Survivor Diskalifiye

Survivor Diskalifiye

Son dakika Survivor diskalifiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor diskalifiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor diskalifiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Diskalifiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor diskalifiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 survivor diskalifiye haberi bulunmuştur. Tüm survivor diskalifiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler Survivor'da heyecan devam ediyor. Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Magazin
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu?
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu? Survivor 2023'te disklalifiye olan isim merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın konseyde sert sözlerle eleştirdiği yarışmacının kim olduğu araştırılırken sosyal medyada ortaya atılan iddia ses getirdi. Survivor Asena ile geçtiğimiz günlerde kavga eden Survivor Merve Yıldırım diskalifiye mi oldu?
12.04.2023 Televizyon
Survivor 2023 böyle diskalifiye görmedi! Acun Ilıcalı çıldırdı, yarışmacıyı kovdu
Survivor 2023 böyle diskalifiye görmedi! Acun Ilıcalı çıldırdı, yarışmacıyı kovdu Survivor 2023'tebu akşam şok bir diskalifiye var. Acun Ilıcalı, Survivor yeni bölüm fragmanında, "Hayretler içerisindeyim, bunu yapanı görmedim" dedi. Konseyde arkadaşlarıyla vedalaşmasına bile izin vermediği yarışmacıyı meşalesine almasını da istemeyerek adeta kovdu. Survivor'dan diskalifiye edilen yarışmacı kim? 10 Nisan Survivor diskalifiye olan kim?
12.04.2023 Televizyon
Survivor diskalifiye olan kim, Survivor'dan kim kovuldu 10 Nisan 2023? Diskalifiye olan yarışmacı kim, hangi yarışmacı Survivor’dan gönderildi?
Survivor diskalifiye olan kim, Survivor'dan kim kovuldu 10 Nisan 2023? Diskalifiye olan yarışmacı kim, hangi yarışmacı Survivor’dan gönderildi? Survivor diskalifiye olan yarışmacı merak ediliyor. 2023 Survivor yarışmasının bu akşam yayınlanacak 65'inci bölüm fragmanında tansiyon yükseliyor. Ada konseyinde sinirli olduğu görülen Acun Ilıcalı, bir yarışmacının diskalifiye edildiğini açıkladı. Söz konusu fragmanı izleyen vatandaşlar “Survivor’da kim diskalifiye oldu, hangi yarışmacı Survivor’dan gönderildi?” sorularına yanıt aranıyor.
10.04.2023 Televizyon
Survivor Asena ve Merve'ye ne ceza verildi? Senem'in çekildiği Survivor kavgasında diskalifiye var mı?
Survivor Asena ve Merve'ye ne ceza verildi? Senem'in çekildiği Survivor kavgasında diskalifiye var mı? Survivor Asena ve Merve arasındaki fiziksel kavga sonrası Senem Genç yarışmadan çekildi. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu ayrılık sonrası acil durum konseyi toplandı. Kardelen'in yemek çalması sonrası birbirlerine düşen Asena ve Merve ikilisine ceza verildi mi? Diskalifiye var mı?
10.03.2023 Televizyon
Ecem Karaağaç kimdir? Survivor 2018 Ecem Karaağaç diskalifiye mi oldu?
Ecem Karaağaç kimdir? Survivor 2018 Ecem Karaağaç diskalifiye mi oldu? Ecem Karaağaç kimdir? Survivor 2018 yarışmasından Ecem Karaağaç'ın diskalifiye olup olmadığı merak konusu oldu. Sakatlanan ve bir süredir Survivor'da yarışamayan Ecem Karaağaç'ın hayatındaki bilgiler merak edildi. İşte detaylar...
28.02.2018 Gündem
Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 yarışmasından kim diskalifiye edildi?
Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 yarışmasından kim diskalifiye edildi? Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 yarışmasından kim diskalifiye edildi? Sorularının yanıtları gündemde merakla araştırılıyor. Dün heyecanlı bir ada konseyinin geçtiği Survivor yarışmasında sürpriz olaylar yaşandı. İşte ayrıntılar...
28.02.2018 Gündem
Survivor'da şok kavga! Tuğçe diskalifiye mi oluyor?
Survivor'da şok kavga! Tuğçe diskalifiye mi oluyor? Survivor 2017'de yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununda Şahike ile Tuğçe birbirine giriyor. Peki kavgadan sonra diskalifiye olacak mı?
23.04.2017 Magazin
Ve karar verildi! Sabriye Survivor'a veda mı ediyor?
Ve karar verildi! Sabriye Survivor'a veda mı ediyor? Acun Ilıcalı, konsey alanında Serhat Akın'a hakaret edip tekme atmaya çalışan Sabriye Şengül için verdikleri kararı açıkladı. Peki Survivor Sabriye yarışmadan diskalifiye mi edilecek?
