Tdh

Tdh

Son dakika TDH haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TDH ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TDH haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tdh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tdh gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 tdh haberi bulunmuştur. Tüm tdh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcu seçen taksicilere ceza yağdı
Yolcu seçen taksicilere ceza yağdı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sosyal medyada ve haber kanallarında yer alan ''Taksici Terörü Tam Gaz'' başlıklı konu üzerine yaptığı çalışmada taksicileri tespit edip sürücülerine ceza yağdırdı. Daha önce geçici olarak çalışma ruhsatı askıya alınan taksiler bu kez trafikten men edildi.
9.08.2023 Yaşam
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti?
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti? Beşiktaş Belediyesi'nin eski yönetimine düzenlenen 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma', 'rüşvet', 'irtikap' suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Murat Hazinedar kimdir, hangi partiden, nereli?
16.12.2022 Gündem
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi’nde 2016 yılına ait müfettiş raporuyla başlayan soruşturmada hakkında gözaltı kararı alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar Kastamonu Tosya’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında sabah saatlerinde 16 şüpheli yakalanmış, Hazinedar adreslerinde bulunamamıştı. Peki, Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
14.12.2022 Gündem
Beşiktaş'ta zincirleme kaza! 7 araç birbirine girdi, sürücü kaçtı...
Beşiktaş'ta zincirleme kaza! 7 araç birbirine girdi, sürücü kaçtı... Beşiktaş'ta 7 aracın karıştığı zincirleme kazada cadde savaş alanına dönerken, aşırı hızlı olduğu için kazaya yol açtığı iddia edilen lüks otomobilin sürücüsü kayıplara karıştı. Kazada, 2 kişi yaralandı.   
12.05.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'da! Tarihi imzalar atıldı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'da! Tarihi imzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkmenistan’a geldi. İki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı. Anlaşmalar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
27.11.2021 Siyaset
Mustafa Sarıgül: 20 Aralık'ta partimizi kuruyoruz
Mustafa Sarıgül: 20 Aralık'ta partimizi kuruyoruz Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 20 Aralık'ta partilerini kuracaklarını bildirdi.
9.12.2020 Siyaset
Mustafa Sarıgül harekete geçiyor! İşte A Takımı!
Mustafa Sarıgül harekete geçiyor! İşte A Takımı! Mustafa Sarıgül’ün başlattığı Türkiye Değişim Hareketi (TDH), ilk toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi. Mustafa Sarıgül'ün lideri olduğu, Türkiye Değişim Hareketi’nin Kurucular Kurulu’nun listesine Sarıgül’ün kadrosunda hem CHP’den, hem TDH’den hem de iş dünyasından tanınan isimler var.
17.11.2020 Gündem
Yeni parti kuruluyor! 10 yıl fırsat verdik
Yeni parti kuruluyor! 10 yıl fırsat verdik Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kurucu Genel Sekreteri Hasan Aydın, 10 yıl önce 81 ilde örgütlenmiş ve organize olmuşken, CHP'de genel başkan değiştiğini hatırlatarak, "Biz de 'Atatürk'ün partisini bölmeyelim, parçalamayalım; fırsat verelim' dedik, 10 yıllık bir fırsat verdik. Ama bu 10 yılda geriye dönüp baktığımızda gördüğümüz şey maalesef her şey yerli yerinde" dedi.
7.11.2020 Siyaset
CHP'de kılıçlar çekildi! CHP lideri kimi işaret etti?
CHP'de kılıçlar çekildi! CHP lideri kimi işaret etti? CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı televizyon programında Millet İttifakı’nın dağılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini iddia etmesi ortalığı karıştırdı. Kılıçlar çekildi. İnce "İsmi açıklasın" derken, CHP'den "İnce değil" açıklaması geldi. Gözler parti kurma hazırlığındaki Mustafa Sarıgül cephesine çevrildi.
6.11.2020 Siyaset
Mustafa Sarıgül 4 Ocak’ta tabelayı asıyor
Mustafa Sarıgül 4 Ocak’ta tabelayı asıyor Mustafa Sarıgül’ün liderliğindeki Türkiye Değişim Hareketi (TDH) aynı adla partileşecek. 4 Ocak’ta tabelasını asmaya hazırlanan Türkiye Değişim Hareketi Partisi’nin tüzüğüne göre iki kere üst üste partiyi iktidara taşıyamayan genel başkan, genel başkanlıktan düşecek.
5.11.2020 Siyaset
Mustafa Sarıgül sürprizi! Parti kuruyor...
