Tablet Bilgisayar

Tablet Bilgisayar

Son dakika tablet bilgisayar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tablet bilgisayar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tablet bilgisayar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tablet Bilgisayar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tablet bilgisayar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.174 tablet bilgisayar haberi bulunmuştur. Tüm tablet bilgisayar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Vergisiz telefonda indirim kaç para olacak? Tek tek hesaplandı
Vergisiz telefonda indirim kaç para olacak? Tek tek hesaplandı Bugünkü Kabine toplantısında birçok başlık masaya yatırılacak. Biri ise gençlere verilecek vergisiz telefon. Peki vergisiz telefonda indirim ne kadar? SGK uzmanı Emin Yılmaz, 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL'lik 3 farklı telefon için hesap yaptı.
21.08.2023 Ekonomi
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Kritik toplantının gündeminde 4 kritik ana başlık olacak. Gençlere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı konusu da Kabine Toplantısı'nda masaya gelecek.
20.08.2023 Gündem
Telefon, tablet, bilgisayar için flaş açıklama! KDV indirimi beklentisi
Telefon, tablet, bilgisayar için flaş açıklama! KDV indirimi beklentisi Sıfır cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlara neredeyse 15 günde bir zam gelmesi vatandaşı yüzde 30 daha ucuz olan yenilenmiş cihaz pazarına yöneltti. 2022’de yenilenmiş cep pazarı 50 milyon dolardı. Bu yıl bu rakamın 200 milyon dolara ulaşacağı öngörülüyor. Bu alana yeni entegre olan bilgisayar ve tablette de orta vadede patlama bekleniyor.
20.06.2023 Ekonomi
Yeni kabus: Insomnia!  Kaza ve hatalara sebep oluyor
Yeni kabus: Insomnia! Kaza ve hatalara sebep oluyor  Son günlerde hemen herkes uyku problemleri yaşadığını, uykusunun bölündüğünü ve bu rahatsızlığın hayat kalitesini düşürdüğünü söylüyor. Uzmanlar uzun süre uyku sorunu yaşayanları kazalara karşı uyararak, bazı davranış değişiklikleri ile bu sorunun üstesinden gelmenin ise mümkün olduğu görüşünde.
26.03.2023 Sağlık
Uyku sorununuz olup olmadığını 17 maddeyle test edebilirsiniz!
Uyku sorununuz olup olmadığını 17 maddeyle test edebilirsiniz! Düzenli uykunun özellikle bağışıklık sistemine olumlu etkileri bulunuyor. Uykunun başlaması ile sempatik sinir sistemi aktivitesinde düşüş olurken, inflamasyon yanıtı baskılanıyor böylece vücutta virüslere karşı bağışıklık yanıtının artıyor. Bağışıklığın artmasıyla birlikte pek çok hastalığa karşı korunaklı olunduğunu belirten Prof. Dr. Turan Atay, uyku ve faydaları hakkında bilgi verdi.
16.03.2023 Sağlık
Final okulları bursluluk sınavı sonuçları 2023 açıklandı mı? Final okulları sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Final okulları bursluluk sınavı sonuçları 2023 açıklandı mı? Final okulları sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Final Okulları bursluluk sınavı yapılmaya devam ediyor. Final Okullarının bursluluk sınavını kazanan öğrencilerin eğitim hayatları ücretsiz oluyor. 11-12 Mart'ta yapılması planlanan 2023 Final Okulları bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Final Koleji bursluluk sınavı saat kaçta yapılacak? Final okulları bursluluk sınavı 2023 cevap anahtarı ne zaman açıklanır, aynı gün belli olur mu?
11.03.2023 Eğitim
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon şirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiği de ortaya çıktı.
1.02.2023 Yaşam
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. İşte milyonluk vurgunun detayları...
31.01.2023 Yaşam
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis...
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis... Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Kendilerini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtan kişiler, milyonlarca liralık vurguna imza attı. Şanlıurfa polisi tarafından 4 ay süren çalışmada dolandırıcılara büyük darbe vuruldu. Polisin operasyonu ile fırsatçılar büyük bir şok yaşarken başka bir haber de İstanbul Pendik’ten geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi ağına düşürdüğü kişinin parasını elden aldı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.
