Survivor Adem Kılıççı

Survivor Adem Kılıççı

Son dakika survivor adem kılıççı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor adem kılıççı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor adem kılıççı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Adem Kılıççı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor adem kılıççı gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 survivor adem kılıççı haberi bulunmuştur. Tüm survivor adem kılıççı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf!
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf! 'Survivor All Star 2022' finalinde Nisa Bölükbaşı'na karşı şampiyonluğu kaçıran Adem Kılıçcı, "Bi' Başka" YouTube kanalına konuk oldu. Nisa'yı sosyal medya hesabından takipten çıkma konusunun Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla ilgisi olmadığını vurgulayan 36 yaşındaki başarılı yarışmacı, gündem olan "Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı" iddiasına da açıklık getirdi.
26.07.2022 Magazin
Bursa'da zincirleme kaza: 2'si çocuk 8 yaralı!
Bursa'da zincirleme kaza: 2'si çocuk 8 yaralı! Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2'si çocuk 8 kişi, yaralandı.
9.06.2022 Gündem
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı!
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı! Beşiktaş'ta yaklaşık üç sene önce bir gece kulübünde müşteri olan polisin kafasında cam şişe kırdığı iddiasıyla yargılanan, aralarında Survivor yarışmacısı milli boksör Adem Kılıçcı'nın da bulunduğu beş sanık hakkında karar çıktı.
9.06.2022 Magazin
Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı bakın kim çıktı!
Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı bakın kim çıktı! Survivor All Star'ın başarılı yarışmacılarından Adem Kılıçcı yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine oturdu. Survivor Adem ''nişanlandım'' dedi herkes kim olduğunu merak etti. Adem Kılıçcı'nın nişanlısı bakın kim çıktı?
31.03.2022 Magazin
Survivor Adem Kılıççı'dan kötü haber! All Star kadrosunda olacak mı?
Survivor Adem Kılıççı'dan kötü haber! All Star kadrosunda olacak mı? Survivor All Star kadrosunda olan Adem Kılıççı sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini üzdü. Survivor Adem yoğun antrenmanlarından sonra sakatlandığını ve Acun Ilıcalı ile durumu değerlendirip ameliyat olacağını duyurdu.
22.12.2021 Magazin
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2022 kadrosu açıklandı! Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunu sosyal medya hesabından duyurdu. Survivor’a damga vuran birbirinden iddialı isimler kadroda yer aldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak Survivor’da dikkat çeken isimlerden biri de Adem Kılıççı. Pek çok kişi Adem Kılıççı’nın hayatını merak ediyor. Peki, Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Adem’in hayatı hakkında merak edilenler…
12.12.2021 Gündem
Adem Kılıççı'dan ilk açıklama! Polisin kafasında şişe kırdı mı?
Adem Kılıççı'dan ilk açıklama! Polisin kafasında şişe kırdı mı? İki arkadaşı ile gittikleri gece kulübünde bir polisi feci şekilde darp ettiği iddia edilen Survivor Adem Kılıççı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
27.11.2019 Magazin
Survivor Sabriye'den 'aşk' açıklaması: Adem ile...
Survivor Sabriye'den 'aşk' açıklaması: Adem ile... Survivor Sabriye'den Adem Kılıççı açıklaması. Sabriye ile Adem arasında aşk mı var? İşte cevabı...
16.08.2017 Magazin
Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen isim belli oldu!
Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen isim belli oldu! Survivor 2017'de büyük final öncesi kıyasıya yarış devam ediyor. Survivor 2017'de dün oynanan dokunulmazlık oyununda bir kişi daha Kıbrıs'ı garantiledi. İşte Sema'dan sonra Kıbrıs'ı garantileyen o diğer isim ve Survivor'da yaşananlar...
19.06.2017 Magazin
Survivor Adem resmen yıkıldı: Yaktın beni...
Survivor Adem resmen yıkıldı: Yaktın beni... 'Survivor 2017'de Ünlüler takımı adına mücadele eden Adem Kılıççı, annesinin verdiği yanıtı doğru tahmin edemeyince bu tepkiyi verdi. İşte Adem Kılıççı'nın o sözleri...
14.06.2017 Magazin
Survivor'da kavga! Gökhan Adem'in üzerine yürüdü...
Survivor'da kavga! Gökhan Adem'in üzerine yürüdü... Survivor 2017'de büyük finalin yaklaşmasıyla gerginlik de arttı. Survivor ödül oyunu sonrası Adem ile Ogeday'ın birbirlerine laf sokmasının hemen ardından Gökhan, Adem'in üzerine yürüyor. İşte Survivor'da bu akşam yaşanacaklar...
2.06.2017 Magazin
Survivor Adem Kılıçcı kimdir?
Survivor Adem Kılıçcı kimdir? Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda bulunan ve bu kadronun güçlü isimlerinden olduğu gözden kaçmayan Adem Kılıçcı, kim olduğu merak edilen isimlerden biri. Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor’ın ünlüler takımından Adem Kılıçcı kimdir, onu biraz daha yakından tanıyalım.
