Tbt

Tbt

Son dakika TBT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbt gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 tbt haberi bulunmuştur. Tüm tbt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erol Evgin'den nostaljik kare! 'Paçalar ve topuklar 70'ler diyor'
Erol Evgin'den nostaljik kare! 'Paçalar ve topuklar 70'ler diyor' İlk 45'lik plağını 1969 yılında çıkaran, Türk pop müziğinde unutulmaz şarkılara imza atan Erol Evgin, Instagram hesabından yayınladığı nostaljik karelere bir yenisini daha ekledi.
20.07.2023 Magazin
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Selçuk Bayraktar: Bu ekibi parayla, maddiyatla motive edemezsiniz
Selçuk Bayraktar: Bu ekibi parayla, maddiyatla motive edemezsiniz DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir programda Baykar'ı hedef alan açıklamalarına tepkiler sürerken Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar'dan yeni bir paylaşım geldi. Bayraktar, "Biz ekibimizi maddiyatla, mühendislik güdüleriyle motive etmiyoruz. Biz birlikte ülkemizin yarınlarını inşa ediyoruz" dedi.
19.01.2023 Ekonomi
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım!
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım! Şimdilerde Yalı Çapkını adlı dizide ekranda olan Emre Altuğ, sosyal medyada takipçilerini lise yıllarına götürdü.
8.01.2023 Magazin
Ses teli yırtılması nedir, ses teli yırtılması neden olur? Aleyna Tilki ses teli yırtılması nedeniyle bir süre şarkı söyleyemeyecek!
Ses teli yırtılması nedir, ses teli yırtılması neden olur? Aleyna Tilki ses teli yırtılması nedeniyle bir süre şarkı söyleyemeyecek! Aleyna Tilki, geçmiş konserlerinden bir görüntü paylaşarak ses tellerinin yırtıldığını ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından ses teli yırtılması hakkında araştırma yapılmaya başlandı.
15.12.2022 Sağlık
Yeşilçam'ın usta oyuncusu paylaştı! "Eşimle nişanlı olduğumuz yıllardan"
Yeşilçam'ın usta oyuncusu paylaştı! "Eşimle nişanlı olduğumuz yıllardan" Usta oyuncu yıllar öncesine ait fotoğrafı takipçileri ile paylaştı. Siyah beyaz fotoğrafını paylaşan Yeşilçam'ın yıldızı TBT akımına dahil oldu.
17.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncunun kızı paylaştı! 'Annem ne kadar güzelse ben o kadar deliymişim herhalde...'
Ünlü oyuncunun kızı paylaştı! 'Annem ne kadar güzelse ben o kadar deliymişim herhalde...' Ünlü oyuncunun kızı çocukluk fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına düştüğü notla da dikkat çekti.
3.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncunun oğlu şimdi Amerika'da yaşıyor! Son hali...
Ünlü oyuncunun oğlu şimdi Amerika'da yaşıyor! Son hali... 1996 yılında müzisyen sevgilisiyle evlenen ünlü oyuncu Çiçek Dilligil nostaljik bir paylaşımda bulundu.
15.09.2022 Magazin
Hadise çiçek açtı! "Üzülmek için zaman yok"
Hadise çiçek açtı! "Üzülmek için zaman yok" Çiçeği burnunda gelin Hadise, dünkü paylaşımıyla adından söz ettirdi. Özel hayatıyla ve kariyeriyle adından söz ettiren popçu Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Kaan Yıldırım ile büyük aşkı evliliğin kıyısından dönen Hadise aradığı mutluluğu Mehmet Dinçerler'de buldu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Hadise, son olarak eşi Mehmet Dinçerler ile çıktıkları Maldivler tatilinden bir kareyi #tbt olarak paylaştı. Mor bikinisi ile poz veren Hadise saçına taktığı mor çiçek ile de kendine hayran bıraktı.
17.06.2022 Magazin
Hadise Instagram'ı ateşe verdi! Yorum ve beğeni yağdı
Hadise Instagram'ı ateşe verdi! Yorum ve beğeni yağdı Geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödül Töreni'ninde kadına şiddete yönelik yaptığı konuşmayla dikkatleri üzerine çeken Hadise, Instagram'da yaptığı son paylaşımla kendine hayran bıraktı.
