Tahir Sarıkaya

Tahir Sarıkaya

Son dakika Tahir Sarıkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tahir Sarıkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tahir Sarıkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahir Sarıkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahir sarıkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 tahir sarıkaya haberi bulunmuştur. Tüm tahir sarıkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor?
Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya’nın Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ile olan fotoğrafını paylaşıp, dizinin ekranlara döneceği sinyalini vermesinin ardından Kurtlar vadisi yeniden başlayacak mı 2020? Sorularının sorulmasına neden oldu.
15.09.2020 Gündem
Ünlü oyuncu yoğun bakımda!
Ünlü oyuncu yoğun bakımda! Yeşilçam’ın ünlü ismi Aytaç Arman hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Aytaç Arman yoğun bakıma alındı...
4.02.2019 Magazin
Söz yazarı Ahmet Kaçar vefat etti
Söz yazarı Ahmet Kaçar vefat etti Ses sanatçısı Onur Akay, canlı yayında söz yazarı Ahmet Kaçar’ın vefat ettiğini duyurdu
12.05.2018 Magazin
Adnan Oktar olayında ortalık karıştı! İnanılmaz iddialar...
Adnan Oktar olayında ortalık karıştı! İnanılmaz iddialar... Beyaz Tv’de Tahir Sarıkaya’nın programına Adnan Oktar’ın sözcüsü olarak bağlanan Didem Ürer, canlı yayında acılı baba Elvan Koçak ile tartıştı.
23.01.2018 Gündem
Yılmaz Morgül'e ağır sözler!
Yılmaz Morgül'e ağır sözler! Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, "En çok beynimi sigortalatmak isterdim. Çünkü IQ seviyem 148.9 çıktı' diyen Yılmaz Morgül'ü hedef aldı.
4.12.2017 Magazin
İsmail Türüt bombayı patlattı! Nur Yerlitaş...
İsmail Türüt bombayı patlattı! Nur Yerlitaş... Nur Yerlitaş'ı şehitlere yaptığı saygısızlıktan dolayı sert sözlerle eleştiren İsmail Türüt, "Hem ismine hem de soy ismine hiç yakışmadı. İkisinin de değişmesi lazım" dedi.
29.11.2017 Magazin
Canlı yayında flaş açıklama: "Melih Gökçek istifa edecek!"
Canlı yayında flaş açıklama: "Melih Gökçek istifa edecek!" Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in yönettiği Beyaz TV ekranlarında program yapan Tahir Sarıkaya, Melih Gökçek'in istifasını vereceğini açıkladı. Sarıkaya, 'Önümüzdeki günlerde Melih Gökçek de tabii istifasını verecek sevgili seyirciler, direndiği yok' ifadelerini kullandı.
21.10.2017 Siyaset
Eser Yenenler, o tiple nasıl çapkınlık yapıyor?
Eser Yenenler, o tiple nasıl çapkınlık yapıyor? Murat Boz ve Eser Yenenler'in çapkınlık macerası gündem olmaya devam ediyor. Tahir Sarıkaya, iki ünlü ismi çok ağır şekilde eleştirdi.
7.05.2017 Magazin
Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti!
Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti! "Söylemezsem Olmaz" programı sonrası Nihat Doğan ile kavga edip programdan ayrılan Ömür Varol Instagram hesabından "zorunlu açıklama" yaptı. İşte Ömür Varol'un açıklaması...
13.04.2017 Magazin
Ahmet Hakan'ın iddiası!
Ahmet Hakan'ın iddiası! CNNTürk defterini kapatan Ahmet Hakan bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Tanıtımlar, reklamlar her şey hazır... Reyting yarışında alacağı yer ise merak konusu...
16.01.2017 Televizyon
Tuğçe Kazaz televizyon kuruyor
Tuğçe Kazaz televizyon kuruyor Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya’nın hazırlayıp sunduğu Uyan Türkiyem programına katılan oyuncu - manken Tuğçe Kazaz ilginç medya patronluğu projesini anlatırken, sunucu Tahir Sarıkaya şaşkınlığını gizleyemedi...
