakan Soylu, "Polisimizin, bekçimizin tek tip kıyafeti varsa, aynı şekilde özel güvenliklerin de tek tip bir kıyafeti olacak" dedi.
23.07.2019 Siyaset
İki yıllık OHAL bugün sona eriyor
İki yıllık OHAL bugün sona eriyor 20 Temmuz 2016'da ilan edilen Olağanüstü Hal uygulaması bugün sona eriyor. İki yıllık süreçte 127 bin kişi kamudan ihraç edildi. Yüzlerce kanunda önemli değişiklikler yapıldı.
18.07.2018 Siyaset
İşte FETÖ'nün yeni umudu...
İşte FETÖ'nün yeni umudu... FETÖ, örgüt üyelerini motive etmek için uydurduğu rüyalar bitince ‘tek tip’ vaatlerini devreye soktu. Örgütün cezaevlerindeki üyelerinde, “Tek tip kıyafet giyelim. AİHM’den yüklü miktarda tazminat alacağız” yazılı notlar ele geçirildi. FETÖ'nün bu tür boş vaatlerle mensuplarının çözülmesinin önüne geçmeyi ve moralleri yüksek tutmayı hedeflediği belirtiliyor.
6.02.2018 Gündem
‘Dostların attığı gül incitebilir’
‘Dostların attığı gül incitebilir’ 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün KHK eleştirisine bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun’dan geldi: Dostların attığı gül, incitebilir üzebilir
2.01.2018 Siyaset
60 bin tutuklu ve hükümlü tek tip kıyafet giyecek
60 bin tutuklu ve hükümlü tek tip kıyafet giyecek 696 sayılı KHK’da yer alan ‘tek tip kıyafet’ düzenlemesi, Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren yaklaşık 60 bin tutuklu ve hükümlüyü ilgilendiriyor. Bunların 50 bini FETÖ davalarından. Tepkilere karşı cezaevlerinde güvenlik önlemleri de artırıldı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş KHK açıklaması
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş KHK açıklaması AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal KHK ile getirilen "15 Temmuz darbe girişimi ve terör eylemleri ile bunların devamı niteliğindeki eylemler kapsamına sokulacak girişimlerin bastırılması kapsamında hareket edecek sivillerin cezai sorumluluğu olmayacağı" hükmünün sadece 15-ve 16 Temmuz tarihlerini kapsadığını açıkladı.
25.12.2017 Siyaset
Ve değişti! Artık tek tip kıyafet giyecekler
Ve değişti! Artık tek tip kıyafet giyecekler Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında, "Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar" nedeniyle cezaevinde hükümlü ve tutuklu bulunanlar, duruşmalara badem kurusu ve gri renkte tulum giyerek getirilecek.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... İki yeni KHK yayımlandı
Son dakika... İki yeni KHK yayımlandı Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan 2 yeni KHK ile kamudan 2 bin 756 kişi ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
Sınırımızda 25 bin  tek tip terörist!
Sınırımızda 25 bin tek tip terörist! Uluslararası terörizmle mücadele uzmanı Erol Başaran Bural ‘ABD 25 bin tek tip üniforma ve kişisel teçhizat verdiği YPG’yi düzenli orduya dönüştürüyor’ dedi, uyardı: Terör örgütünün silahlı gücü 10 tugay ve 3 kolordu seviyesinde
29.09.2021 Gündem
DEAŞ’lılar gerçek İslam’ı öğreniyor!
DEAŞ’lılar gerçek İslam’ı öğreniyor! TSK’nın Fırat Kalkanı harekatıyla aldığı Suriye’nin Mare kenti şimdi DEAŞ’lılar için kurulan ‘rehabilitasyon merkezi’ne ev sahipliği yapıyor. DEAŞ’lılar burada ‘gerçek İslam’ı öğreniyor, psikoloji ve insan hakları dersi alıyor
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım, Almanya'dan gelen açıklamalara cevap verdi!
Başbakan Yıldırım, Almanya'dan gelen açıklamalara cevap verdi! Başbakan Yıldırım, Almanya’daki seçimler öncesinde Başbakan adayları Angela Merkel ve Martin Schulz’un Türkiye karşıtı söylemlerine ilişkin, “Akıldan ziyade duygu ön planda. Söylenen her şey Almanya ile Türkiye ilişkilerine olumlu katkı yapmadığı gibi iki toplumun da yıllara dayanan dostluğuna ve güvenine de zarar verir” dedi.