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem Kılıççı kimdir?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Televizyonların sevilen yarışma programı olan Survivor 2017’de ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı, yarışmalarda sergilemiş olduğu güçlü performansların yanı sıra diğer yarışmacılar ile girmiş olduğu polemikler ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Adem Kılıççı kimdir?
29.09.2021 Gündem
Adem Kılıççı kimdir?
Adem Kılıççı kimdir? Televizyonun sevilen yarışma programı olan Survivor’da ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı, yarışmalarda göstermiş olduğu güçlü performansın yanı sıra yarışmacılar ile girdiği polemiklerle de dikkatleri çekiyor. Peki, Adem Kılıççı kimdir?
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem Kılıççı kimdir?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı, Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında yer alıyor. Yarışmada sürekli olarak Sabriye ile yan yana gelmekte olan Adem Kılıççı, Survivor yarışmasında favori isimler arasında gösteriliyor. Milli boksör olan Adem Kılıççı, Sabriye’yi en çok koruyup kollayan isim olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Peki Adem Kılıççı kimdir?
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017 için bomba yorum! Adem artık...
Survivor 2017 için bomba yorum! Adem artık... Survivor Panaroma programında Semih Öztürk'ün yorumları olay oldu. Peki Survivor Adem Kılıççı için neler söyledi? Survivor Adem'in merak edilen hayatına ilişkin bilgilerde haberimizde yer alıyor.
17.04.2017 Magazin
Survivor Ünlüler takımındaki Adem Kılıççı kimdir?
Survivor Ünlüler takımındaki Adem Kılıççı kimdir? 2017 yılı Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı hem güçlü performansıyla da hem de girdiği polemiklerle oldukça ilgi çeken bir yarışmacıdır. Adem Kılıççı'nın kim olduğu ile ilgili sorulara da gündemde çok fazla rastlanmaktadır. İşte Milli boksör olan Adem Kılıççı'nın hayatıyla ilgili tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem Kılıççı Kimdir?
Survivor Adem Kılıççı Kimdir? Survivor’da ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı, yarışmada son dönemde Sabriye ile yapmış olduğu tartışma ile gündeme geldi. Adem Kılıççı yakın arkadaşım dediği Sabriye ile iplerini kopardı. Yarışmaya katıldığından beri üst seviye bir performans gösteren Adem Kılıççı kimdir?
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem Kılıççı kimdir? (Ünlüler)
Survivor Adem Kılıççı kimdir? (Ünlüler) Survivor Ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı yarışmanın ilgi çekici adaylarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Adem Kılıççı'nın kim olduğu, kariyer hayatı gibi konular araştırılıyor. İşte sizler için Adem Kılıççı'nın kim olduğuna dair bilgileri derledik.
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem Kılıççı kimdir? (Ünlüler)
Survivor Adem Kılıççı kimdir? (Ünlüler) Survivor Ünlüler takımının başarılı yarışmacılarından olan Adem Kılıççı bu haftanın eleme adayı olarak seçildi. Hırslı ve açık sözlü karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Adem Kılıççı'nın hayatı merak edildi. İşte Adem Kılıççı kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem Kılıççı kimdir?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı Survivor 2017 yarışmasının ünlüler takımında yer alıyor. Boksör olan Adem Kılıççı performansıyla oyunlarda başarı elde ediyor. Geçtiğimiz haftanın eleme potasında bulunan Adem Kılıççı kimdir?
29.09.2021 Gündem
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı!
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.
15.01.2023 Magazin
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu!
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu! Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Barış Murat Yağcı Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
27.09.2022 Magazin
Survivor'da tartışmalara neden olmuştu! O Nisa'dan sokak ortasında adeta gövde gösterisi
Survivor'da tartışmalara neden olmuştu! O Nisa'dan sokak ortasında adeta gövde gösterisi Survivor All Star 2022'de bitti fakat tartışmalar devam ediyor. Nisa Bölükbaşı'nın finalde seyirci oylarıyla Adem Kılıçcı'yı geçmesinden sonra önce Batuhan Karacakaya'nın annesinden tartışma yaratan bir çıkış gelmişti daha sonra Nagihan Karadere'den. Ancak bu tartışmalar sürerken Survivor'un şampiyonu Nisa sokak ortasından adeta gövde gösterisi yaptı. İşte tüm detaylar...
6.07.2022 Magazin
Adem Kılıçcı'dan şaşırtan hamle! Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor oldu!
Adem Kılıçcı'dan şaşırtan hamle! Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor oldu! Survivor 2022 All Star, geçen gün final bölümüyle ekranlara geldi. Şampiyonluk kupası Nisa Bölükbaşı'nın oldu. Finalin ardından gerginlikler başladı. Önce Batuhan'ın annesi, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" dedi. Ardından Nisa ile finale kalan Adem, Nisa şampiyon olunca şok bir hamle yaptı.
4.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Adem Kılıççı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor adem kılıççı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.