Tamirci

Tamirci

Son dakika tamirci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tamirci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tamirci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tamirci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tamirci gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 tamirci haberi bulunmuştur. Tüm tamirci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok Adana'nın Kozan ilçesinde oto tamir atölyelerindeki ustalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de yoğun mesailerini sürdürürken, artık geleceğin işçi ve ustalarının yetişmediğini kaydetti.
2.05.2024 Adana
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi Aksaray'da 13 yaşındayken demir ustası babası Mehmet Kılıç geçirdiği kaza sonucu gözlerini kaybedince okulu bırakmak zorunda kalan ayakkabı tamircisi olan Turgut Kılıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenecek program için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edildiğini söyledi.
30.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Eşi kaza geçirince önce aşçı sonra tamirci oldu
Eşi kaza geçirince önce aşçı sonra tamirci oldu Adana’da 14 yıl önce eşi kaza geçirip çalışamaz hale gelince bir tamirhanede aşçı olarak işe giren kadın, iş yerinde usta oldu.
7.03.2024 Adana
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.
29.02.2024 Adana
Arızalanan otomobilini tamirciye bıraktı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı! 'Anahtarı alıp gitti. Arabayı zorla savcılık talimatıyla aldık'
Arızalanan otomobilini tamirciye bıraktı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı! 'Anahtarı alıp gitti. Arabayı zorla savcılık talimatıyla aldık' Arıza nedeniyle tamirciye bıraktığı otomobilini, motor ustası Şaban Özdemiroğlu’nun şahsi işlerinde kendi aracıymış gibi kullandığını iddia eden Gürkan Hepkaya şikayetçi oldu. Usta Şaban Özdemiroğlu da kendisine iftira atıldığını öne sürerek Hepkaya hakkında şikayette bulundu.
26.02.2024 Gündem
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı Adana’da yılbaşı sabahı iki şahıs, girdikleri tamirci dükkanında içerideki kasayı levye zoruyla açıp, 600 bin TL değerinde döviz ve elektronik eşya çaldı. Polisler hırsızları operasyonla yakaladı.
8.01.2024 Gündem
Hurda olarak alıyor, 1 milyon TL’ye satıyor
Hurda olarak alıyor, 1 milyon TL’ye satıyor Ordulu tamirci Turgut Karapestil, daha önce askeriyede kullanılan ve hurdaya ayrılan arazi araçlarını onararak kullanılır hale getiriyor. Off-road için uygun hale getirilen araçlar ardından fiyatı 1 milyon TL’ye kadar satışa sunuluyor.
22.12.2023 Gündem
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak Küçük esnaf için prim ödeme gün sayısının 7 bin 200’e indirilmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ekim ayında Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme ile ilgili kritik uyarılar geldi. SGK Uzmanı Dilek Ete, "İhya yaparak emekli olmak istediğinizde silinen Bağ-Kur borçlarının tamamını ödemeniz gerekiyor. Bu nedenle ödeyeceğiniz rakam ve alacağınız emekli aylığı arasında mutlaka kazanç-kayıp hesabı yapmalısınız" uyarısında bulundu.
13.10.2023 Emekli
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat  gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar'
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar' İzmir'de, avukat Ahmet Can Gürlek, adını kullanıp halkı 'uzlaştırma' yalanıyla dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunarak, "Hesaplarımıza göre yaklaşık 2 milyon liralık dolandırılma vakası var. Olayda resmi belgede sahtecilik de var. Adımı kullanıp, 'Nitelikli dolandırıcılık' suçunu işliyorlar" dedi.
4.09.2023 Yaşam
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, emekli Profesör İsmail Çakır elektronik eşya tamircisi oldu. Akülü araçlardan ısıtma ve soğutma sistemlerinin hafıza kartlarına kadar pek çok eşyayı tamir eden Çakır, insanlara hizmet etmeyi çok sevdiğini söyledi.
3.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etimesgut Havaalanı'nda TEKNOFEST etkinlik alanını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "2023 Teknofest'ine ilkokuldan doktoraya kadar her seviyeden 1 milyon gencimizin başvurduğunu öğrendim. İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur" dedi.
1.09.2023 Gündem
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı!
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı! Ankara’da kimliği belirsiz kişilerce hasara uğratılan aracını ucuza tamir ettirmek isteyen berber, kendisini tamirci olarak tanıtan müşterisine teslim ettiği otomobilinden günlerdir haber alamadığını ve dolandırıldığını ileri sürdü.