5.09.2017 Siyaset
Son dakika: Bayram tatili 10 gün!
Son dakika: Bayram tatili 10 gün! Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, bayram tatilinin 10 gün olacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
'Hero' tişörtü nedeniyle 5 görevli açığa alındı
'Hero' tişörtü nedeniyle 5 görevli açığa alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1'i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 44'ü tutuklu 47 kişinin yargılanmasına Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Almanya tek tip kıyafetten rahatsız oldu
Almanya tek tip kıyafetten rahatsız oldu Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schäfer, FETÖ'cü darbecilere tek tip kıyafet uygulaması getirilmesinden rahatsız olduklarını dile getirdi.
29.09.2021 Gündem
Tek tip kıyafet için KHK
Tek tip kıyafet için KHK Başbakan Yardımcısı Bozdağ, sanıklara tek tip kıyafet için KHK ile bir düzenlemeye gidebileceklerini ifade etti.
29.09.2021 Gündem
Tek tip kıyafete karşı çıktı
Tek tip kıyafete karşı çıktı TBB Başkanı Feyzioğlu: “Gerçek suçluları da toplumun gözünde zaman içinde mağdur sınıfına sokar. Tabiri mazur görün, at izi it izine karışır”
6.08.2017 Siyaset
‘Diyanet çok geç kaldı’
‘Diyanet çok geç kaldı’ Erdoğan, Diyanet’in yaz etkinliği kapanış programında “FETÖ ülkemizde kök salmış ve milletimizin başına bela olmuştur. Diyanet İşleri bu konuda çok ama çok geç kaldı” dedi
5.08.2017 Siyaset
FETÖ'cülerin giyeceği tek tip kıyafetin rengi belli oldu!
FETÖ'cülerin giyeceği tek tip kıyafetin rengi belli oldu! FETÖ'den yargılanan sanıkların, örgüt propagandası içeren mesajların yer aldığı kıyafetlerle duruşmaya çıkmasıyla gündeme gelen "tek tip" kıyafetler işyurtlarında dikilecek. Uygulamanın kapsamına ilişkin çalışmaların tamamlanmasının ardından görevlendirilecek İşyurtları Kurumu bünyesindeki tekstil atölyelerinde badem kurusu rengindeki kıyafetlerin üretimine başlanacak.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cülere 15 Temmuz Destanı izletilecek!
FETÖ’cülere 15 Temmuz Destanı izletilecek! FETÖ’cü hainler için ibretlik bir uygulama için hazırlık yapılıyor. Darbecilere, kanlı oyunları ile yüzleşmeleri için özel olarak hazırlanacak 15 Temmuz Destanı izletilecek.
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan 'tek tip kıyafet' açıklaması
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan 'tek tip kıyafet' açıklaması Adalet Bakanı Bozdağ, tek kıyafet önerisine ilişkin "Çalışmamız sürüyor" dedi
29.09.2021 Gündem
Ankara’da önemli değişiklik! Ücretler yeniden belirlendi
Ankara’da önemli değişiklik! Ücretler yeniden belirlendi Süre kargaşasına son vermek için otopark görevlileri el terminali kullanacak, otopark çalışanları tek tip kıyafet giyecek, kimlik bilgilerinin yer aldığı yaka kartı takacak
29.09.2021 Gündem
Mübaşirlere tek tip kıyafet geliyor
Mübaşirlere tek tip kıyafet geliyor Türkiye genelinde mübaşirlere giydirilecek tek tip takım elbise pilot il seçilen Bursa’da görücüye çıktı.
29.09.2021 Gündem
‘Hedef cemevi değil maskeli gruplar’
‘Hedef cemevi değil maskeli gruplar’ Geçen cuma Bağcılar’daki evinde polis baskını sırasında öldürülen ve canlı bomba olduğu iddia edilen Günay Özarslan’ın cenazesi nedeniyle Gazi Mahallesi’nde çıkan olaylar dün de devam etti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tek Tip Kıyafet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tek tip kıyafet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.