Tahşiyeciler

Tahşiyeciler

Son dakika Tahşiyeciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tahşiyeciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tahşiyeciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahşiyeciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahşiyeciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 tahşiyeciler haberi bulunmuştur. Tüm tahşiyeciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar ile ilgili flaş cezaevi kararı!
Adnan Oktar ile ilgili flaş cezaevi kararı! Organize Suç Örgütü lideri Adnan Oktar'ın tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'nden çıkartılarak havayoluyla başka bir cezaevine nakledildiği öğrenildi.
22.04.2022 Yaşam
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı Yargıtay, "Tahşiyecilere kumpas" davasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya FETÖ yöneticiliğinden verilen 18 yıl hapis cezasını onadı.
20.04.2021 Gündem
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis Gazeteci Nazlı Ilıcak, "Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.01.2019 Gündem
Son dakika: Savcı Nazlı Ilıcak için müebbet istedi
Son dakika: Savcı Nazlı Ilıcak için müebbet istedi Gazeteci Nazlı Ilıcak’ın 'casusluk’ suçundan yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, Ilıcak’ın müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.
6.09.2018 Gündem
Nazlı Ilıcak’ın “casusluk” davasına başlandı
Nazlı Ilıcak’ın “casusluk” davasına başlandı Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın, "Askeri İstihbarat ve Tahşiyeciler" başlıklı yazısına ilişkin "Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklama" suçundan yargılanmasına başlandı.
9.04.2018 Gündem
Son dakika: Nazlı Ilıcak'a bir şok daha...
Son dakika: Nazlı Ilıcak'a bir şok daha... Nazlı Ilıcak hakkında Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın şikâyeti üzerine ‘Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklama’ suçu kapsamında müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
7.03.2018 Gündem
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti FETÖ’nün Tahşiyeciler kumpasını nasıl tezgahladığı ile ilgili davanın gerekçeli kararında tüm detaylarıyla böyle anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Tahşiye kumpası: Eve polisler bomba koymuş
Tahşiye kumpası: Eve polisler bomba koymuş FETÖ’nün ‘Tahşiyeciler’e kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davanın gerekçeli kararından: Polis gözetiminde Taşhiyecilerin sohbet evini bombalar konmuş... Adeta erketeye yatılmış...
29.09.2021 Gündem
İlk kumpas davasında müdürlere ceza yağdı
İlk kumpas davasında müdürlere ceza yağdı Gülen’i eleştiren ‘Tahşiyeciler grubu’ diye anılan dini bir cemaate yönelik kumpas kurarak operasyon yapıldığı iddiasıyla açılan davada kapatılan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca 31 yıl, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Yurt Atayün ise 25 ile 16 yıl hapis cezalarına mahkum edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün tahşiyecilere kumpas davasında karar açıklandı
FETÖ'nün tahşiyecilere kumpas davasında karar açıklandı Hidayet Karaca 31 yıl Ali Fuat Yılmazer 16 yıl hapis cezası aldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü Bayram Özbek yakalandı
FETÖ'cü Bayram Özbek yakalandı FETÖ’nün emniyet yapılanmasının önemli isimlerinden biri olan ve FETÖ’nün birçok operasyonel faaliyetinde adı geçen eski emniyet müdürü Bayram Özbek, Kartal'da yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
ByLock tespiti mahkemede
ByLock tespiti mahkemede “Tahşiyeciler”e kumpas kurdukları iddiasıyla yargılanan Hidayet Karaca, ‘ByLock’ kullandığı iddiası ile ilgili “Ben ByLock falan kullanmadım. İki yıldır cezaevinde yatıyorum” dedi.
29.09.2021 Gündem
ABD sessiz! Bakanlık beklemede...
