Tan

Tan

Son dakika Tan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tan gelişmeleri de dahil olmak üzere 64.707 tan haberi bulunmuştur. Tüm tan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevduat hesabında 32 gün detayı! Kazanç artıyor, faiz kararı sonrası oran değişti
Mevduat hesabında 32 gün detayı! Kazanç artıyor, faiz kararı sonrası oran değişti Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Karar sonrasında ise Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada Türk lirası mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranının yükseltildiği belirtildi. Peki Merkez Bankası’nın faiz kararı ve atılan yeni adım sonrasında bankalarda mevduat faizleri daha da yükselir mi?
27.04.2024 Ekonomi
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.04.2024 İddaa
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi...
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi... Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bülteninden, farklı liglerden 6 maç içeren ve totalde 47.04 oran eden bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.04.2024 İddaa
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı Ankara'da sağ gözünde ağrı şikayetiyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak, Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi. Toprak, "Gözümde hafif bir ödem var. Doktorlarım onun da kısa sürede geçeceğini söyledi" dedi.
25.04.2024 Gündem
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından takım idmanlarına geri dönen ancak maçlarda forma giymeyen yıldız isim ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Yıldız isim Okan Buruk'tan özür dilemedi ve affedilmedi. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Okan Kurt, Demet Akalın’a sürpriz kaparak mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Magazin
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve kanalda? Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin play-off çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Monaco'yla karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko, Monaco'yu play-off çeyrek final serisinde mağlup etmek istiyor.
23.04.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Kritik puan kaybı sonrası 3 yıldız isimle yollar ayrılıyor. Ali Koç yönetiminden oyuncuya kendine 'kulüp bul' talimatı geldi. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Resmi törenin ardından iki lider görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile Kalkınma Yolu Anlaşması'nı imzaladı.
22.04.2024 Gündem
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları...
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları... İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonunda gözaltına alınan DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.
21.04.2024 Galatasaray
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Tan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.