26.09.2016 Magazin
Tahir Sarıkaya'nın o sözleri
Tahir Sarıkaya'nın o sözleri Yılmaz Morgül'ün ' Herkes erkek olmayı benden öğrenecek ' çıkışına Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'dan çok konuşulacak bir tepki geldi.
2.05.2016 Sinema-Dizi
Tahir Sarıkaya'dan Yılmaz Morgül'e: Cinsiyetimi değiştireceğim
Tahir Sarıkaya'dan Yılmaz Morgül'e: Cinsiyetimi değiştireceğim Survivor yarışmasından elenen Yılmaz Morgül’ün, "Herkes erkek olmayı benden öğrenecek" şeklindeki sözlerine, Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'dan çok konuşulacak bir tepki geldi: Erkekliği senden öğreneceksek ben cinsiyetimi değiştireceğim!
2.05.2016 Magazin
Kediciklere zor soru
Kediciklere zor soru Uyan Türkiyem programının sunucusu Tahir Sarıkaya'dan kediciklere 'Şehitlere rağmen neden oynuyorsunuz?' sorusunu yöneltti.
11.04.2016 Sinema-Dizi
Kediciklere zor soru!
Kediciklere zor soru! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Uyan Türkiyemprogramının sunucu Tahir Sarıkaya, programına Adnan Oktar'ın kediciklerini konuk etti.
11.04.2016 Televizyon
Deniz Seki'nin avukatından açıklama
Deniz Seki'nin avukatından açıklama Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına, önceki gün televizyoncu Tahir Sarıkaya konuk oldu...
29.02.2016 Magazin
Tuğçe Kazaz canlı yayında spikeri azarladı
Tuğçe Kazaz canlı yayında spikeri azarladı Eski Manken Tuğçe Kazaz, katıldığı bir canlı yayında, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istediğini söyleyince, sunucu şaşkınlık yaşadı...
18.01.2016 Magazin
Deniz Seki oraya gönderilecek!
Deniz Seki oraya gönderilecek! Beyaz TV'de hafta sonları 'Uyan Türkiyem' adlı programı sunan Tahir Sarıkaya, Deniz Seki'nin cezaevinde gitar çalmaya başladığını söyledi Deniz Seki hakkında söylediği sözlerin neredeyse tamamının doğru çıktığını belirten Sarıkaya, 'İddialarımın hepsi tek tek çıkıyor...
23.11.2015 Magazin
Cübbeli Hoca'ya acıyorum deyip...
Cübbeli Hoca'ya acıyorum deyip... İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, 'Oral seks konusunda' kendisini eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca'ya çok sert cevap verdi...
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca'ya ağır gönderme
Cübbeli Ahmet Hoca'ya ağır gönderme Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan, canlı yayında Cübbeli Ahmet Hoca için bir yandan gözyaşı döktü bir yandan da ağır hakaretlerde bulundu... Ali Rıza Demircan, genelevde çalışan bir izleyicinin mesajla gönderdiği sorusuna ise yine gözyaşlarıyla yanıtladı.
14.06.2016 Sinema-Dizi
Nihat Doğan maddi yönden zor durumda
Nihat Doğan maddi yönden zor durumda Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programı canlı yayınına telefonla bağlanan ünlü türkücü Nihat Doğan, 5 milyon TL kaybettiğini ve maddi açıdan zorluklar yaşadığını söyledi.
21.01.2022 Magazin
Kedicik'ten şoke eden PKK açıklaması!
Kedicik'ten şoke eden PKK açıklaması! "IŞİD PKK'nın kökünü kazıyacak" denilince sunucu şaştı kaldı
21.09.2015 Televizyon
Deniz Seki hakkında bomba iddia
Deniz Seki hakkında bomba iddia 'Yalanlarsa işi bırakırım'
15.08.2015 Magazin
Deniz Seki ne zaman tahliye olacak?
Deniz Seki ne zaman tahliye olacak? Deniz Seki ne zaman tahliye olacak Önceki gün "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Tahir Sarıkaya, Deniz Seki'nin cezaevinden çıkacağı tarihi bildiğini iddia etti.
12.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tahir Sarıkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahir sarıkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.