Tefeci

Tefeci

Son dakika tefeci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tefeci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tefeci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tefeci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tefeci gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 tefeci haberi bulunmuştur. Tüm tefeci haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre oldu
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre oldu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir'de birbiri ile bağlantılı oldukları belirlenen 33 şahıs, şafak vakti 43 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alınırken, çete ile bağlantısı olan silah satıcısı 5 kişi de İstanbul'da yakalandı. Zor durumdaki iş adamlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi lideriyle iş insanının konuşmaları deşifre oldu.
11.05.2024 Gündem
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Mahzen-40' operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
8.05.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır'da tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ın 'tefeci' dediği isim ilk kez konuştu! Fatih Terim detayı dikkat çekti
Seçil Erzan'ın 'tefeci' dediği isim ilk kez konuştu! Fatih Terim detayı dikkat çekti Süleyman Aslan, fon dolandırıcılığı davasında yargılanan Erzan’a milyonlarca dolar verip tek kuruş para almadığını iddia etti. Aslan “Keşke beni vursaydı da tefeci demeseydi, adımı lekelemeseydi. Hem param gitti hem rezil etti” dedi. Aslan, Erzan’ın bir gün ofise geldiğinde, oğlunun ses kaydı aldığını belirterek “15 milyonu 12. ayda alabileceğimizi söyledi. Ve şöyle dedi, ‘Fatih Terim’e şimdiye kadar 20-30 milyon kazandırdım’” dedi.
9.01.2024 Gündem
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı Fatih'te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. Bazen işe getirdiği altınları gösterip, 'Bunları karıma, kızıma hediye aldım' diye bize anlatıyordu. Onunla bu işe Eylül ayında girdik. İlk başlarda çektiği paraları kar payıyla birlikte geri veriyordu. Ben de onu 20 yıldır tanıyıp, güvendiğim için daha fazla kazanmak istedim. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi. Mağdurların şikayette bulunduğunu öğrenen M.R.B. cep telefonuyla Hülya Yıldırım'a ses kaydı atarak "İlk başlarda ne güzel her şeyi ödüyordum. Sonra yine oyuna döndüm, belki kazanırım diye. O iş, bu iş, altın işi hepsi yalan. Gidip birinden alıyordum, satıyordum. Oradan aldığımla başkasının parasını çıkartıyordum. Ben zaten kefenimi boynuma almışım. Ailem, çocuklarım, her şeyim gitti. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Daha kararlı duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi ister ekonomist. Sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek SPK, gerek BİST'ten bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş 'Fatih Terim Fonu' vurgununa imza atan banka müdürü Seçil Erzan ifadesinde tehdit edildiğini söylemişti. Kanal D Haber'den Ertan Büyükahıska ve Özcan Karaçam, Erzan'ın tehdit edildiği anlara ulaştı. Görüntülerde yüzü gözü şişmiş halde olan Erzan, tefeciler tarafından araçla boş bir araziye götürülüyor ve tefeciler, söylediklerini Erzan'a tekrarlatıp kayda alıyor.
30.11.2023 Gündem
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış!
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış! Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp cesedini ateşe verdiği iddia edilen Kamil Öğüt (72) hakkında 'kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme suçu'ndan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İddianamede, tutuklu Kamil Öğüt'ün, "Bayramdan 1 ay önce plastik kelepçe, kemik ilacı zehri, dolu fişekler, bıçak ve ipin olduğu bir çanta hazırladım" ifadelerine yer verildi.
25.09.2023 Yaşam
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 4 ilde, tefecilik yapıp, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarına karıştığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonla 34 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ele geçirilen 1,5 milyon lira şüphelilere ait 6 milyon lira tutarındaki mal varlığına el koyuldu.
25.09.2023 Yaşam
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı Ordu'un Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olduğu iddiası üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.
15.09.2023 Yaşam
Konya'da nefes kesen tefeci operasyonu: 8 gözaltı
Konya'da nefes kesen tefeci operasyonu: 8 gözaltı Konya'da, tefecilik yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
15.09.2023 Yaşam
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de ihtiyacı olanlara faizle borç para vererek senet imzalatan tefecilere yönelik yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, çatıda saklanırken, dronla tespit edilerek yakalandı.
7.09.2023 Gündem
Tefecilere yosun operasyonu! 17 kişi gözaltına alındı
Tefecilere yosun operasyonu! 17 kişi gözaltına alındı İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, oğlu tefecilere borçlu olan bir kadının ihbarı üzerine Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 'tefecilik' suçlarına yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmada, ilçede faaliyet yürüten 4 ayrı tefecilik çetesi saptandı. Polis ekipleri 17 kişiyi gözaltına aldı.
6.07.2023 Gündem
Mersin merkezli 2 ilde tefecilik ve dolandırıcılık operasyonu! 13 gözaltı kararı
Mersin merkezli 2 ilde tefecilik ve dolandırıcılık operasyonu! 13 gözaltı kararı Mersin merkezli 2 ilde tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık yaptığı belirlenen 13 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Polis, belirlenen adreslere baskın yaptı.
13.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Aydın'daki mitinginde konuştu.14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, "Pazar günü önemli bir karar vereceğiz; ya eser siyaseti ya da yıkım siyaseti. Huzur iklimine sahip çıkıyoruz. Sizi galeyana getirmek isteyenlere fırsat vermeyin. Tepkinizi sandıkta gösterin. Hesabınızı sandıkta sorun." dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, muhalefete yüklenerek “Devreye alacağımız projelerin bize sağlayacağı katkı, 300 milyar dolardan fazla. Londra’ya, Amerika’ya gidip para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de” dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Bakan Nebati'den İFM açıklaması: Bölgesel bir güç olacak şekilde hazırlandı
Bakan Nebati'den İFM açıklaması: Bölgesel bir güç olacak şekilde hazırlandı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İstanbul Finans Merkezi ile ilgili açıklama yapan Bakan Nebati, "Bölgesel bir güç olmaya aday olarak burası hazırlandı." dedi.
17.04.2023 Ekonomi
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı!
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı! Kocaeli'de bir iş adamı, tefeci olduğu iddia edilen kişilerden borç alan arkadaşına güvenip kefil oldu. Ardından borç yüklü miktara ulaşınca hayatı karardı ve mahkemelik oldu. Dosyasını kapatmak için kendisinden 500 bin lira rüşvet istediği ileri sürülen Cumhuriyet Savcısı ise suçüstü yakalandı.
3.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tefeci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tefeci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.