Mustafa Sarıgül sürprizi! Parti kuruyor... Türk siyasetinde bir parti daha geliyor. Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül de parti kurmaya karar verdi. Parti genel merkezi fotoğrafına ulaşıldı. Sarıgül'ün parti kararını Şırnak ziyaretinde duyurması bekleniyor.
15.08.2020 Siyaset
Yolcusunu darbeden taksici hakkında iddianame düzenlendi
Yolcusunu darbeden taksici hakkında iddianame düzenlendi Taksim’de aracına aldığı yabancı uyruklu kadın yolcu ile önce tartışan ardından darb ettiği ve yol ücretini aldığı iddia edilen taksi şoförü hakkında "hukuki alacağını tahsil etmek amacıyla yağma yapmak" ve "basit yaralama" suçlarından 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle iddianame hazırlandı.
4.06.2020 Gündem
Skandal görüntüler sonrası harekete geçildi! İptal edildi
Skandal görüntüler sonrası harekete geçildi! İptal edildi Faslı kadın yolcuyu geçtiğimiz Şubat ayında darp eden taksicinin görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından görüntüleri inceleyen Toplu Ulaşım Hizmet Kalitesi Değerlendirme Sistemi (TUDES), sürücünün “Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi”ni süresiz iptal etti.
2.06.2020 Yaşam
Mustafa Sarıgül CHP'den istifa etti!
Mustafa Sarıgül CHP'den istifa etti! Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Sarıgül Şişli'ye aday olacağını da duyurdu.
23.01.2019 Siyaset
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı iki belediye meclis üyesiyle birlikte görevden alan İçişleri Bakanlığı yolsuzluk, FETÖ, usulsüz ihale, görevi kötüye kullanma gibi gerekçeler açıkladı
4.01.2018 Gündem
Taksicilerin yolcu alma tartışmasında kan döküldü
Taksicilerin yolcu alma tartışmasında kan döküldü Atatürk Havalimanı'nı Dış Hatlar Terminali'nde yolcu almak isteyen iki taksici arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Tartıştığı taksicinin yolunu kesen Hüseyin Ateşyılmaz, Mahmut Çobanoğlu'nu bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.
27.03.2017 Yaşam
Mustafa Sarıgül için kader günü!
Mustafa Sarıgül için kader günü! CHP ’nin aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara’nın da bulunduğu 45 seçim çevresinde hakim gözetiminde ön seçim kararı alması partilileri heyecanlandırdı...
29.09.2021 Gündem
Seçime 5 ay kala CHP'ye şok!
Seçime 5 ay kala CHP'ye şok! Yapılan son araştırma, CHP'li seçmenin yüzde 87'sinin 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde partilerinin birinci çıkacağına inanmadığını ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
Mansur Yavaş hangi partiye geçiyor! Sürpriz teklif
Mansur Yavaş hangi partiye geçiyor! Sürpriz teklif Son günlerde Şişli Belediyesi'nde yaşanan 'Tehdit' olaylarıyla gündeme gelen Mustafa Sarıgül, 2015 seçimleri için büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor...
29.09.2021 Gündem
Dikkat çeken istifa!
Dikkat çeken istifa! CHP’deki TDH’li 2 üye istifa etti.
29.09.2021 Gündem
CHP’de Sarıgül ve oğlu için ihraç önerisi
CHP’de Sarıgül ve oğlu için ihraç önerisi Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül'ün Şişli'deki krizi bahane ederek partiyi bölebileceğini belirten MYK üyeleri, "İhraç edilmeleri gerekir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Sarıgül'ün YDH'si o partiyle birleşiyor
Mustafa Sarıgül'ün YDH'si o partiyle birleşiyor Şişli Belediyesi'nden tasfiye edilen Mustafa Sarıgül, 2015 seçimlerine Yaşar Nuri Öztürk'ün partisiyle birleşip girme kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
Sarıgül'e tuzak kurdular!
Sarıgül'e tuzak kurdular! Eski CHP Milletvekili Hasan Aydın, siyaseten 2005 yılından bu yana Mustafa Sarıgül ile birlikte hareket ediyor...
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayan Sarıgül iddiası!
Kulisleri sallayan Sarıgül iddiası! CHP'den milletvekili olmak isteyen Sarıgül, aday gösterilmemesi halinde Şişli'ye yüklenecek...
29.09.2021 Gündem
CHP'ye damgasını vuran isim konuştu!
CHP'ye damgasını vuran isim konuştu! Mustafa Sarıgül'ün Beşiktaş Belediye Başkanlığı için önerdiği isimdi Tonguç Çoban...
11.02.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tdh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tdh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.