Survivor Panorama

Survivor Panorama

Son dakika Survivor Panorama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor Panorama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor Panorama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Panorama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor panorama gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 survivor panorama haberi bulunmuştur. Tüm survivor panorama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor bu akşam var mı? 26 Ocak 2023 Perşembe Survivor yeni bölüm var mı?
Survivor bu akşam var mı? 26 Ocak 2023 Perşembe Survivor yeni bölüm var mı? Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor yayın günlerinde izleyicisini ekran başına kiltlemeye devam ediyor. Survivor yayın saatinde Tuzak dizisini görenler, "Survivor bu akşam var mı, Survivor yeni bölüm ne zaman" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Survivor yeni bölüm detayları...
26.01.2023 Televizyon
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması!
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması! Survivor 2023 başladıktan sonra Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere için "O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" demişti. Dün akşam Kutsal Damacana filminin galasına katılan Karadere, 'Acun Bey ile buzları erittik' dedi.
18.01.2023 Magazin
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı Survivor Panaroma programı hafta içi her gün yayınlanıyor. TV8 yayın akışında programın yer almaması, izleyicilerin arama motorlarına yönelerek, Survivor All Star tekrarının ardından yayınlanması beklenen Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? sorularına yanıt aranmasına neden oldu. Peki, Survivor Panorama saat kaçta? İşte, TV8 yayın akışı ve Survivor Panorama
7.03.2022 Televizyon
Survivor All Star başlamadan polemik başladı! O yorum yarışmacıları çıldırttı...
Survivor All Star başlamadan polemik başladı! O yorum yarışmacıları çıldırttı... Survivor All Star 2022'nin yarışmacıları belli oldu. 15 Ocak'ta başlayacak olan All Star başlamadan polemiği başladı. Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu’nun Survivor All Star öncesi yaptığı değerlendirme yarışmacıları kızdırdı. Hatipoğlu'na, Yasin Obuz, Mert Öcal ve Furkan Kızılay'dan yanıt gecikmedi.
2.01.2022 Magazin
Survivor Aleyna'dan bikinili poz!
Survivor Aleyna'dan bikinili poz! Survivor yarışmasında öne çıkan Aleyna Kalaycıoğlu ve Survivor Panorama yorumcularından Gökhan Özdemir'in sevgili olduğu iddiası Instagram'ın gündeminde. Aleyna Kalaycıoğlu konuyla ilgili açıklama yapmazken bikinili pozlarını paylaşmaya devam ediyor.
13.08.2021 Magazin
Survivor'da yarışmacılara bayram sürprizi! Oyunu kazanan takım...
Survivor'da yarışmacılara bayram sürprizi! Oyunu kazanan takım... Survivor 2021'de yarışmacılara büyük Ramazan Bayramı sürprizi... Acun Ilıcalı, Survivor Panorama'ya katıldı, Survivor'da bayram nedeniyle eleme olmayacağını duyurdu. Ayrıca oynanacak oyunu kazanan takımın ailelerinin Dominik'e geleceğini açıkladı.
11.05.2021 Magazin
Furkan Dede neden yok? Survivor ekstra furkan dede neden ayrıldı, kovuldu mu?
Furkan Dede neden yok? Survivor ekstra furkan dede neden ayrıldı, kovuldu mu? Survivor Ekstra sunucularından Furkan Dede hakkındaki araştırmalar Survivor Ekstra'da yer almaması üzerine arttı. Furkan Dede'nin olmayışı üzerine izleyiciler 'Furkan Dede neden yok, neden ayrıldı?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Survivor Ekstra Furkan Dede neden yok?
21.04.2021 Gündem
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu!
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu! Sevilen yarışma programı Survivor'dan hemen sonra yayınlanan Survivor Ekstra'nın sunucusu belli oldu.
19.04.2021 Magazin
Hakan Hatipoğlu: Yüzde doksan o şampiyon olacak!
Hakan Hatipoğlu: Yüzde doksan o şampiyon olacak! Survivor eski yarışmacılarından olan Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021 için şampiyonluk adayını açıkladı.
17.03.2021 Magazin
Mert Öcal ve Evrim Keklik, 'Survivor Panorama'da sunucu oldu
Mert Öcal ve Evrim Keklik, 'Survivor Panorama'da sunucu oldu 'Survivor 2020' yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden Mert Öcal ve Evrim Keklik, yeniden TV8'le el sıkıştı.
14.01.2021 Magazin
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı ile ünlüler takımından elenen Ersin Korkut ve Mert Öcal, TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama Bayram Özel' programına bağlandı. Başarılı televizyoncu, oyuncu Yılmaz Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrıca Ilıcalı'nın, yayını kapatmayı unutması ve konuşmaların bir süre devam etmesi dikkat çekti.
25.05.2020 Magazin
Survivor Meryem, Türkiye'ye dönüş tarihini açıkladı
Survivor Meryem, Türkiye'ye dönüş tarihini açıkladı 'Survivor 2020'de gönüllüler takımından elenen Meryem Kasap, 'Survivor Panorama' canlı yayınına katıldı, sevenlerinin ve izleyicilerin merak ettiği Türkiye'ye dönüş tarihi ile ilgili konuştu.
