Taşı

Taşı

Son dakika taşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.338 taşı haberi bulunmuştur. Tüm taşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç kongre üyelerine çağrıda bulundu.
27.03.2024 Fenerbahçe
Türk edebiyatının mihenk taşı Adana yazın dünyasına ilham veriyor
Türk edebiyatının mihenk taşı Adana yazın dünyasına ilham veriyor Medeniyetler beşiği olarak kabul edilen Çukurova bölgesi, doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra kültürel zenginliği ile de ön plana çıkıyor. Bu topraklardan doğan yazarlar, ulusal sınırları aşıp dünya çapında üne kavuştu. Çukurova’nın bereketli toprakları birçok filme, diziye, romana konu olurken pek çoklarımız hayatının bir döneminde Adana hikayeleri ile tanıştı. Yaşar Kemal’in İnce Memed’i ile sıradan bir köy çocuğunun 'kurtarıcı'ya dönüşmesini soluksuz okurken, Orhan Kemal’le Cemile ve Necati arasındaki saf aşka ortak olduk. Çukurova’nın kokusunu iliklerimize kadar hissettik.
27.03.2024 Adana
2024 AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ? Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur?
2024 AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ? Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur? Ay tutulmasının Türkiye’den izlenip izlenmeyeceğine yönelik araştırmalar hızlandı. 2024'ün ilk Ay tutulması ise Mart ayı içinde olacak. Türkiye'den Güneş ve Ay tutulmalarından sadece biri görülebilecek. 2024'te gökyüzünde 2 Ay tutulması, 4 süper Ay, 12 dolunay ve 10'dan fazla gök taşı yağmuru görülecek, yıl boyunca bazı gezegenler teleskop olmaksızın izlenebilecek. Peki, Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur?
25.03.2024 Gündem
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana Organize Bölgesi'ne ziyaretlerde bulunarak incelemelerde bulundu. Kacır, Adana'nın sanayi üretiminde kilometre taşı olduğunu vurgulayarak, "Adana Türkiye'nin üreten gücüdür" açıklamalarında bulundu.
22.03.2024 Adana
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Uzmanından Ramazanda ilaç kullanımını ihmal etmeyin uyarısı geldi
Uzmanından Ramazanda ilaç kullanımını ihmal etmeyin uyarısı geldi Hasta ve aşırı yaşlıların Ramazan ayında ilaçlarını aksatmamaları gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Turgay Çelik, hasta ve yaşlı kişilerin Ramazanda ilaç kullanmamasının hastalıkların alevlenmesine veya yeni hastalıkların tetiklenmesine, tedavinin durmasına, hastalıkların tekrar başlamasına yol açabileceğini ifade etti.
11.03.2024 Sağlık
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı!
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı! Demirören Medya'nın emekçi kadınları Emine Alim, Yağmur Boz, Aynur Çekirdekoğlu ve İlknur Öcal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde CNN TÜRK canlı yayınında kadın olmayı anlattı.
8.03.2024 Gündem
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artarken tüketicilerin güvenlik endişesini haklı çıkaracak olaylar da yaşanıyor. Son olarak Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Taşı toprağı tarih kokuyor! İşte medeniyetler beşiği Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler
Taşı toprağı tarih kokuyor! İşte medeniyetler beşiği Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler Adana'ya seyahat planlıyorsanız bu listeye bakmadan yola çıkmayın. Binlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında size birbirinden farklı zenginlikler sunacak; mühendislik harikası Varda Köprüsü'nden, vücudunun yarısı yılan yarısı kadın mitolojik varlık Şahmeran'ın yaşadığı kaleye varana kadar sayısız tarihi ve turistik mekanla tanışacaksınız.
4.03.2024 Adana
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir? 28 Şubat süreci, demokrasiye zarar veren, hukukun üstünlüğünü gölgeleyen ve insan haklarına aykırı uygulamaların yoğunlaştığı bir dönemdir. "Postmodern darbe" olarak adlandırılan bu süreç, Türkiye'nin siyasi tarihinde derin izler bırakmıştır. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2024 Gündem
Meral Çetinkaya'dan yıllar sonra 'Bizimkiler' açıklaması! ‘Köşe taşı işlerden biri oldu”
Meral Çetinkaya'dan yıllar sonra 'Bizimkiler' açıklaması! ‘Köşe taşı işlerden biri oldu” 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz yayınlanan, Türkiye’nin en sevilen kült dizilerinden 'Bizimkiler'de ‘Ayla Hanım’ karakterine hayat veren Meral Çetinkaya, bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çetinkaya Bizimkiler dizi ile ilgili de konuştu.
21.02.2024 Magazin
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları...
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları... Malakit taşı adını İngilizce bir kelime olan Malachite sözcüğünden alır. Genelde malahit olarak da bilinir fakat gerçekte taşın ismi malakit olmaktadır.
9.02.2024 Yaşam
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları...
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları... Kalsedon, kuvars ailesinin bir taşıdır ve geçmişi de Hitit dönemine kadar uzanır. Kalsedon taşı genelde beyaz renkte ve mumsu bir parlaklığa sahiptir.
8.02.2024 Yaşam
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları...
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları... Peridot taşı; ‘Zeberced’ ve ‘İletişim taşı’ olarak da bilinir. En eski mücevherler arasında yer alan Peridot taşı, Mısır uygarlığı ile yakından bağlantılı olan bir taştır. İlk örneklerine ise Kızıldeniz'de bulunan Topazios Adası’nda rastlanır. 
7.02.2024 Yaşam
Kristal Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kristal Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kristal Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kristal Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kristal kuvars taşı, katı ve sert halde bulunan bir mineral grubudur. Yer kabuğunun ortalama %10'luk bir bölümünden fazlası da kristal kuvarstan oluşmaktadır.
7.02.2024 Yaşam
Güneş Taşı Özellikleri Nelerdir? Güneş Taşının En Bilinen Faydaları...
Güneş Taşı Özellikleri Nelerdir? Güneş Taşının En Bilinen Faydaları... Şans, bereket, bolluk ve mutluluk getiren bir taş olarak bilinen Güneş taşı, vücutta bulunan tüm çakraların da temizlenmesine yardımcı olur. Olumlu duygulara yer açan güneş taşı, endişe bozuklukları ve kaygı da iyileştirir. 
6.02.2024 Gündem
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığı bütçesinin yüzde 60'ı ihracat desteklerine ödeniyor. 2024 bütçemizde de ihracat desteklerini yüzde 110 oranında artırarak inşallah siz değerli ihracatçılara sunacağız" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
Meteor Taşı Özellikleri Nelerdir? Meteor Taşının En Bilinen Faydaları...
Meteor Taşı Özellikleri Nelerdir? Meteor Taşının En Bilinen Faydaları... Meteor taşı halk arasında göktaşı olarak da bilinmektedir. İnsanlar eski çağlardan beri meteor taşlarının iyileştirici enerjilerinden yararlanmaktadır.
3.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.