Tarık Ünlüoğlu

Tarık Ünlüoğlu

Son dakika Tarık Ünlüoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarık Ünlüoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarık Ünlüoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarık Ünlüoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarık ünlüoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 tarık ünlüoğlu haberi bulunmuştur. Tüm tarık ünlüoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, annesi Hayrunnisa Kalkan'ın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Hayrunnisa Kalkan'ın cenazesinin bugün Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.
24.12.2023 Magazin
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Devlet Tiyatrosu oyuncularından Tomris Çetinel ile 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel'den acı haber geldi. Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti. Peki, Tomris Çetinel kızı Elif Çetinel kimdir, kaç yaşında neden öldü? Tomris Çetinel kimdir?
4.11.2022 Magazin
Gülenay Kalkan ve üvey kızı davalık oldu! Bodrum'daki ev...
Gülenay Kalkan ve üvey kızı davalık oldu! Bodrum'daki ev... 3 yıl önce vefat eden oyuncu Tarık Ünlüoğlu’ndan kalan Bodrum’daki ev nedeniyle davalık olan Gülenay Kalkan ve üvey kızı Zeynep Ünlüoğlu arasındaki sorun çözüldü.
26.06.2022 Magazin
Gülenay Kalkan'dan duygulandıran paylaşım
Gülenay Kalkan'dan duygulandıran paylaşım Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 2019'un Ekim ayında bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Sevilen sanatçı ölüm yıl dönümünde özlemle anıldı.
1.10.2021 Magazin
Gülenay Kalkan'dan duygulandıran Tarık Ünlüoğlu paylaşımı!
Gülenay Kalkan'dan duygulandıran Tarık Ünlüoğlu paylaşımı! 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Gülenay Kalkan, iki yıl önce ekim ayında vefat eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun 70'inci yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
9.08.2021 Magazin
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin izleyicileri fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı. Peki EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
24.03.2020 Gündem
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı… EDHO, 160. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Peki EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
17.03.2020 Gündem
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Tarık Ünlüoğlu'nun eşinden duygusal paylaşım
Tarık Ünlüoğlu'nun eşinden duygusal paylaşım Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz ay tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Gülenay Kalkan, eşinin vefatının 40. gününde paylaşımda bulundu.
9.11.2019 Magazin
Tarık Ünlüoğlu'nun cenazesinde büyük ayıp!
Tarık Ünlüoğlu'nun cenazesinde büyük ayıp! Oyuncu Tarık Ünlüoğlu, önceki gün hayatını kaybetmiş, dün de son yolculuğuna uğurlanmıştı. Cenazede Selçuk Yöntem'in başına gelen olay ise 'pes artık' dedirtti.
4.10.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarık Ünlüoğlu'nun eşine başsağlığı telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarık Ünlüoğlu'nun eşine başsağlığı telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan'ı arayarak başsağlığı diledi.
3.10.2019 Siyaset
Oyuncu Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Oyuncu Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı.
3.10.2019 Magazin
Gülenay Kalkan'dan eşi Tarık Ünlüoğlu'na veda!
Gülenay Kalkan'dan eşi Tarık Ünlüoğlu'na veda! Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun ani vefatı sevenlerini yasa boğdu.
3.10.2019 Magazin
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Ekonomi Programı'na ilişkin, "Yeni program, bir IMF programıdır. Eski programlar işe yaramadı, hiçbirisi tutmadı, IMF heyeti geldi, günlerce oturup konuştular ve yeni bir programı yaptılar. Bereket versin IMF heyeti bizim arkadaşlarla görüşünce gerçek ortaya çıktı." dedi.
2.10.2019 Siyaset
Tarık Ünlüoğlu kimdir? Tarık Ünlüoğlu neden öldü?
Tarık Ünlüoğlu kimdir? Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Uzun süredir hastanede tedavi gören, 61 yaşında Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti. Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekranlarda olan Tarık Ünlüoğlu kimdir? Acı haberin ardından Tarık Ünlüoğlu neden öldü? sorusu da oldukça merak ediliyor.
1.10.2019 Gündem
Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti
Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti Oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu bir süredir tedavi görüyordu. Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili açıklama yapan doktoru Gökhan Demir, "Bir yılı aşkın bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ediyordu" ifadesini kullandı.
2.10.2019 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transferler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transferler Atv'nin fenomen dizisine 5. sezon öncesi önemli isimler dahil oldu.
30.08.2019 Televizyon
O Ses Türkiye | Yılbaşı özel bölümü yayınlandı
O Ses Türkiye | Yılbaşı özel bölümü yayınlandı O Ses Türkiye yılbaşı gecesine özel bölüm yayınlandı. Ünlü isimlerin yarıştığı O Ses Türkiye, izleyicisini ekrana kilitledi. Peki hangi isimler O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yarıştı?
1.01.2019 Televizyon
Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'ndan iyi haber geldi
Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'ndan iyi haber geldi Akciğer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Tarık Ünlüoğlu’ndan sevindirici haber geldi. Oyuncunun eşi Gülenay Kalkan, zor günleri geride bıraktıklarını ve eşinin durumunun iyi olduğunu açıkladı.
28.12.2018 Magazin
Bakımlı mafya babası Erkan Can!
Bakımlı mafya babası Erkan Can! 'Hedefim Sensin' filminde, Erkan Can, İstanbul’un arka sokaklarında sözü geçen bir ‘Baba’ karakterine hayat veriyor. Cavit’in (Erkan Can) manikür pedikür yaptırdığı kareler dikkat çekti.
27.11.2018 Magazin
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok final!
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok final! ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 114'üncü bölümünde flaş bir gelişme yaşandı.
7.11.2018 Televizyon
Neşeli ekip
Neşeli ekip BKM yapımı ‘Hedefim Sensin’ filminin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can ve yönetmen Kıvanç Baruönü Kadir Has Üniversitesi’nde gazetecilerle bir araya geldi.
15.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarık Ünlüoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarık ünlüoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.