ABD sessiz! Bakanlık beklemede... Türkiye, ABD’ye yaptığı Fethullah Gülen’in geçici tutuklanması talebine hâlâ yanıt alamadı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 28 Eylül’de, ‘bir iki güne kadar’ geçici tutuklama talebiyle ilgili nihai değerlendirme sonucunun iletilmesinin beklendiğini söyledi. O yanıt gelmedi, Adalet Bakanlığı da yanıt gelmediği için ABD Adalet Bakanlığı’ndan randevu talebinde bulunmadı.
29.09.2021 Gündem
ByLock kurucusu gözaltında
ByLock kurucusu gözaltında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı basın mensuplarına yapılan açıklamada ByLock sistemini hazırlayan bir kişinin 7 yıl TÜBİTAK'ta görev yaptığını ve bir haftadır gözaltında olduğunu bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Başsavcılık memurların "Fuatavni" bağlantısını araştırıyor
Başsavcılık memurların "Fuatavni" bağlantısını araştırıyor İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul’daki tüm adliyelerde kritik noktalarda görev yapan memurların FETÖ’ye bilgi sızdırıp sızdırmadığını araştırıyor...
29.09.2021 Gündem
Can Dündar ve Erdem Gül tahliye oldu
Can Dündar ve Erdem Gül tahliye oldu Anayasa Mahkemesinin haklarında "ihlal" kararı verdiği ve İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tahliyelerine hükmedilen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül, Silivri Ceza İnfaz Kurumu'nda tahliye oldu.
29.09.2021 Gündem
Adliyede kritik değişiklikler
Adliyede kritik değişiklikler 'Paralel yapı', IŞİD, PKK ve DHKP-C gibi soruşturmaların yürütüldüğü 'Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'ndan sorumlu Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı’nın yerine Başsavcı Vekili İrfan Fidan getirildi...
29.09.2021 Gündem
Cihat anlayışında
Cihat anlayışında ‘Tahşiyecilere kumpas’ davasında Genelkurmay’dan mahkemeye yollanan yazıda grupla ilgili MİT’ten alınmış olan bilgiler verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Umarım ifade vermek yerine buraya gelir...’
‘Umarım ifade vermek yerine buraya gelir...’ Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kırmızı bülten çıkarılan Fethullah Gülen’in iadesiyle ilgili konuştu: İstinabe yerine kendisinin Türkiye’ye gelmesi daha doğru olur...
29.09.2021 Gündem
Gülen'in peşini ABD'de de bırakmayacak!
Gülen'in peşini ABD'de de bırakmayacak! Amerikan Forbes dergisi, Paralel Yapı'nın Türkiye'de "hükümeti devirmeye çalışmak" ile suçlandığını belirterek, Türk hükümetinin Fetullah Gülen'in peşini ABD'de de bırakmayacağını yazdı.
29.09.2021 Gündem
Tahşiyeciler davasında tüm sanıklara beraat
Tahşiyeciler davasında tüm sanıklara beraat Gülen Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen basın kuruluşlarının ‘kumpas kurmak’la suçlandığı soruşturmanın dayanağı Tahşiyeciler beraat etti
29.09.2021 Gündem
Paralel Yapı ve PKK işbirliğini kanıtlayan delil
Paralel Yapı ve PKK işbirliğini kanıtlayan delil Tahşiyeciler grubuna yönelik’ soruşturmada ‘sahte delil üretmek' iddiasıyla açılan dava dosyasının delil klasöründe dikkat çeken ayrıntılar.
29.09.2021 Gündem
Ekrem Dumanlı hakkında yakalama kararı!
Ekrem Dumanlı hakkında yakalama kararı! Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında "darbeye teşebbüs" ve "sıç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlarından 18 Eylül 2015'te yakalama ve gözaltı kararı alındığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Tahşiye’deki ihbar  Ergenekon’daki gibi
Tahşiye’deki ihbar Ergenekon’daki gibi Tahşiyeciler grubuna yönelik kumpas iddialarıyla ilgili hazırlanan iddianamede, savcılık ihbar metniyle Ergenekon davasındaki ihbar metninin benzerliğine dikkat çekti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahşiyeciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahşiyeciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.