21.01.2023 Yaşam
Sahte kanser ilacı operasyonu! Değeri 25 bin lira
Sahte kanser ilacı operasyonu! Değeri 25 bin lira İstanbul'da sahte kanser ve hormon ilaçlarını piyasaya sürme hazırlığında olan bir gruba operasyon düzenledi. 3 ilçede eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Operasyonda ele geçirilen sahte ilaçların yüzde 80'inin kanser ilacı olduğu bu ilaçların 4 bin ile 25 bin lira arasında fiyatlardan satıldığı öğrenildi. 
9.12.2022 Gündem
Sen Oku Diye başvuruları nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye tablet bilgisayar başvuru şartları nelerdir?
Sen Oku Diye başvuruları nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye tablet bilgisayar başvuru şartları nelerdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) eğitimde fırsat eşitliği sunmak için şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği "Sen Oku Diye" Projesi'ne başvurular 9 Ekim'e kadar yapılabilecek. İBB ''Sen Oku Diye'' kampanyasının devamında tablet dağıtımına başladı. Başvuruların ne zaman, nereye yapılacağını hangi şartların taşınması gerektiği merak konusu oldu. İşte, İBB Sen Oku Diye tablet yardım başvuruları hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim
Cayma hakkı nedir, kaldırıldı mı? 1 Ekim’den itibaren teknolojik ürünlerde cayma hakkı kaldırıldı mı? Telefon, bilgisayar, tablet ve akıllı saatlerde cayma hakkı
Cayma hakkı nedir, kaldırıldı mı? 1 Ekim’den itibaren teknolojik ürünlerde cayma hakkı kaldırıldı mı? Telefon, bilgisayar, tablet ve akıllı saatlerde cayma hakkı Telefon, bilgisayar, tablet ve akıllı saatlerde cayma hakkı kaldırıldı mı, cayma hakkı nedir? Ticaret Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinde düzenlemeler yapıldı. Online alışverişlerdeki iade işlemlerine çeşitli kısıtlamalar getiren düzenleme 1 Ekim 2022’de yürürlüğe girecek.
24.08.2022 Bilim ve Teknoloji
İkinci el telefonunu satan kazanıyor! 1 saat içerisinde para hesaba aktarılıyor
İkinci el telefonunu satan kazanıyor! 1 saat içerisinde para hesaba aktarılıyor Eski telefonunu satmak isteyenlere büyük kolaylık sağlanıyor. Çekmecede duran telefon ile para kazanmak mümkün. İkinci el telefonunu satmak isteyenlere kurye gönderilerek alınıyor. Türkiye’de her yıl ortalama 11 milyon sıfır cep telefonu satılıyor. Bunun 5-6 milyonu ikinci el pazarına dönerken, yaklaşık 6 milyonu da çekmecelerde çürüyor.
19.07.2022 Ekonomi
MEB güzel haberi duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor, 522 bin 691...
MEB güzel haberi duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor, 522 bin 691... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi açıklama yapıldı. MEB milyonlarca öğrenciyi ilgiliendiren gelişmeyi paylaştı. Son rakamlar açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrenme süreçlerinin teknolojik altyapıyla desteklendiğini belirterek “FATİH Projesi kapsamında, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde 47 bin etkileşimli tahta kurulumu tamamlanarak okullardaki etkileşimli tahta sayısı, 522 bin 691'e ulaştı.” dedi.
11.07.2022 Eğitim
Ali Babacan: Enflasyonu en geç 2 yılda tek haneye indireceğiz
Ali Babacan: Enflasyonu en geç 2 yılda tek haneye indireceğiz Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Ülkemizi 6 ayda bu kriz ortamından çıkaracağız. Enflasyonu en geç 2 yılda tek haneye indireceğiz" dedi.
11.06.2022 Siyaset
Cep telefonları alerjik hastalıklara yol açar mı? Bu belirtiler varsa dikkat!
Cep telefonları alerjik hastalıklara yol açar mı? Bu belirtiler varsa dikkat! Teknolojinin hayatımızda her geçen gün daha fazla yer almasıyla nikele bağlı alerjilerin önemli sağlık sorunlarına yol açacağı öngörülüyor. Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği (AİD) Üyesi Prof. Dr. Feyzullah Çetinkaya “Özellikle, uzun süreler el ve yüze temas eden nikel içeren telefon ve tabletler sebebiyle hastalarda kızarıklık, kaşıntı, kuruluk, kabarıklıklar, çatlamalar, pullanmalar ve ileri aşamalarda sızıntı ve kabuklanmalar olabilir” dedi.