4.04.2017 Magazin
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi. Acun Ilıcalı, sakatlığından ötürü yarışamayacak olan Nagihan'ın adaya veda edeceğini açıkladı. 19 Mayıs Pazar akşamı ise haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele gerçekleşti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu?
20.05.2024 Gündem
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı'
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı' Survivor All Star'da sakatlıkları nedeniyle diskalifiye olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya geldi. İki takımda da duygu dolu anlar yaşandı. Yaman sürekli olumsuz eleştiriler yapan takımına sistem etti. İkinci eleme adayı belli oldu. Dikkat çeken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Magazin
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak?
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'a Nagihan Karadere'nin yaşadığı sakatlık damga vurdu. Acun Ilıcalı yarışmacının akıbetiyle ilgili konuştu. Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak, elenecek mi?
7.03.2024 Magazin
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle diskalifiye edildi. Survivor yolculuğu biten Aydemir, yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımla adından söz ettirdi.
27.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta erkek elemesinin gerçekleştiği Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
27.02.2024 Magazin
Turabi hastalığı ne? Turabi Survivor All Star'dan elendi mi, diskalifiye mi oldu? Turabi geri dönecek mi?
Turabi hastalığı ne? Turabi Survivor All Star'dan elendi mi, diskalifiye mi oldu? Turabi geri dönecek mi? Survivor All Star'ın en dikkat çeken ismi Turabi Çamkıran'dan kötü haber geldi. Eski şampiyon, sakatlığı nedeniyle bir süredir parkurda yer almıyordu. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Turabi hakkında kararını açıkladı. Kırmızı takımda yer aldığı andan itibaren tartışmaların odak noktasında olan Turabi Survivor All Star'dan elendi mi? Turabi'nin hastalığı ne? İşte detaylar....
8.02.2024 Gündem
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu!
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu! Survivor All Star'da dün yaşanan olaylar ve yaşanan son gelişmeler heyecan yaratıyor. Acun Ilıcalı resmen çıldırmış ve konseyi yarıda kesmişti. Yarıda kalan konsey bugün yapıldı ve dördüncü eleme adayı belli oldu. Ada'ya yeni yarışmacılar geldi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.02.2024 Magazin
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu?  Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi?
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu? Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi? Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Öte yandan Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması merak uyandırdı. Peki, Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu, elendi mi?
7.02.2024 Magazin
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a sonradan katılan Nihat Altınkaya ilk oyunda sakatlandı. Acun Ilıcalı akşam konseyde yarışmacı Nihat ile ilgili üzücü açıklamalarda bulundu. Seyirci "Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
4.02.2024 Magazin
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu?
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?"
28.01.2024 Magazin
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu?
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'da gerilim daha ilk günlerden başladı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ancak yarışmanın 9 Ocak Salı günü ekrana gelen yeni bölümünde Hakan Hatipoğlu ve Bozok arasında hararetli bir tartışma yaşanıyor. Survivor Hakan'ın Bozok'u itmesi sonrası Acun Ilıcalı, Hakan'ın parkurdan alınmasını istedi. Peki Hakan diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
9.01.2024 Televizyon
Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor!
Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor! Survivor 2023 hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler olarak başlayan yarışmada çekilenler oldu, elenenler oldu. Hatta diskalifiye edilenler oldu. Ancak ilk Ünlüler kadrosundan bir tek o yola devam etti. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadelelerin devam ettiği yarışmada şampiyonluğun en büyük adayı, Gönüllüler takımındaki rakibini beklemeye başladı.
5.05.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı!
Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı! Survivor 2023'te denge savaşları devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor Merve Yıldırım'ı diskalifiye etmesinin yankıları sürüyor. Merve Yıldırım'ın isteksiz tavırları ve arkadaşlarına destek olmamasını diskalifiye nedeni olarak gören Ilıcalı, Survivor Asena'yı yıldız ilan etti. Mavi takımda boşalan kadın yarışmacı kontenjanı Asena'yla doldurulunca Aziz Dilber çıldırdı.
12.04.2023 Televizyon
Survivor Merve sevgilisi kim? Survivor Merve Yıldırım sevgilisi  ne iş yapıyor?
Survivor Merve sevgilisi kim? Survivor Merve Yıldırım sevgilisi ne iş yapıyor? Survivor Merve Yıldırım sevgilisi kim sorusunun yanıtı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor 2023'ten kovduğu ve diskalifiye ettiği Merve Yıldırım'ın sevgilisi Fahri Güneş'tir. Peki Survivor Merve sevgilisi Fahri Güneş kimdir?
10.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Diskalifiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor diskalifiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.