Tefecilik

Tefecilik

Son dakika tefecilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tefecilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tefecilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tefecilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tefecilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 tefecilik haberi bulunmuştur. Tüm tefecilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
'Mahzen-20' operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi
'Mahzen-20' operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 12 şüpheli yakalandı.
26.03.2024 Gündem
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-11” Operasyonlarında, 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da içinde olduğu 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi Düzenlenen “Kafes-38” operasyonuyla Balıkesir ve Tekirdağ'da 2 organize suç örgütü çökertildi. Toplam 16 şüpheli yakalandı.
10.02.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar Kayseri’de fabrika gibi çalışan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Bölümü 2023 yılında 12 milyon TL ciro yaptı. Öğrenciler eğitim gördükleri okulda hem iş öğrenirken hem de okuldaki atölyelerde çalışarak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar.
11.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır'da tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon Antalya'nın Kemer merkezli Kumluca, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde 'Tefecilik', 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Yağma' suçlarından yaklaşık 11 milyar lira gelir elde ettikleri tespit edilen 'Çukur Çetesi'ne yönelik operasyonda, 48 şüpheli hakkında işlem başlatılırken, suçtan elde edilen şirketler, tatil sitesi, banka hesapları ile çok sayıda taşınmaz ve araca el koyuldu.
25.12.2023 Gündem
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-22' Operasyonu'nda 302 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
20.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ı kayda alan kişi hakkında flaş gelişme! Talimat verildi
Seçil Erzan'ı kayda alan kişi hakkında flaş gelişme! Talimat verildi Gizli fon vurgununun mimarı Seçil Erzan'ı tehdit ederek kayda alan Moci, lakaplı İranlı Hakkani, savcı ve emniyetin radarına girdi. Kanal D Haber'in ulaştığı bilgilere göre savcılık, emniyete gönderdiği gizli ibareli yazıda Moci'nin kim olduğunu ve tefecilik yapıp yapmadığının araştırılmasını istedi.
19.12.2023 Gündem
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Osman Kurtcu, “Bir ponzi sistemi. Bu bilgilere göre, bu durum bizim hukuk boyutumuzun dışarısında, vergi kaçağına sebebiyet veren bir sistem olabileceği kanaati var. Tabii ki hukuk noktasında değerlendirilecek ama elden para verilmesi de sorumluluk kapsamında” dedi.
29.11.2023 Gündem
Mali suç örgütlerine 56 ilde 'Kafes' operasyonu! Onlarca gözaltı var
Mali suç örgütlerine 56 ilde 'Kafes' operasyonu! Onlarca gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kafes' operasyonları kapsamında 56 ilde mali suç örgütleri üyelerine karşı eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 150 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.10.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından İnegöl Terkinler Çetesi'nin çökertildiğini, suç örgütünün ele başının yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "6 milyar lira değerinde gayrimenkule ele konuldu" dedi.
26.09.2023 Gündem
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 4 ilde, tefecilik yapıp, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarına karıştığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonla 34 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ele geçirilen 1,5 milyon lira şüphelilere ait 6 milyon lira tutarındaki mal varlığına el koyuldu.
25.09.2023 Yaşam
Konya'da nefes kesen tefeci operasyonu: 8 gözaltı
Konya'da nefes kesen tefeci operasyonu: 8 gözaltı Konya'da, tefecilik yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
15.09.2023 Yaşam
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tefecilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tefecilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.