19.08.2023 Yaşam
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun imzasıyla İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'na sunulan taksi ücret tarifelerine yüzde 100 zam talebi UKOME toplantısında görüşülecek. Aksu zam talebiyle ilgili, “Mesleğimizi sürdürebilirlik adına ayrıca hizmet kalitemizin artması adına giderlerimiz oranında zam tarifesini İstanbul Büyükşehir Belediye'mizden talep ettik. Ayın 27'sinde yapılacak UKOME toplantısında en az yüzde 100 oranında taksimetre ücret tarifelerine artış talebimiz oldu. Toplu taşımadan çok ucuz kaldık. İstanbul'da bütün vatandaşlar toplu taşımayı bıraktılar. Taksiyle ulaşımı tercih etmeye başladılar" diye konuştu.
12.07.2023 Ekonomi
Map Sensörü Nedir, Ne İşe Yarar? Map Sensörü Arızası Neden Olur?
Map Sensörü Nedir, Ne İşe Yarar? Map Sensörü Arızası Neden Olur? Otomobillerde bulunan her parçanın birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Map sensörünün de bulunduğu bu parçaların kullanımı birbirinden farklıdır. 
3.06.2023 Eğitim
V Kayışı Nedir, Ne İşe Yarar? V Kayışı Koparsa Ne Olur?
V Kayışı Nedir, Ne İşe Yarar? V Kayışı Koparsa Ne Olur? Motorda üretilen bütün gücü aracın parçalarına ileten bir aparat olmaktadır. V kayışının mekanik gücü ile makinanın farklı parçaları sayesinde her yerine verimli olarak iletmektedir. Genellikle otomobil motorlarında bulunmaktadır. Klima kompresörü ve hidrolik direksiyon gibi ve daha birçok parçaların ya da aksesuarların verimli ve düzenli şekilde çalışmasını sağlar.
3.06.2023 Gündem
Depremzedeyi dolandırıp ortadan kayboldu: ‘Bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok’
Depremzedeyi dolandırıp ortadan kayboldu: ‘Bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok’ Depremden sonra Adıyaman’dan Kayseri’ye giden depremzede Bozan Öztürk’ün aracını tamir etmek için verdiği şirketin ortağı olduğu iddia edilen şahıs, 12 bin TL’yi aldıktan sonra ortadan kayboldu. Dolandırıcılık olayının detayları ise şoke etti.
11.03.2023 Yaşam
Kredi çektirip borçlandırdı, dolandırıp kaçtı! Bu da sahte oto tamirci
Kredi çektirip borçlandırdı, dolandırıp kaçtı! Bu da sahte oto tamirci İstanbul'da gerçekleşen akılalmaz dolandırıcılık herkesi şaşkına çevirdi. Araba tamir servisi hizmeti veren iş yeri sahibi çok sayıda kişiyi tamir bahanesi ile dolandırdı. Yalnız tamir edeceğim dediği araçların hiçbirinde tek bir işlem bile yapmadı. Bir müşterisine ise bahane ile kredi çektiren kişinin daha sonra yaptığı ise şoke etti.
2.02.2023 Yaşam
Ek iş arayanlar yoğun fiziksel aktiviteden uzak duruyor
Ek iş arayanlar yoğun fiziksel aktiviteden uzak duruyor Çalışan adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen “ek iş” anketinin sonuçları açıklandı. Ek iş yapmak isteyen çalışan adaylarının çoğunluğu paketleme ve e-ticaret gibi alanlarda iş aradıklarını belirtirken, ankete katılan kullanıcılardan ek iş yapmayı düşünen kadın-erkek sayısı ise eşit çıktı.
23.01.2023 Ekonomi
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi Klima tamiri nedeniyle çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi. Çıkan kavgada eşi hayatını kaybetti, kendisi ise engelli kaldı. 4 çocuğu bulunan Hayat Koğa, dehşet anlarını ve yaşadığı acıyı göz yaşları ile anlattı.
13.01.2023 Yaşam
Mali müşavirlerden küçük esnafa büyük oyun!
Mali müşavirlerden küçük esnafa büyük oyun! Defter tutma zorunluluğu olmayan küçük esnaftan, mali müşavirler tarafından 3 yıldır ‘defter tasdik ücreti’ adı altında fahiş ücretler istendiği ortaya çıktı.
31.12.2022 Ekonomi
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tamirci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tamirci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.