10.12.2021 Magazin
Ata Demirer'den nostaljik paylaşım!
Ata Demirer'den nostaljik paylaşım! Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri eskilere gitti. İşte tbt paylaşımları...
25.11.2021 Magazin
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi Türkiye'de milli teknolojilerin geliştirilmesindeki rolü dolayısıyla "ülkenin en büyük Ar-Ge merkezi" olarak nitelendirilen TÜBİTAK, son dönemde geliştirdiği çözümleri SAHA EXPO'da vitrine çıkardı.
11.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Ünlü müzisyen Aslı Gökyokuş kötü haberi duyurdu!
Ünlü müzisyen Aslı Gökyokuş kötü haberi duyurdu! Aslı Gökyokuş’un babası Metin Gökyokuş, kızının evinin bahçesinde felç geçirdi. Ünlü rock’çı tedavisi devam eden babası için duygusal bir mesaj yayınladı.
25.07.2021 Magazin
Dilay Kemer kimdir? Dilay Kemer kaç yaşındaydı? Fenerbahçe'nin acı günü!
Dilay Kemer kimdir? Dilay Kemer kaç yaşındaydı? Fenerbahçe'nin acı günü! Bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti. Peki, Dilay Kemer kimdir? Dilay Kemer kaç yaşındaydı? Dilay Kemer'in hastalığı neydi? İşte Dilay Kemer ile ilgili bilgiler...
30.10.2020 Gündem
Tarkan'dan corona virüs paylaşımı
Tarkan'dan corona virüs paylaşımı Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından maskeli ve eldivenli bir fotoğrafını paylaştı.
5.06.2020 Magazin
'Kötü şeyleri atlatıyorum'
'Kötü şeyleri atlatıyorum' Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü şarkıcı Zeynep Casalini, sosyal medyada yayınladığı videoyla hayranlarına kendiyle ilgili bilgi verip, "Bugün iyi olmaya karar verdim. Kötü şeyleri atlatıyorum ben de herkes gibi. Her şeyin üstesinden gelebiliriz" dedi.
1.05.2020 Magazin
Özlem dolu paylaşım
Özlem dolu paylaşım Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Murat Boz, ailesine duyduğu özlemi dile getiren bir paylaşım yaptı.
7.04.2020 Magazin
Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı
Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Zalim İstanbul' dizisinde Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay'ın, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı.
7.02.2020 Magazin
'Askere 73 kilo gidip 59 kilo dönmüştüm'
'Askere 73 kilo gidip 59 kilo dönmüştüm' Ünlü şef Arda Türkmen, sosyal medya hesabından paylaştığı askerlik fotoğraflarıyla nostalji yaptı.
24.10.2019 Magazin
Adriano, Beşiktaş'ı unutamıyor!
Adriano, Beşiktaş'ı unutamıyor! Beşiktaş'tan geçtiğimiz yaz ayrıldıktan sonra ülkesinin takımlarından Athletico Paranaense'ye transfer olan Brezilyalı sol bek Adriano, bugün Instagram hesabından flaş bir paylaşıma imza attı. Deneyimli savunmacı, Siyah Beyazlı camia için bir teşekkür mesajı yayımladı.
12.10.2019 Futbol
Liya'nın doğum gününden fotoğraflar
Liya'nın doğum gününden fotoğraflar Tarkan, kızı Liya'nın Almanya'da kutladığı birinci yaş gününden fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
25.07.2019 Magazin
Hadise derin dekolteli pozlarını paylaştı!
Hadise derin dekolteli pozlarını paylaştı! Güzel şarkıcı Hadise'nin Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli fotoğraflarına beğeni yağdı.
28.06.2019 Magazin
Emniyet'ten 'Kilink İstanbul'da' paylaşımı
Emniyet'ten 'Kilink İstanbul'da' paylaşımı Emniyet Genel Müdürlüğü'nce (EGM) fantastik türündeki 1967 yapımı "Kilink İstanbul'da" isimli filmden bir sahne paylaşıldı.
23.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.