27.05.2022 Sağlık
Cep telefonu, tablet, bilgisayar alacaklara kötü haber! Zam geliyor
Cep telefonu, tablet, bilgisayar alacaklara kötü haber! Zam geliyor Zam geliyor. Resmi Gazete'de yayımlandı. Cep telefonu, bilgisayar, tablet alacaklara kötü haber. TRT bandrol ücretleri ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre cep telefonlarında yüzde 10 olan TRT bandrol oranı yüzde 12'ye, akıllı kol saatlerinde yüzde 8 olan oran yüzde 14'e, bilgisayar ve tablette ise yüzde 2 olan oran yüzde 4'e çıkarıldı. Bandrol oranlarındaki değişiklik cep telefonları fiyatlarının da artmasına neden olacak.
26.05.2022 Ekonomi
BİLSEM sonuçları açıklandı! İşte BİLSEM sınav sonuçları sorgulama ekranı!
BİLSEM sonuçları açıklandı! İşte BİLSEM sınav sonuçları sorgulama ekranı! MEB duyurdu! BİLSEM sınav sonuçları açıklandı. 19 Mart - 8 Mayıs tarihleri arasında değerlendirmeleri yapılan 2021-2022 eğitim öğretim yılı bilim ve sanat merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanı ön değerlendirme uygulamaları tamamlandı. Peki, MEB 2022 BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte BİLSEM sınav sonuçları 2022 sorgulama ekranı!
13.05.2022 Eğitim
Ali Kırca apar topar Türkiye'ye dönmüştü! Flaş gelişme
Ali Kırca apar topar Türkiye'ye dönmüştü! Flaş gelişme Gazeteci Ali Kırca'nın Kuruçeşme'deki evine girerek hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Yasin Beyhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Beyhan hakkında üç ayrı suçtan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Şüpheli Beyhan'ın, Ali Kırca'nın evine girdiği anlar güvenlik kamerasına yansımıştı.
28.01.2022 Yaşam
Türkiye’de her 4 çocuktan 1’inde gözüküyor! Tehlike büyük
Türkiye’de her 4 çocuktan 1’inde gözüküyor! Tehlike büyük Uzmanlar tarafından sık sık dile getirilen ve tüm dünyanın en önemli sağlık problemlerinden biri olan obezite ile ilgili Diyetisyen Dilem İrkin Koçan artık Türkiye’de her 4 çocuktan birinin obezite olduğunu söyleyerek, “Bu sebeple erken ergenlik oranları da arttı” uyarısında bulundu.
28.01.2022 Sağlık
Muharrem İnce: Dikkatli olun, bana yaptıklarını size yapmasınlar
Muharrem İnce: Dikkatli olun, bana yaptıklarını size yapmasınlar Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, basın toplantısı düzenlediği Kayseri'de, 'Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının sorulması üzerine, "Adı geçen belediye başkanlarına sesleniyorum; dikkatli olun, bana yaptıklarını size yapmasınlar. Sandıkları boş bırakırlar, haberiniz olsun. Ben baştan söylüyorum" dedi.
14.01.2022 Siyaset
Yeni tehlike Türkiye dahil 195 ülkeyi tehdit ediyor! Hepsi hedefte: Devletler de işin içine girince...
Yeni tehlike Türkiye dahil 195 ülkeyi tehdit ediyor! Hepsi hedefte: Devletler de işin içine girince... Dünyada teknolojik gelişmeler sanal hayat neredeyse gerçek hayatla eşdeğer bir hâl aldı. Kötü amaçlı yazılarımlar artık hayatımızın her noktasında karşımıza çıkıyor. Kişisel bilgileri bu yollarla ele geçirilen çok sayıda kişi ciddi problemler yaşıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir tehlike ise siber güvenlik konusunda yaşanan endişeleri iyice artırdı.
5.01.2022 Bilim ve Teknoloji
BİK Genel Müdürü Duran: Gazetelerin ayakta kalması gerektiğini düşünüyoruz
BİK Genel Müdürü Duran: Gazetelerin ayakta kalması gerektiğini düşünüyoruz Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran, gazetelerin ayakta kalması gerektiğini belirterek, "Gazetecilik kültürünü internet medyasına aktarmalılar diye düşünüyoruz." dedi.
17.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tablet Bilgisayar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tablet bilgisayar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.