Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu

Son dakika Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tasarruf mevduatı sigorta fonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.149 tasarruf mevduatı sigorta fonu haberi bulunmuştur. Tüm tasarruf mevduatı sigorta fonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Weavers satışa çıkarıldı
Weavers satışa çıkarıldı Türkiye tekstil sektöründeki önemli döşemelik ve perdelik kumaş üreticileri arasında yer alan Weavers satışa çıkarıldı.
15.01.2024 Ekonomi
TMSF'den Polat Grubu şirketlerine ilişkin açıklama
TMSF'den Polat Grubu şirketlerine ilişkin açıklama  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'ndan Dilan Polat adını taşıyan yeni güzellik merkezlerinin faaliyetlerine devam etmesi ve yeni merkezlerin açılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Franchise sözleşmeleri TMSF'den önce imzalanmıştır" denildi.
11.01.2024 Gündem
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti Avcılar'da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisinde bulunan toplam 96 düzensiz göçmen kurtarıldı.
27.12.2023 Gündem
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar Dilan Polat - Engin Polat çifti için başlatılan soruşturma kapsamında TMSF’nin kayyım olduğu şirketlerin e-ticaret sitelerindeki ürün satışları yeniden başlıyor. Fon 39 şirketteki çalışanların maaşını ödemeye başladı. Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma da hizmetine devam edecek.
27.12.2023 Gündem
Parası olan bankaya koşuyor! Faizde görülmemiş oran, böylesi ilk kez oluyor
Parası olan bankaya koşuyor! Faizde görülmemiş oran, böylesi ilk kez oluyor Bankalar faiz yarışında! Bankaların faiz kararı yatırımcının yönünü değiştirdi. Evini, arabasını satan bankanın yolunu tutuyor. Faizler yıllardır görülmemiş oranlara çıktı. Bankalardan cazip teklifler geliyor. Parası olan mevduat hesaplarına yöneliyor. Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) garantisi üst limiti 400 bin liradan 650 bin TL'ye çıktı. İşte banka faizleri ile ilgili son gelişmelerin detayları...
14.12.2023 Ekonomi
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi.
5.12.2023 Gündem
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'ya ait şirketlere mahkeme kararı doğrultusunda kayyum atandı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından şirketlere Halil İbrahim Akyıldız, Mehmet Nihat Arcagök, Bülent Girgin, İcat Sayda, Gülşen Altınay, Münevver Gökgün Akkaya, Elif Düzen Özomay, Ahmet Miraç Akmen'nin atanmalarına karar verildi.
15.11.2023 Gündem
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti Sosyal Medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan'ında aralarında bulunduğu 3 kişinin gözaltına alındığı soruşturmada kilit ismin Doktor Refik E. E. olduğu belirlendi. Operasyondan bir süre önce yurt dışına çıktığı ve şu anda firari olarak aranan Doktor Refik E. E.'nin sözde TMSF'den ucuza alacakları otomobillerin listesini kurbanlara gönderen kişi olduğu öğrenildi. Nihal Candan ve Bahar Candan'ın poliste yapılan sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.
15.11.2023 Gündem
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi Rekabet Kurulu Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalara ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Atamalar 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 22’nci ve 23’üncü maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince yapıldı. Peki, Birol Küle kimdir? Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle nereli, hangi görevlerde bulundu?
2.11.2023 Gündem
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı Kaharamanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşı korumak adına yeni kararlar alınmaya devam ediliyor. Son olarak Bankalar Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zaman aşımına uğrayan tasarruflarla ilgili hak sahiplerine ek süre tanıdı.
28.04.2023 Ekonomi
Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor
Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor TMSF, Türk Ticaret Bankası'nın yüzde 98,49 oranındaki payını 380 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı.
28.02.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Bankada unutulan paralar ile ilgili yeni karar! İade edildi, herkes için geçerli
Bankada unutulan paralar ile ilgili yeni karar! İade edildi, herkes için geçerli Çalışmak için yıllar önce yurtdışına giden Ş.Ö.'nün eşi için Türkiye'de vadesiz mevduat hesabı açıldı. İçinde de 12 bin euro vardı. Eşi vefat edince Ş.Ö.'ye ulaşılamadı. 10 yılın ardından 'zaman aşımına uğradığı' gerekçesiyle para Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) aktarıldı. Bunu öğrenen Ş.Ö. dava açtı. Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı. İşte detaylar...
22.12.2022 Ekonomi
Sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı 400 bin TL'ye yükseltildi
Sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı 400 bin TL'ye yükseltildi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, bankada parası olanlara yönelik yeni düzenlemeye gitti. Bankanın iflası halinde mudilere ödenecek para 200 bin liradan 400 bin liraya çıkarıldı. Böylece bankada parası olanların 400 bin lirası devlet garantisi altına alınmış oldu.
22.12.2022 Ekonomi
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! 426 personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Tapu ve Kadastro’nun taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 sözleşmeli büro personeli ve 425 sözleşmeli tekniker istihdam edilecek. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı şartları ve E-Devlet başvuru ekranı!
14.11.2022 Personel Alımı
İŞKUR TPAO işçi alımı 2022! Türkiye Petrolleri (TPAO) 93 işçi alacak! İşte TPAO işçi alımı şartları!
İŞKUR TPAO işçi alımı 2022! Türkiye Petrolleri (TPAO) 93 işçi alacak! İşte TPAO işçi alımı şartları! Türkiye Petrolleri (TPAO) duyurdu! İşkur üzerinden 93 işçi alacak. Yayımlanan ilanda, “TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur” denildi. Duyuruda, TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatlarına toplam 93 meslek yüksek okulu mezunu işçi ve personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki, Türkiye Petrolleri (TPAO) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TPAO personel alımı başvuru şartları ne? İşte Türkiye Petrolleri işçi alımı ilanı!
14.11.2022 Çalışma Hayatı
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek Cemevlerinin elektrik ve su faturalarının devlet tarafından ödenmesini de içeren torba teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
24.10.2022 Gündem
Yusuf Tuna kimdir? Merkez Bankası PPK Üyesi Prof. Dr. Yusuf Tuna kaç yaşındaydı, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Yusuf Tuna kimdir? Merkez Bankası PPK Üyesi Prof. Dr. Yusuf Tuna kaç yaşındaydı, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yusuf Tuna, 63 yaşında yaşamını yitirdi. Tuna, 13 Ekim 2021'de Merkez Bankası PPK Üyeliği'ne atanmıştı. Peki, Yusuf Tuna kimdir? Merkez Bankası PPK Üyesi Prof. Dr. Yusuf Tuna kaç yaşındaydı, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
7.10.2022 Gündem
Para Politikası Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yusuf Tuna hayatını kaybetti
Para Politikası Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yusuf Tuna hayatını kaybetti Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB)'nin Para Politikası Kurulu üyesi Prof. Dr. Yusuf Tuna hayatını kaybetti.
7.10.2022 Ekonomi
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü!
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü! Göztepe 2 Eylül 2006 ne oldu, Göztepe 2 Eylül nedir? Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini elde eden Göztepe bugün 4'üncü hafta müsabakasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Göztepe’nin 2 Eylül’de oynayacak maç taraftarı geçmişe 2 Eylül 2006’ya götürdü. 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü olarak tarihe geçen bu an vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü…
2.09.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tasarruf mevduatı sigorta fonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.