2.05.2020 Magazin
Gizem'den Nisa itirafı: Psikoloji çok bozuldu!
Gizem'den Nisa itirafı: Psikoloji çok bozuldu! Survivor 2020'den elenen son isim olan Gizem Birdan, adada davranışlarıyla dikkat çeken Survivor Nisa'nın psikolojisi ile ilgili itiraflarda bulundu.
1.05.2020 Magazin
Acun 'sır' gibi saklamıştı... Survivor’da 'Ödül villası' bakın kimin çıktı?
Acun 'sır' gibi saklamıştı... Survivor’da 'Ödül villası' bakın kimin çıktı? Koronavirüs salgını nedeniyle seyahatlerin kısıtlanmasıyla birlikte Survivor'da da ödüllerde değişiklik yaşandı.
29.04.2020 Magazin
Survivor Panorama neden yok? 25 Nisan Survivor Panorama bugün neden?
Survivor Panorama neden yok? 25 Nisan Survivor Panorama bugün neden? TV8’in en çok izlenen programı Survivor Panorama TV 8 yayın akışında olmadığı görüldü. Survivor Panoroma programını bekleyenler, programın yayınlanmadığını görünce Survivor Panorama neden yok? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
25.04.2020 Gündem
Survivor'da şok ! Acun Ilıcalı açıkladı! İstemediğimiz şeyler oldu, diskalifiye...
Survivor'da şok ! Acun Ilıcalı açıkladı! İstemediğimiz şeyler oldu, diskalifiye... Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan' Survivor Panorama' programına bağlanıp önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Oyunda istemediğimiz şeyler oldu" dedi. İşte o şok açıklamalar... Survivor 2020'de bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler - Gönüllüler takımlarının mücadele ettiği Survivor'da hangi takım kazandı? merak konusu oldu. TV8 kanalında ekrana gelen Survivor'da bu akşam gerginlik yaşandı. Acun Ilıcalı, yarışmacılara büyük uyarıda bulundu. Peki Survivor'da neden kavga oldu, Acun Ilıcalı kime bağırdı? İşte Survivor'da bu akşam yaşananlar...
19.04.2020 Magazin
Survivor’da gerilim yüksek! Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? İşte Survivor yeni bölüm ile ilgili inanılmaz detaylar…
Survivor’da gerilim yüksek! Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? İşte Survivor yeni bölüm ile ilgili inanılmaz detaylar… Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek Survivor’ın yeni bölümünde gerilim yüksek. Eleme konseyinde bu akşam 11 yıllık Survivor tarihinde bir ilk yaşanacak. Peki, Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? İşte Survivor yeni bölüm fragmanında yaşanan inanılmaz detaylar…
7.04.2020 Magazin
Survivor Bora Edin kimdir? (Survivor Panorama’nın yeni yorumcusu Bora Edin’in biyografisi)
Survivor Bora Edin kimdir? (Survivor Panorama’nın yeni yorumcusu Bora Edin’in biyografisi) Survivor yarışmasıyla tanınan Bora Edin, Survivor Panorama programının yorumcularından biri oldu. Survivor Panorama’nın sunucularından biri olmasıyla Bora Edin hakkında merak edilenler arttı. Survivor Bora kimdir? Bora Edin kaçıncı sezonda yarışmıştı?
26.02.2020 Gündem
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga...
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga... Survivor 2020 başladı. Sunucu Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak Ilıcalı, yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı. Yayınlanan ilk bölümde 'baraka' oyununda kavga yaşandı. İşte detaylar...
17.02.2020 Magazin
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da ilk kez uygulayacağız!
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da ilk kez uygulayacağız! Tv8 ekranlarında başlayacak olan 'Survivor 2020' mücadelesi öncesi, yarışmanın kritiğinin yapıldığı 'Survivor Panorama' başladı. Programın bugünkü canlı yayın konuğu da Acun Ilıcalı oldu.
16.02.2020 Magazin
Survivor Adem'den itiraf: Karizmayı çizdirmek istemedim
Survivor Adem'den itiraf: Karizmayı çizdirmek istemedim 'Survivor Panorama' programının bu haftaki konukları arasında yer alan geçen yılın şampiyonu Adem Kılıççı, 'Survivor 2019' yarışmacılarıyla yaşadığı deneyimi paylaştı.
1.06.2019 Magazin
Survivor Sema'dan şoke eden açıklama: Kardeş mardeş yok
Survivor Sema'dan şoke eden açıklama: Kardeş mardeş yok 'Survivor Panorama' yorumcularından Sema Aydemir, canlı yayında adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
29.05.2019 Magazin
Hakan Hatipoğlu'dan final açıklaması!
Hakan Hatipoğlu'dan final açıklaması! Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Yunan yarışmacılardan finale kalmasını beklediği iki ismi açıkladı.
18.05.2019 Magazin
"Kimse buna cesaret edemez"
"Kimse buna cesaret edemez" TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programında Yusuf ile Hikmet arasındaki kavga değerlendirildi. Yorumculardan Hakan Hatipoğlu, ilginç bir detayı gündeme getirdi.
23.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Panorama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor panorama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.